Jump to content
Vesperala Forum

Teste de viteză

KyKy

Recommended Posts

M-am gândit ca să punem câteva teste de viteză; Să ne lăudăm cu vitezele noastre de navigare cu restul lumii.

Puteți face teste folosind site-ul Speedtest by Ookla sau orice alt site și/sau metodă dorită. :rolleyes:

Pentru ce nu se pricep, voi explica aici cât se poate de bine cum se face.

• După ce ați accesat site-ul de mai sus va apărea o hartă a țării unde vă aflați*;
  • Triunghiurile reprezintă orașe. Dacă veți naviga folosind cursorul deasupra lor vor apăre: numele orașului și operatorul care ține serverul de test;
  • Un triunghi poate fi mai mare sau de altă culoare. Acela este recomandat pentru test, deoarece arată locația curentă*;
  • Când vă hotărâți asupra unui oraș, navigați folosind cursorul desupra orașului, în caseta cu operatori puți seleta cu un click operatorul dorit pentru test;
  • După ce a fost dat click-ul, va apare un indicator cu viteze. În acest moment, testul este în desfășurare;
  • La finalul testului, în partea dreaptă va scrie „Share this result”;
  • După ce ați apăsat pe „Share this result”, dați click pe „IMAGE”, apoi apăsați pe „Copy”;
  • După ce ați apăsat „Copy”, puteți folosi sistemul de atașare a imaginilor prin link oferit de www.vesperala.com;
  • Succes!

*pot fi eronate. Cam în 99% din cazuri datele sunt corecte.

Fiind primul, pot inaugura topicul. :)

5075764110.png

Nu stiu daca asta e limita lor sau a placii mele de baza. :hm: Nici nu stiu ce hardware am... nu m-au mai interesat chestiile astea de vreo 2.5 ani, cand mi-am construit PC-ul. Cred ca sunt in urma.

Da' cica Faster than 91% of RO. Ceea ce e bine. :lol: Nici nu vreau mai mult. :D:

5075820348.png

Ce abonament la RDS?

Am făcut testul și la muncă.

5077124966.png

T-Mobile Republica Cehă? :qmark:

5077763322.png

• 3 years later...