Jump to content
Vesperala Forum
Sign in to follow this  
KyKy

Actriţa Stela Popescu a fost g�sit� moart� la domiciliul ei

Recommended Posts

ActriĹŁa Stela Popescu, care peste o lunÄ ĂŽmplinea 82 de ani, a fost gÄsitÄ moartÄ, joi, la domiciliul ei. Stela Popescu, una dintre cele mai cunoscute actriČe din România, era diagnosticatÄ de mai mulČi ani cu diabet. Apelul la 112 a fost fÄcut de fiica sa adoptivÄ, care a gÄsit-o prÄbuČitÄ ĂŽn casÄ.


Sursa Digi24

:rip:

Share this post


Link to post
Share on other sites

E socant cum nimeni n-a realizat in timpul discursului actritei ca aceasta se comporta cu totul anormal. Nimeni dintre organizatori, nimeni din public. Vazui pe internet inregistrarea video si sunt indignata de nepasarea de care s-a dat dovada. Premiul i-a cazut din mana, ea nici nu si-a dat seama de asta, mana cu care tinea microfonul ii atarna , fara microfon in sala nu se mai auzea nimic. Si ea vorbea, vorbea... suvoi de vorbe dezlanate, fara legatura cu festivitatea la care lua parte: m-am dus acasa, m-am coafat, m-am pregatit... si iar m-am coafat, si iar am plecat... pe mine de ce nu m-ati chemat...voi astia tineri..., sunt suparata pe voi..."

Se observa clar cum cei care erau pe scena langa ea se uitau consternati unul la altul. Dar atat! Au lasat-o sa plece! Si ea a plecat de tot...

 

"La ultima apariČie la un eveniment a Stelei Popescu, cu doar zile câteva ĂŽnainte de cumplitul incident, a Čocat pe toatÄ lumea. ActriČa nu mai avea deloc zâmbetul pe buze Či ĂŽi lipsea acea energie pozitivÄ cu care obiČnuise pe toatÄ lumea. Stela Popescu a avut un discurs incoerent, ce putea fi un semn clar cÄ nu se simČea prea bine.

 

Medicul Tudor Chiuhodaru a fÄcut niČte declaraČii despre starea actriČei din ultimele zile Či a explicat dacÄ putea fi salvatÄ ĂŽn cazul ĂŽn care ar fi primit ajutor. Intrebat dacÄ putem vorbi despre un atac cerebral vascular care deja se declanČase, medicul a spus:

 

"Sunt semne de alarmÄ Či chiar dacÄ nu am vÄzut imaginile, faptul cÄ ai descris acele tulburÄri de vorbire, imposibilitatea de a prinde obiectele, de a Čine corect mâinile, tulburÄrile motorii la o persoanÄ ajunsÄ la acea vârstÄ erau semne clare de suspiciuni Či care ar fi orientat pe oricine la o evaluare ĂŽntr-un serviciu neurochirurgical. Eu vÄ spun cÄ tratÄm zilnic asfel de cazuri Či facem Či tratament de urgenČÄ, iar aici secundele, minutele, orele sunt esenČiale pentru ca pacientul sÄ poatÄ fi salvat Či recuperat. De altfel, existÄ patru semne de alarmÄ pentru un accident vascular cerebral, cele care Čin de modificÄri la nivelul feČei, pacientul nu poate râde, nu poate zâmbi, tulburÄri motorii. AČa cum aČi vÄzut Či dumneavoastrÄ, poate scÄpa obiecte, mâinile ĂŽi amorČesc", a spus acesta, potrivit antena3.

 

Evident, cu cât s-ar fi intervenit mai repede, prognosticul putea fi cu totul altul. Dar dacÄ nu Čtim ce sÄ recunoaČtem, nu putem pune un diagnostic. Asta Či ĂŽn viaČa de zi cu zi. DacÄ nu ai mÄcar idee cÄ s-ar putea ĂŽntâmpla o astfel de situaČie, suntem adesea dispuČi sÄ dÄm vina pe vârstÄ, pe obosealÄ", a continuat el.

 

DacÄ nu se intervine ĂŽn prima ora, rÄmâne creierul fÄrÄ oxigen, acest accident cerebral se poate repeta, a mai adaugat medicul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

poate cei din sala au crezut ca interpreteaza vreun monolog umoristic. desi asta era mai putin credibil, dat fiind faptul ca nu tinea corect microfonul . sau poate altii au crezut ca a baut vreun paharel si la varsta dansei , din cauza oboselii... s-or fi jenat sa ia atitudine, asteptand sa-si revina.

mare talent, Dumnezeu s-o odihneasca !

Edited by Mithras

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...