Jump to content
Vesperala Forum

Lista alba - produse pe care le-ati cumparat si care va plac


Recommended Posts

  • Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Era pe vremuri un șampon verde, probabil de urzici, cred că moldovenesc. Venea la niște pliculețe mici de plastic, în formă de pernuțe. Foarte bun, îmi plăcea. Nu mai găsesc, și mă mulțumesc cu un Nivea albastru. De fapt mai movuliu, așa. Tot șampon, dar nu se compară.

 

Nivea e și un gel e ras decent, la tub de-ăsta ca de spray, nu ca cel de pastă de dinți. E sub presiune. Apeși pe el și iese printr-o gaură. Foarte practic. Din păcate la ăsta trebuie să consum și un pic de apă, altfel nu face spumă.

Link to comment
Share on other sites

Din păcate la ăsta trebuie să consum și un pic de apă, altfel nu face spumă.

 

:D: Sefule, acum avem apa destula, foloseste dupa pohta inimii, dar la vara nici sa nu-ti treaca prin cap! Stiu de la Mithras ca berea , in combinatie cu gelul ala de ras, face minuni ! :o:

 

Link to comment
Share on other sites

Eu zic ca e foarte buna spuma de ras, sotul o foloseste cu succes :rolleyes: Plus crema dupa ras, ori de la Yves Rocher, ori de la Nivea.

Ca si antiperspirante folosesc de ani buni un stick gel, Balance, din Bulgaria. Ma impac bine cu el.

 

Si sa nu uit, indiferent de calitate, sapunul lichid e mai bun. IN plus nu pateaza chiuveta ca unul solid.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Bioderma Photoderm Max SPF 50+

Fond de ten Seventeen Natural Velvet

L'oreal Glam Shine lipgloss

Max Factor lipfinity lip colour- asta-i genul de ruj cu care ma dau dimineata cand ies din casa, mananc suc, beau cafea si ma pup toata ziua, iar cand intru inapoi in casa el este acolo unde-i e locul. Minunat!

Toata n-au rival pe piata romaneasca pentru ceea ce promit si pentru categoria de pret din care fac parte.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Pellamar, gama pentru tenul gras.

 

Revin si spun ca aprecierea mea a fost precoce. Nu-mi place. Mai am una (o crema, adica) neinceputa si sigilata, daca e cineva intrested, o fac cado.

 

 

On topic: L'oreal Infallible 24 de ore, fond de ten. Nu rezista 24 de ore, nu rezista nici macar 8 ore, dar are o mare calitate, e galben. Si are destul de multe nuante cu galben. Numai bine, din cati bani am dat pana acum pe fonduri de ten, imi cumparam fata noua. :dancing:

Edited by Yelle
Link to comment
Share on other sites

Fondurile de ten pot avea subton galben, roz, neutru (atunci cand are si galben si roz si nu predomina niciunul) si, in cel mai nefericit caz, portocaliu, olive sau un soi de maro. Diferenta enorma intre fondurile de ten pe care le gasesti in magazin si cele care costa cam factura mea la gaze pe timp de iarna este varietatea de nuante si nuantele cat mai realiste. Eu sunt foarte alba, dar cu subton galben. E foarte greu sa gasesc un fond de ten la un pret decent care nu sa fie prea inchis si sa nu fie roz. Pentru ca si daca intensitatea culorii e buna, dar subtonul nu e potrivit (in cazul meu, roz) se cam vede.

Roz e naspa, nici persoanele care au subton roz nu ar trebui sa aleaga o nuanta cu subton prea roz. Guzganul rozaliu, gen.

Capisci?

Link to comment
Share on other sites

Nu stiu, nu sunt specialista, insa stiu ca am investit carute de bani in produse cosmetice, incerc si iar incerc, cateodata gasesc ceva ce-mi merge, care dupa ceva vreme inceteaza sa mai functioneze. Din ce imi spui tu, nu cred ca tenul tau este atat de variabil, ci produsele cosmetice il fac asa.

E mixt cu tendinte de ingrasare iarna si gras in toata regula vara? Iti ies chestii in special pe linia mandibulei?

 

Exista si posibilitatea sa mergi la un dermatolog. El va fi in relatii cordiale cu una sau mai multe firme de dermatocosmetice, asadar iti va recomanda produsele acestora, care categoric sunt suflate cu aur si tratate cu lotiune ingereasca. Tu vei cheltui o traistuta de bani pe ele si in sfarsit, ghici ce, fata va fi la fel ori mai rau. :dancing:

Link to comment
Share on other sites

Aici si aici am gasit. de-a lungul timpului, tot felul de informatii despre ingrijirea tuturor tipurilor de ten. A nu se lua literalmente, exista produse despre care se spune ca sunt perfecte, dar care la cineva sa nu mearga. De exemplu, probabil ca sunt singura persoana din lume alergica la lotiunea micelara bioderma sensibio.

Si mereu o sursa de inspiratie

Pentru mine, mai credibila e Lisa Eldridge decat pasagera.

 

Ramane valabila oferta cu pellamar-ul. La tine m-am gandit cand am scris. E pentru ten gras cu tendinta acneica. Poti intra pe site-ul lor, pellamar.ro, sau ceva de genul.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Cum "lista neagra" nu exista, o combin cu aceasta.

M-a pus naiba si mi-am luat, pentru prima data in viata mea, sampon wash&go, renumit pentru faptul ca promite un volum demential. In vecii vecilor n-am avut vreun alt sampon care sa-mi pleosteasca parul in halul asta. Nu are volum deloc, din contra. Va ajunge sampon pentru perii de machiaj.

 

Tot pe "lista neagra" : rimel Max Factor clump defy extensions. Un pumn de bani pentru nimic. Apa de ploaie, zoita cu o tara de negru. E de 2-3 ori mai scump decat rimeluri mult mai ok.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...