Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted (edited)

A murit unul dintre fostii mei colegi de clasa. Desi am petrecut 8 ani in acelasi colectiv, nu am multe amintiri despre el. Atat de draguti am fost unii cu ceilalti, incat pana la final el nu a avut decat nume de familie.

Nu a fost invitat sa participe pe faimosul grup de facebook al clasei. Singura absenta faimoasa eram eu. :haha:Acum, ca le-am transmis informatia, toata lumea il plange pe Adrian. Da, da, ADRIAN.

Oricum, exista vreo explicatie pentru faptul ca, din 30 de insi, sortii unui sfarsit tragic au tras prima data tocmai la el?

Edited by eytrs
  • Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Piticul de la nr.1e o slabatura. Slabanogii astia au fost mereu ai dracului. Macar daca era si el mai solid, asa, puteam sa bocesc pe umarul lui.

Viata fara piticul de la nr.1 trebuie sa fie ca Raiul. Sau macar ca gradinile Semiramidei.

P.S. Urasc sa primesc musafiri. Nu ma dau in vant nici sa fiu musafir, dar asta este, totusi, din alt film.

Posted

E slab nu pentru ca nu mananca, ci pentru ca mananca zile. Ma tot bate la cap ca nu ar fi el singurul vinovat, cica are si el o parte din vina, dar ceilalti vinovati stau ascunsi si arunca toata vina pe el. O fi avand si el dreptatea lui.

(de fapt, nu urasc sa primesc musafiri; urasc doar situatiile cand nu sunt autentica nici macar acasa la mine).

Posted

Dupa decenii in care am fost ca hipnotizata dupa mirosul lasat pe piele de fumul de tigara, m-am trezit, deodata, ca nu-mi mai place. Mai mult, imi da dureri de cap, ca orice alt miros neplacut .

toamna fara legende

multe resurse nebanuite. E ca si cum as sta in fata unui pian cu multe clape. Si n-am mai cantat niciodata. Pe ce clape sa apas, cand si cum, ca sa iasa muzica, nu zgomot? Si ce muzica imi place? Care, dintre toate melodiile posibile, e eu?

In alta ordine de idei, as vrea sa-mi stii gandurile si sa ne tavalim impreuna de ras din cauza lor. In schimb, le stiu numai eu si ma intristeaza.

Posted

Imi place sa ma joc, dar poate ca focul nu este chiar cea mai potrivita alegerere.

Si, pana la urma, se pare ca n-am de ales si va trebui sa inot prin ape si mai adanci decat atat. Slava Domnului ca sunt si reci, caci alta cale nu-i.

Posted (edited)

E ca la cutremure: durerile mici si dese, le previn pe cele mari si profunde. Sau ca la venin:dozele mici, administrate sistematic, dau imunitate. Poate cineva sa infirme asta ori sa zica cum ca nu exista? :pardon:

Dureri preventive.:pardon:

Edited by eytrs
Posted

Cineva mi-a spus, candva, ca nu intelege de ce merg prin arsita, cand pot merge, bine merci, la umbra densa a lizierei. S-a inselat. Eu nu merg prin arsita, din contra. Eu trimit pe altii sa mearga prin arsita, in locul meu. :pardon:

Cunosc doua tipuri de oameni care se joaca cu luminile si umbrele: cei care o fac instinctiv si cei care rationeaza. De m intrebi din ce categorie as vres sa fac parte, as spune ca as fi preferat sa ma joc atunci cand era vremea jocului. :pardon:

Posted

Nu o sa mai cred nici daca vad. De fapt, nici nu mai vreau sa vad.

Cu toate acestea, se prefigureaza ideea ca nu voi afla niciodata ce lipseste. Si nici nimeni nu se arata dispus sa-mi raspunda.

Posted

Nu m-as lansa in afirmatii ce ar spune vocea cui am ascultat-o azi, cand m-am lasat purtata in minunea ce s-a intamplat cuiva, dar un singur lucru il pot spune : e fabulos!

Posted

Atunci cand zbori prima data la modul complet neprofesionist si just 4 fun, nu iei in considerare faptul ca ai putea intalni pe cineva care crede ca tot ce zboara se mananca. Datile urmatoare o faci, insa, tinand cont si chiar asumandu-ti riscul asta. :doh:

... si sa nu uit: mi-am petrecut ultimii ani amarandu-ma la gandul ca altii nu stiu sa gestioneze o anumita situatie. Azi-dimineata am avut revelatia faptului ca ceilalti nu au nicio vina si ca eu sunt, de fapt, cea incapabila sa o gestioneze. Ce-i dai un fulger unui purice?

Posted

Sunt, probabil, cel mai rau lucru care se putea intampla.

Si gata cu cenusa pusa in cap pentru nimic, cerneala varsata de-aiurea pagini la randul. NU VREAU sa mai existe subiectul asta in mintea mea.

Topicul asta ar trebui sa fie despre mine, PUNCT.