Jump to content
Vesperala Forum

probleme accesare google


Yelle1

Recommended Posts

In primul rand, va rog sa nu aruncati cu rosii in mine, pentru ca sunt departe de a fi un specialist in domeniul sau macar in limbajul specific acestei arii.

Problema mea este urmatoarea: de cateva zile, de fiecare data cand accesez google ( si il accesez foarte des), mi se afiseaza o chestie, ceva de genul ca daca vreau sa nu sa vizionez doar acel continut al paginii care imi este "livrat" in mod "sigur" ( adica in sensul de siguranta a paginii). Trebuie sa aleg da sau nu, nu exista asa cum exista alte dati varianta "Pastreaza aceasta optiune si pentru viitor". Mai mult, o singura bifare a optiunilor "yes" sau "no", nu este suficienta, trebuie sa le bifez de doua ori. Daca accesez google conectata de pe contul meu, aceasta chestiune imi apare de fiecare data cand accesez orice pagina google (translate-ul, google imagini etc), iar daca accesez google neconectata, acest dialog imi apare doar prima data cand accesez google-ul, intr-o sesiune de folosire a browser-ului internet explorer. Cand navighez pe orice alte pagini in afara de paginile google, nu imi apare nimic de genul asta.

Ce sa fac ca sa scap de dracia asta, pentru ca este enervanta? Am cautat si in setarile browser-ului, si la "more info" care apare in casuta aceea de dialog, dar nu reusesc sa gasesc nicio setare ca sa nu-mi mai apare porcaria aceea de casuta.

Edited by Yelle
Link to comment
Share on other sites

Yelle, nu ştiu ce browser foloseşti şi eu nu am avut problema niciodată... Mă întreb dacă poţi încerca să schimbi browserul cu altul (măcar provizoriu, până afli cauza). Poate pe alt browser nu mai păţeşti aşa.

 

:hugs:

Link to comment
Share on other sites

 

 

 

Bag de seama ca a mea problema persista (a devenit un calvar sa accesez google-ul logata), asa incat consider si eu cazul sa imi schimb browser-ul. Cum mozilla nu-mi place, o sa folosesc ceea ce mi-a sugerat BigDefender.

Va multumesc amandurora pentru raspuns.

:flowers:

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...