Yelle1 Posted September 17, 2013 Report Share Posted September 17, 2013 Adica cele atasate direct pe forum, nu cele uploadate pe vreun site de gazduire. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Din câte îmi amintesc, pe la începuturile creării forumului, eu am eliminat posibilitatea de a șterge fotografii, datorită faptului că topice întregi ar deveni non-sens dacă fotografiile s-ar șterge ulterior. Deși sunteți rugați să vă gândiți bine înaine de a pune o poză, se poate totuși cere ștergerea pozelor cu caracter personal unui moderator sau admin. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yelle1 Posted September 18, 2013 Author Report Share Posted September 18, 2013 A, am inteles. Eu imaginile "importante" le atasasem oricum "exterior", dar am vazut ca exista fotografii eliminate, si de aceea. Multumesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts