LLDS Posted August 17, 2012 Report Share Posted August 17, 2012 Seara bună tuturor si bine v-am regasit dupa o lunga perioada de absenta, îmi cer scuze dacă postez acest topic unde nu trebuie și ii rog pe moderatori să îl mute, dacă va fi cazul. Vă invit să participați la o cercetare inițiată de universitățile Alexandru Ioan Cuza din Iași si Michel de Montaigne din Bordeaux, Franța, a cărei temă principală este identificarea percepției turiștirilor asupra spațiului rural turistic din Moldova (România). Acest chestionar este anonim, răspunsurile dumneavoastră fiind folosite doar în scopuri academice și de cercetare, iar durata de completare nu depășește 5 - 7 minute. Pentru buna interpretare a rezultatelor obținute vă rugăm să răsundeți sincer la toate întrebările chestionarului. Link : http://goo.gl/aL1e1 Pentru întrebări suplimentare, vă rog să mă contactați la b.ibanescu@yahoo.com . Vă mulțumesc pentru participare ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
depanatorul Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Seara bună tuturor si bine v-am regasit dupa o lunga perioada de absenta, îmi cer scuze dacă postez acest topic unde nu trebuie și ii rog pe moderatori să îl mute, dacă va fi cazul. Vă invit să participați la o cercetare inițiată de universitățile Alexandru Ioan Cuza din Iași si Michel de Montaigne din Bordeaux, Franța, a cărei temă principală este identificarea percepției turiștirilor asupra spațiului rural turistic din Moldova (România). Acest chestionar este anonim, răspunsurile dumneavoastră fiind folosite doar în scopuri academice și de cercetare, iar durata de completare nu depășește 5 - 7 minute. Pentru buna interpretare a rezultatelor obținute vă rugăm să răsundeți sincer la toate întrebările chestionarului. Link : http://goo.gl/aL1e1 Pentru întrebări suplimentare, vă rog să mă contactați la b.ibanescu@yahoo.com . Vă mulțumesc pentru participare ! Am facut deja chestionarul te am pe messenger Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
poem Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 da nu servesc si nistte moldoveni dibaci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davos Posted August 18, 2012 Report Share Posted August 18, 2012 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLDS Posted August 20, 2012 Author Report Share Posted August 20, 2012 Multumesc celor care au completat deja, iar pentru cei care nu au completat inca, le aduc aminte ca mai au la dispozitie inca 24 de ore pentru a o face . P.S. Aproape ca uitasem ce faine sunt emoticoanele aici . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts