Jump to content
Vesperala Forum

Fight Music 33


Aprig

Fight Music  

9 members have voted

  1. 1. Propunerile

    • Delia - Da, mama
      5
    • Sophie Zelmani - I Can't Change
      2
    • Ștefan Hruscă - Fostele iubiri
      4
    • Kaoma - Danca Tago Mago
      5
    • Johann Pachelbel - Canon in D Major
      4


Recommended Posts

N-am înțeles niciodată bancurile cu "Zi 33". Ce vrea să spună expresia asta? Când aveam 33 de ani m-am dus la doctor și mi-a zis "A, 33? Zi 33", părea să se amuze foarte, nu am înțeles de ce și nici nu am întrebat.

 

Să trecem la ediția noastră cu numărul 33. Propuneri bune :)

 

1. Delia - Da, mama -

2. Sophie Zelmani - I Can't Change -

3. Ștefan Hruscă - Fostele iubiri -

4. Kaoma - Danca Tago Mago -

5. Johann Pachelbel - Canon in D Major -

 

De toate pentru toate gusturile, să votăm așadar. Succes!

Link to comment
Share on other sites

Iisus a murit la 33 de ani, aceasta cifra este considerata una fatidica, se zice ca in viata fiecaruia dintre noi se intampla ceva rau cand implinim aceasta varsta, cu o marja de 6 luni inainte sau dupa :) .

 

Dragii mei votanti, buna gluma, uitati-va si voi ce-avem in panoplie : un cantec totalmente needucativ, altul din categoria fostelor frunze zburatacite demult din copac, unul cu niste galagiosi dezbracati, si neaparat un canon, ca nu suntem noi destul de canonizati si fara el... :resent:

Prin urmare, n-aveti decat s-o luati pe Arges in jos si tineti neaparat firul apei . Veti auzi voci, dar fiti siguri ca nu e vocea Domnului care doreste sa va schimbe viata in bine, ci sunt vocile apropiatilor nostri Samsara, Aprig, Asimetric, 007 si care-or mai fi pe-acolo dintre propunatorii care vor sa fraudeze alegerile :yes: .

Link to comment
Share on other sites

Da, mama, declar ca votez I can't change (e foarte tomnatica piesa, imi place) si Canon in Re Major. Cand e vorba de muzica clasica, eu sunt vandut. Oricand.

Si nu, nu-s beata.

 

Voteaza , maica, voteaza , mie-mi convine :yahoo: , dar de ce in Re si nu in D, precum zice la Scriptura lui Aprig? Si mai afla matale ca cea mai clasica muzica e aia populara :lol: .

 

Link to comment
Share on other sites

Tocmai am aflat că azi e marți. În mod normal deschideam concursul marți seara - dar azi dimineață am crezut că e miercuri, așa că m-am grăbit să-l deschid :blink:

 

Deci l-am deschis o zi mai devreme :(

Lasă, ca l-ai închis pe celălalt mai târziu! :fix: :bighug: Îţi faci prea multe griji, voturile tot aceleaşi vor fi; noi aşteptăm, şi dacă vrei ne şi grăbim (cu tine). :think: Am zis bine?

 

PS: eu am votat canonul şi Danga Langa, Langa Danga...

Link to comment
Share on other sites

Exista o regula a probabilitatilor care spune ca, cu cat un obiect (material sau nu) este mai popular, cu atat acesta va atrage mai multa popularitate, datorita vizibilitatii sale.

De exemplu, cu cat un om este mai bogat, cu atat probabilitatea ca acesta sa devina si mai bogat, intr-un ritm exponential, este mai mare.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...