alex77 Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 Profesorul meu de fizica mi-a spus ca clas a 11 a este cea mai grea dintre toate clasele.Oare de ce e grea?Se maresc numarul materiilor? Pana acum eu nu am inteles ce a vrut sa spuna din mesajul dansului.Cum a fost clasa a 11 a la voi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 alex, din pozitia in care sunt eu mai degraba ti-as povesti despre Alzheimer , decat despre clasa la care faci tu referire. Nici n-am urmat un liceu teoretic, ci unul cu profil pedagogic. Poate domnul de fizica s-o fi referit strict la materia pe care-o preda dansul. Acum, stii cum e, si dificultatea asta e relativa, in functie de bagajul de cunostinte acumulat anterior. Oricum, avem pe forum profesori care-au predat sau inca mai predau la liceu, asa incat nu vei ramane fara raspuns. Poate si Barcelona are ceva de spus, el e tot la liceu, dar , la cat de vorbaret este baiatul asta al nostru, nimeni nu mai stie in ce clasa a trecut . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 La fizică nu stiu de ce ar fi mai grea. Dar la mate începe Analiza Matematică. Nu e chiar o sperietoare, mie mi-a plăcut dar copiii au mai multe greutăţi cu ea decât cu Algebra sau Geometria. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barcelona Posted September 18, 2016 Report Share Posted September 18, 2016 (edited) hmm. as vrea sa am raspuns la intrebarea asta. eu sunt si la filo, foarte probabil sa difere situatia o sa las spatiu liber si revin dupa ce termin liceul. Edited September 18, 2016 by Barcelona Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 21, 2016 Report Share Posted September 21, 2016 Nu știu ce înțeleg ei prin "grea". Școala este doar enervantă și plictisitoare, nu neapărat grea. Cu excepția chimiei, aia e imposibilă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts