de belea Posted August 17, 2012 Report Posted August 17, 2012 Iron Brigade 2012 download free, joc 2012, actiune, razboi, shooter, in care pilotezi masini de lupta pentru a opri invazia unor roboti, e destul de bine facut decorul pare pe alocuri din primul razboi mondial, nu ca as fi jucat...dar pare fantastic misto lasati vorbe jos daca aveti intrebari. Iron.Brigade.game.download.free.rar Quote
de belea Posted August 17, 2012 Author Report Posted August 17, 2012 (edited) pf.....normal, eu cu asta ma ocup. scuze, dar poate ai auzit vreoadata vorba asta: daca esti prost, stai acasa. ce virusi are...au nume? Edited August 17, 2012 by de belea Quote
de belea Posted August 17, 2012 Author Report Posted August 17, 2012 imi cer scuze, a venit fratele meu din america dupa 12 anisori si sunt impuscat e drept ca la mine orice ocazie e perfecta ca sa mai trag o tura prin iad inapoi la joaca, am inteles ca daca ma injuri, asta nu e absolut deloc o insulta, e disperare dar daca spui ca "are virusi", asta cam pare o insulta sa fi spus, antivirusul meu...nume...a gasit acest virus...nume... era cu totul altceva. as fi avut poate rabdare sa-ti explic cum stau treburile astea in realitate, nu in ecranul tau mic eu banez grup, din orice, si nici macar nu anunt..pierdere de vreme. asa ca, daca nu va convine cum ma exprim, faceti ca mine, si cu mine sunt gata de retragere, cu vorba lu Radu...daca va iubesc trebuie sa va las bafta...si luati jocul, n-are nici pe d*cu. Quote
de belea Posted August 21, 2012 Author Report Posted August 21, 2012 hei, nu mai vrea nimeni? jur ca nu are nimic, desi inteleg ca e o problema atunci cand antivirusul cuiva, in care ar trebui sa aibe incredere, ii trage teapa si-i baga o alerta falsa insa, fara scuze, asta nu e problema mea! m-am luat de amicul PIKO, fiindca, tocmai ca ne stim de ceva vreme, nu ne-am dat in cap pe fata si totusi, uite-l cum, acum...direct dusmanos: are virusi nici macar nu a intrebat, nu s-a indoit de......... mai pot sa pun vreo aiureala cand cineva o arde in felul asta ca toti sunteti speriati de bombe, si virus sa fi fost, ati fi murit din el?!!! niste virusi amarati, ii scoatem pe loc! Quote
Recommended Posts