raul2011 Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 Salut! Vreau sa iau scaune noi pentru bucatarie, camere si sufragerie, in total sunt 12. Pe cele actuale le am de cand era mama tanara, s-au "rablagit" de tot. Problema este ca un am buget limitat. Imi puteti recomanda unde gasesc scaune decente ca aspect si ieftine? Quote
suzana Posted June 10, 2013 Report Posted June 10, 2013 (edited) Le vrei din acelasi magazin, dar tipuri diferite, sper. Nu poti pune scaune de bucatarie in sufragerie, sunt alt stil. Eu am scaunele de la www.expert-scaune.ro, m-a atras initial cu cautarea rapida in site in functie de tipul scaunului, culoare, pret, etc. Daca ai limita la pusculita, ai putea schimba scaunele pe rand: incepi cu bucataria pentru ca acolo stai de cel putin trei ori pe zi, continui cu sufrageria pentru ca acolo primesti vizitatorii si termini cu dormitoarele. Edited June 10, 2013 by suzana Quote
Recommended Posts