Jump to content
Vesperala Forum
Sign in to follow this  
stup

cum e mai practic?

Recommended Posts

Salut!

Sunt parinti aici pe forum?

Am si eu o intrebare: cand vi s-a nascut copilul, ce ati ales? Pat normal? Pat cu leagan? Pat cu masa de infasat atasata sau masa de infasata separata cu dulap sau fara masa de infasat?

Cum este mai practic?

Cica detaliile fac diferenta, pe mine mai rau ma incurca! Si nu pot spune ca nevasta-mea stie mai multe! :notworking:

Share this post


Link to post
Share on other sites

stup, eu am avut copil de infasat prin '75-76, asa ca de mare ajutor nu pot sa-ti fiu. In acea perioada mamicile foloseau fie pat normal , fie un patut pentru copii, din acela simplu, cu o latura mobila. Nu se complicau cu alte anexe , gen masa de infasat... Daca stiti ca le faceti functionale si dupa ce creste cel mic vazand cu ochii, ca le puteti valorifica intr-un fel sau altul, ca aveti suficient spatiu, ca va mai doriti si alt copil, stiu si eu... Avem pe forum si mamici tinere, poate iti vor da un sfat mai de actualitate. Oricum, felicitari, esti un tatic grijuliu si responsabil! :respect:

Share this post


Link to post
Share on other sites
In acea perioada mamicile foloseau fie pat normal , fie un patut pentru copii, din acela simplu, cu o latura mobila. Daca stiti ca le faceti functionale si dupa ce creste cel mic vazand cu ochii, ca le puteti valorifica intr-un fel sau altul, ca aveti suficient spatiu, ca va mai doriti si alt copil, stiu si eu...

 

Sunt de acord cu Narcisa. Nici eu nu rezomand unul cu masa de infasat atasata. Masa vine cu dulapior, pe care il poti transforma ulterior intr-unul cu jucarii. O sa primesti la jucarii de la prieteni de-o sa0-ti vina rau cand va trebui sa le strangi de pe jos :)) Vezi ca patul nu vine cu saltea. Eu am luat saltelele de pe saltele-ortopedice.net pentru ca au preturi mici. Nici nu m-am complicat sa crez, cont, am dat comanda prin telefon. Mai mult, daca iei masa detasata de pat, poti alege un pat din acela care se leagana. Iti va fi mult mai usor sa adormi copilul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

eu am avut pat normal de copii, de lemn cu gratii si saltea de nus tiu ce buruieni :) nu stiu daca era mai bine cu unul ultra modern si dotat

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am avut un patut cu plasa, saltea de nuca de cocos, cu masa de infasat separat.

A fost ok asa, nu am simtit nevoia altei asocieri de produse.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Vezi ca patul nu vine cu saltea. Eu am luat saltelele de pe saltele-ortopedice.net pentru ca au preturi mici.

Ca nu zici rau deloc. Alta chestie pe lumea asta pe care n-am inteles-o: de ce patul nu vine cu saltea? E ca si cum ti-ai lua masina fara volan.

 

saltea de nus tiu ce buruieni :)

saltea din paie?

 

Eu zic ca un pat normal e mai bun - ce atatea fite? Cand eram noi mici erau de-astea care se leagana, sau cu masa de infasat? Si n-am murit, suntem bine, sanatosi. Cu cat e mai complex, cu atat costa mai mult - si crede-ma, o sa te usuce de bani nasterea - daca mergi la stat, ai parte de conditii infecte si cu spaga, cu tot, ajungi la pretul de la privat - vad ca asta n-ai intrebat - unde sa nasca, la stat sau la privat?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...