vesperala Posted June 27, 2014 Report Posted June 27, 2014 Un loc frumos, nu foarte scump. Prețuri comparabile cu cele de la noi. Cu avionul din București nu e zbor direct. Am mers București-Viena-Split la dus, iar invers Split - Munchen - București. Escalele sunt cam lungi și costisitoare. Adică muritorul de rând și de sete nu are voie să ia cu el lichide , dar are voie să cumpere în aeroport, după controlul de pașaport șamd. Voie să dea 3,20 euro pe jumătate de litru de apă în Munchen Ha isă vedem pozele. Trogir: Split: Cât am fost plecați în excursie la Split, ne-am văitat ce vreme proastă avem: ploaie torențială... continuu. Exact pe durata excursiei. La întoarcere însă ne-am simțit norocoși, văzând ce se petrecuse în lipsa noastră: grindină. Una care încă mai putea fi văzură după o jumătate de oră de când avusese loc: mașini parcă lovite cu ciocanu, drumuri pline de gheață. Și cum am fost acolo pentru matematică, o să vă arăt și ceva despre care vorbitorul a spus în prezentare că este un foarte simplu exemplu. Quote
Recommended Posts