Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 170
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Am una dintre cele mai minunate zile din ultimii ani, si poate ca nu m-as fi gandit la...timp daca nu as fi ales sa evit o intalnire cu trecutul. Stiu ca se va mai intampla, trebuie sa se mai intample, dar va fi cand si cum vreau eu.

• 2 months later...
Posted

Nici nu stiu ce este mai greu de acceptat: faptul ca multe din cele ce se intampla nu au niciun sens, ori faptul ca sensul nu este nici pe departe acela pe care mi-l doresc eu.

... o mostra dintr-un spectacol grandios ce ajunge sa poarte, mai devreme sau mai tarziu ( insa mai bine "mai devreme") numele de ironia sortii.

• 1 month later...
Posted (edited)

cu picioarele pe pamant

insa daca picioarele sunt prea bine ancorate in pamant, nu prea mai poti sa pasesti mai departe.

Edited by eytrs
Posted

Nu mai stiu ce valori se cultiva in scoli acum, dar imi amintesc ca pe vremea cand eu eram eleva, se punea mare pret pe patriotism. Cred ca ar fi mult mai folositoare pentru individul insusi cultivarea, inca de la cele mai fragede varste, a empatiei.

Posted

Regretele sunt bune doar atunci cand se transforma in catalizatori pentru deciziile de astazi. Un catalizator costisitor si amarnic...

Anotimpul zanelor a trecut. N-as putea povesti prea multe, am dormit o buna parte din timp...un somn obositor.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Imi place un cantec care spune ca "nu vom supravietui niciodata, daca nu innebunim putin". Eu as spune ca nu vom putea trai niciodata fara ceva... credinta.

Posted

Sa inveti sa iubesti oamenii in ciuda defectele lor, asta da provocare!

Sa inveti sa nu mai iubesti un om din cauza defectelor sale care sunt cat ale umanitatii la un loc, asta e alta provocare.

Sa ajungi sa realizezi cele doua simultan, :haha: da, asta inseamna ca poti purta Pamantul pe umerii tai. :haha:

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Cea mai buna metafora pentru a descrie ceea ce se intampla la locul meu de munca (si, desigur, in toate locurile de acest gen din Romania) este filmul Trenul vietii (1998) - de altfel, singurul film romanesc pe care l-am vazut si care poate candida la titlul de film bun.

Edited by eytrs
Posted

Imi vin fragmentar in minte poruncile lui Paler si le rasucesc cumva, admitand ca ma mint, mai bine zis ma las mintita, numai si numai pentru ca doar asa pot merge mai departe. Cu un soi de umbla a ghilotinei batand voiasa in ceafa mea, am o singura dorinta: sa nu ma trezesc inainte de vreme. La capat, ma descurc eu cumva.