Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted (edited)

joc pc 2012 aventuri, Borderlands 2 full DLC rapid, verificat

Borderlands_2_game_pc_download_free_crack_downlo.jpg

demo:

cateva cerinte tehnice:

sa aveti instalate toate versiunile Visual C++ 2005, 2008, 2010

Net.Framework 3.5 si 4, ori 4.5 care a aparut de o luna si le rezolva singura

(pentru windows x64 trebuie instalate ambele versiuni de visual C++, si Net.framework, atat x32 , cat si x64)

DirectX updatat de pe siteul microsoft, ori din windows updates, verificati asta!

drivere video potrivite, nu mai zic de o placa video cu minim 512 RAM, pixel shader, etc

eu nu joc jocuri, ca nu am vreme, dar dau clasa la toti jucatorii cand e vorba de instalari

de la semi-analfabeti, la care intru in computer si le pun cu mana mea, pana la cei mai intelectuali.

Inca ceva important, dezactivati antivirusul inainte de a juca, sau bagati fisierele jocului la Exceptii.

si nu ma intereseaza deloc ce credeti, acum n-am chef de explicatii, faceti asa, ori nu faceti deloc.

raspund cu capul de ce pun aici, si oriunde...la mine se stie demult, daca cineva va gasi un singur virus adevarat pe tot siteul are un mic premiu si promisiunea mea de onoare ca voi inchide site-ul definitiv in acea clipa.

altceva nu am de spus dar daca cineva vrea explicatii in detaliu, am sa le dau..

cand o sa fiu putin linistit, pe lumea ailalta.

Borderlands.2.download.rar

Edited by de belea