Asimetric Posted December 19, 2011 Report Posted December 19, 2011 A murit Kim Jong-Il. Traiasca. N-am avut absolut nicio reactie la aflarea vestii. Neinteresant. Alt tampit care a crezut ca e Dumnezeu pe pamant si ca merita sa fie venerat ca atare. A murit...sa fie sanatos. Poate ca, totusi, am inclinat, dar foarte putin, catre bucurie. Dar insesizabil. Modul in care nord-coreenii au reactionat, insa, m-a socat definitiv. "CE NAIBA E ASTA?", am zis. Cum se aduna aia in piata publica sa planga si sa urle, ca niste bocitoare...wow. CUM?...Ori sunt chiar atat de spalati pe creier, ori sunt fortati sa planga, la fel cum erau fortati sa faca paradele alea ridicole, atat ca amploare, cat si ca estetica. Again...WHAAAAT?! Quote
Narcisa Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 Si eu ma minunez de comportamentul coreenilor . Te pufneste rasul cand ii vezi cum se lamenteaza , cat de indurerati sunt. Regret pentru trecut sau teama de viitor? Quote
Asimetric Posted December 20, 2011 Author Report Posted December 20, 2011 M-am uitat din nou, mai atent, la filmulet si nu am vazut nici o lacrima. E si mai jenant. Iar gesturile de disperare par desprinse dintr-o piesa de teatru foarte prost scrisa si mai prost jucata. Daca plangeau pe bune, mai ziceam...nu stiu sa faca altceva, sunt spalati rau pe creier...n-au nicio vina; dar asa? Pf... Quote
vesperala Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 De când eram copil visez să se unifice Corea N cu Corea S; dar mă tem că noul lider e la fel ca ăl vechi... n-o să se schimbe nimic. şi da, cred că e doar teatru... Quote
poem Posted December 20, 2011 Report Posted December 20, 2011 De când eram copil visez să se unifice Corea N cu Corea S; dar mă tem că noul lider e la fel ca ăl vechi... n-o să se schimbe nimic. şi da, cred că e doar teatru... ... de unit s-au unit: Coreea de Nord cu chineji si Corea de Sud cu americani ... mai trebuie sa fie un joc intre nord si sud ... si spectatori care sa bata din palme ca-i greu sa ajungi pe covorul rosu fara regrete si lacrimi Quote
Aprig Posted December 21, 2011 Report Posted December 21, 2011 http://9gag.com/gag/1160711 Şi poze pe bune (propagandă) http://www.boston.com/bigpicture/2010/03/o...im_jong-il.html Quote
Recommended Posts