Jump to content
Vesperala Forum

Va fi lansat iPhone 5 pe 11 iunie


absolutep0wer

Recommended Posts

Cu exceptia celui mai recent model iPhone 4S, Apple a lansat toate celelalte trei variante in lunile de vara. Primul model a fost lansat pe 29 iunie 2007, iPhone 3G pe 11 iulie 2008, iar iPhone 3GS pe 19 iunie 2009.

Fanii iPhone asteapta cu nerabdare noul smartphone, fiind obisnuiti cu lansarea aproape constanta in fiecare vara a unui nou model. Este de asteptat ca Apple prezinte iPhone 5 sau sa anunte o data peste doar 11 zile.

Potrivit organizatorilor, evenimentul va avea in centrul atentiei aplicatii, instrumente, grafica, multimedia, jocuri pentru iOS si OS X. Este de asteptat ca Apple sa lanseze noi gadgeturi, cele mai multe zvonurii fiind despre iTV, iPad Mini (7") si iPhone 5.

Cea mai asteptata schimbare pentru noul iPhone este dimensiunea ecranului care a ramas de 3,5 inch, in timp ce principalii competitori au lansat Galaxy S III, Lumia 900, One X, cu ecran de aproape 5 inch. iPhone 5 ar putea avea un display de 4 inch, cu 30% mai mare decat actualul smartphone Apple.

Intre 11 si 15 iunie in Statele Unite la San Francisco, va a vea loc editia 2012 a conferintei anuale WWDC (WorldWide Developers Conference). Desi au aparut multe zvonuri despre iPhone 5, cei mai multi analisti estimeaza ca o lansare ar putea avea loc cel mai probabil in toamna.

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...