Eonica Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Scurt si la obiect. Cum sa fac ca baietelul meu sa indrageasca si matematica? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Scurt si la obiect. Cum sa fac ca baietelul meu sa indrageasca si matematica? Jocuri matematice cat mai diverse, alias matematica distractiva. Initial. Laudat, incurajat. Daca nici dupa tevatura asta nu se va da-n vant dupa matematica, inseamna ca-i baiat destept si cu personalitate. Mie nu mi-a placut matematica , nici n-am avut intelepciunea s-o ocolesc. Asa c-am urat-o cu toata disperarea. Visez si azi ca ma scoate la tabla sau dau teza si nu stiu o boaba. Teroare, numele tau este matematica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yelle1 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Daca al meu copil ar intra acum la gradi sau in invatamantul primar si daca mi s-ar solicita sa cotizez cu sumele care sunt cerute in mod normal in aceste situatii, in conditiile unui invatamant "gratuit", as da in judecata si mama scolii. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Cred că procesul te-ar costa mai mult. Justiția este mai gratuită decît învățămîntul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yelle1 Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Pe aceasta "gratuitate" a justitiei cred ca se bazeaza si multe dintre ilegalitatile care se fac in orice domeniu, nu numai in educatie. In cazul educatiei, probabil multi dintre parinti nu-si cunosc drepturile si, mai ales,nu stiu ca nu au niciun fel de obligatie sa plateasca fonduri ale scolii, ale clasei, nu stiu ce imprimanta, nu stiu ce "auxiliare" i se nazar "doamnei". Si chestiunea este i se nazare asa, fara limite, infinit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted September 23, 2013 Report Share Posted September 23, 2013 Eonica nu stiu ce sa zic... eu nu am rabdare nici sa ma impusti cu copiii, iar cu fii-mea nici atat Eu nu am avut pb cu matematica si nici nu mi-a fost frica de ea si nu m-a cocolosit cumva mama cu lugu-lugu hai samsara sa vezi ce fain te distrezi facand mate. Dar cum zicea si Narcisa, jocuri si iar jocuri in prima faza si sah, se pare ca le antreneaza logica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 27, 2016 Report Share Posted February 27, 2016 Un sfat: verificati pe mana cui va dati copiii, nu lasati lucrurile la voia intamplarii si nici pe incredere nu mergeti. Cazul recent al educatoarei care tipa, mai corect spus urla, la niste prichindei de 3-5 anisori m-a revoltat cumplit. Nu mi-a venit sa cred ochilor si urechilor ca un copilas a anuntat entuziasmat ca are o idee si educatoarea, in loc sa-l laude , sa-l incurajeze, sa solicite si alte idei din partea celorlalti copii , l-a repezit si anihilat brutal , fara macar sa asculte ce are de spus micutul :" n-ai tu idei, de unde sa ai, ca tu ai tarate in cap!" " Te mai duce maica-ta la alta casa, mai are mami doi barbati?" Uite ce-o interesa pe ea tema asta si uite cu cine si-a gasit s-o discute! Te crucesti , nu alta, cum or ajunge, Doamne , astfel de specimene in invatamant? Si, vorba Corinei, eu ma revolt ca om, pana la urma neimplicat personal, dar in sufletul parintilor respectivi , ce-o fi? Vegheati! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts