Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Sami, ce imagini absolut speciale si graitoare ai surprins, ca un profesionist! Tu povestesti despre ele , ele vorbesc despre tine, despre sufletul tau. Dumnezeu ne-a lasat destule ca sa fim fericiti, sau macar multumiti, linistiti, dar cine sa le vada, in goana nebuna dupa avutii? Priviti ochii acelui catel, ce transmit ei? Dar florile, copacii, valurile , lumea satului , toate pe cale de disparitie, de degradare... ca si omul .

Posted
N-am mai văzut rândunică de mic copil. Nici nu știam că mai există.

Cățelul este un Patrocle.

Iar eu niciodata n-am vazut atat de aproape cuibul acestei meseriase. Truda, ingeniozitate...

Ei, da , chiar asa , e Patrocle al Lizucai ! :)

Sami, ultima poza e bestiala, excelenta ideea asta!

Multumim, sanatoasa si norocoasa sa-ti creasca finuta! E bine pentru casa sa botezi. :bighug:

Si , da, acum vad, e de la blitz. :D:

• 1 month later...
Posted

Asa ar merge o balaceala in Dunare, pacat ca i-a cam scazut apele pe canicula asta. Sper sa va pun cat de curand poze noi de la fata locului. Nu cred mai devreme de la anul, dar cine stie?!

• 11 months later...
Posted
N-am mai văzut rândunică de mic copil. Nici nu ?tiam că mai există.

Au fost scoase de pe piata, o vreme. Astea noi sunt de import.

Frumoase poze, sami. :) Imi place aerul asta rustic.

Ma gandeam si eu sa fac niste poze in lanul de floarea soarelul de langa mine, dar mi-e lene sa ma bag prin maracini.

Posted

Dunarea prin zona Turnu Magurele.

Frumoase poze, sami. :) Imi place aerul asta rustic.

Ma gandeam si eu sa fac niste poze in lanul de floarea soarelul de langa mine, dar mi-e lene sa ma bag prin maracini.

Curat aer de tara, un sat patriarhal in toata puterea cuvantului :)

Eu m-am bagat in lanul de floare si mi-am tras o poza :rade:

post-282-1468331780_thumb.jpg

post-282-1468331786_thumb.jpg

post-282-1468331793_thumb.jpg

post-282-1468331798_thumb.jpg

post-282-1468331804_thumb.jpg

post-282-1468331809_thumb.jpg

post-282-1468331817_thumb.jpg

post-282-1468331824_thumb.jpg

post-282-1468331830_thumb.jpg

Posted

:hugs:

Imi imaginez ce-a zis lumea cand ai facut poze magarului si cocosului. De fapt sper ca nu te-a vazut nimeni, dar :lol: :lol: :lol:

Posted

Nu stiu daca m-au vazut, banuiesc ca da, dar stau dupa porti. Cert este ca m-au vazut defiland in costum muscelean cu opinci cu tot si marama prin sat si se uitau dupa mine, niste babute m-au intrebat de unde e costumul. Inca de anul trecut cand am botezat in ie si camasa ni s-a dus vestea ca suntem cantareti de muzica populara :lol:

Posted
mi place aerul asta rustic.

Si mie , foarte mult. Frumusete si maretie. Magnific lanul de floarea -soarelui, acolo sa stai si sa te odihnesti linistit pe-o patura, departe de toata vanzoleala asta perpetua de fiecare zi, de poluare, sa uiti de toata negura din suflet.... Mi-era chiar dor si de gaste, si de cocos, si de magar, da. Frumos, multumim , draga Sami :airkiss: !

In alta ordine de idei, corect ar fi ca numai eu sa admir pozele :rules: , ca doar eu am intins mana sa cersesc, nu voi, doar eu am zis "silvuple , monsieur , silvuple , madam" :ang: , dac-asa s-or scrie corect formulele astea magice :confused: , de!

Posted

Adevarul este ca ei acolo au uitat ce bogatie au, frumusetea vietii simple, viata adevarata :)

Nu zic sa nu-ti faci si niste conditii decente, nu musai sa traiesti ca acum 200 de ani spaland rufele la rau, doar atat cat iti trebuie sa nu fi nevoit sa-ti irosesti ziua doar robotind, ci admirand, existand si bucurandu-ti sufletul.

Posted
bucurandu-ti sufletul.

Cred ca e ultimul lucru la care se mai gandeste omul modern, Sami. Sufletul, lucrurile simple , natura...Fiecare se gandeste cum sa-si mai ridice o casa langa cea pe care-o are, ce masina fitoasa sa mai achizitioneze pe langa cele trei-patru din garaj, cate facultati sa mai faca peste cele ale vecinilor, colegilor, prietenilor, ce haine, bijuterii, parfumuri, elicoptere, cavouri...