Jump to content
Vesperala Forum

Ghicitoarea muzicala!


pufonel
 Share

Recommended Posts

joc tare ar fi ceva de genu' pui poza cu un artist,blurezi sau bagi in paint si ii faci artificii pe fata..dai un detaliu si cine stie cine e are 1p..chestii d-astea sau..

tot asa numai ca x da detalii(fara poze) despre el,nascut in x,mama,tata,a fost in trupa,dependent de,a stat in top,a facut aia ...

astea sunt fun ca te gugalit stie tot "intelectualu'"

Acestea fiind zise, va propun un joculet muzical. Fiecare participant va da un detaliu despre un artist, iar urmatorul trebuie sa ghiceasca acel artist si sa puna ceva despre alt artist. Daca nu se ghiceste, cel care a propus va da inca un detaliu, iar aca dupa 3 detalii nu se ghiceste artistul, cel care l-a propus mai poate propune inca unul.

 

Exemplu: eu dau indiciul 1: numele formatiei este alcatuit din initialele numelor membrilor. In mod normal altcineva va ghici ca e vorba despre ABBA. Daca nu ghiceste, dau al doilea indiciu s.a.m.d.

 

Inca ceva: daca nu se confirma/infirma raspunsul in 24 de ore, poate posta altcineva un indiciu despre alta formatie. Sper ca am fost suficient de clar :confuzzled:

 

Deci:

"bondarul" care a cantat impreuna cu "politia".

Spor la ghicit!

Link to comment
Share on other sites

E nascut in Anglia, dar are origini grecesti. :rolleyes: La inceputul carierei sale a facut parte dintr-un grup si impreuna cu acel grup a lansat o melodie care, desi nu e un colind, este difuzata an de an la toate posturile la radio, de Craciun. Primul sau album solo avea legatura cu credinta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

×
×
  • Create New...