KyKy Posted February 10, 2016 Report Share Posted February 10, 2016 M-am gândit ca să punem câteva teste de viteză; Să ne lăudăm cu vitezele noastre de navigare cu restul lumii. Puteți face teste folosind site-ul Speedtest by Ookla sau orice alt site și/sau metodă dorită. Pentru ce nu se pricep, voi explica aici cât se poate de bine cum se face. După ce ați accesat site-ul de mai sus va apărea o hartă a țării unde vă aflați*; Triunghiurile reprezintă orașe. Dacă veți naviga folosind cursorul deasupra lor vor apăre: numele orașului și operatorul care ține serverul de test; Un triunghi poate fi mai mare sau de altă culoare. Acela este recomandat pentru test, deoarece arată locația curentă*; Când vă hotărâți asupra unui oraș, navigați folosind cursorul desupra orașului, în caseta cu operatori puți seleta cu un click operatorul dorit pentru test; După ce a fost dat click-ul, va apare un indicator cu viteze. În acest moment, testul este în desfășurare; La finalul testului, în partea dreaptă va scrie „Share this result”; După ce ați apăsat pe „Share this result”, dați click pe „IMAGE”, apoi apăsați pe „Copy”; După ce ați apăsat „Copy”, puteți folosi sistemul de atașare a imaginilor prin link oferit de www.vesperala.com; Succes! *pot fi eronate. Cam în 99% din cazuri datele sunt corecte. Fiind primul, pot inaugura topicul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Nu stiu daca asta e limita lor sau a placii mele de baza. Nici nu stiu ce hardware am... nu m-au mai interesat chestiile astea de vreo 2.5 ani, cand mi-am construit PC-ul. Cred ca sunt in urma. Da' cica Faster than 91% of RO. Ceea ce e bine. Nici nu vreau mai mult. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Mă enervează uploadul. 6 Mbps la un download de 200 Mbps e bătaie de joc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Hm. Deci... Cine da mai mult de 200 Mbps? Nimeni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Am făcut testul și la muncă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted February 11, 2016 Author Report Share Posted February 11, 2016 Nu stiu daca asta e limita lor sau a placii mele de baza. Nici nu stiu ce hardware am... nu m-au mai interesat chestiile astea de vreo 2.5 ani, cand mi-am construit PC-ul. Cred ca sunt in urma. Da' cica Faster than 91% of RO. Ceea ce e bine. Nici nu vreau mai mult. Ce abonament la RDS? Am făcut testul și la muncă. T-Mobile Republica Cehă? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted February 11, 2016 Report Share Posted February 11, 2016 Cel mai ieftin. Da, m-am uitat si limita lor e de 100. Pe mine nu ma deranjeaza, e mai mult decat suficient. Am vrut, la un moment dat, sa chimb abonamentul cu unul mai mare, dar n-a fost colegul de acord Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted February 11, 2016 Author Report Share Posted February 11, 2016 Eu am de la (Rom)Telekom. Voi face un test când ajung acasă. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted February 12, 2016 Author Report Share Posted February 12, 2016 Nu am apucat să fac, dar am făcut cu telefonul mobil. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyKy Posted August 18, 2019 Author Report Share Posted August 18, 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Radu Posted August 19, 2019 Report Share Posted August 19, 2019 Esti tare! Eu am la blestematii de la UPC 5 si ceva Mbps la upload. Stau tot timpul pe date, pe hotspot. De ani de zile ma tot agit sa schimb. La munca am 10-15 Mbps upload si 50-6a Mbps download. Sunt praf! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts