Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

A murit Kim Jong-Il. Traiasca. N-am avut absolut nicio reactie la aflarea vestii. Neinteresant. Alt tampit care a crezut ca e Dumnezeu pe pamant si ca merita sa fie venerat ca atare. A murit...sa fie sanatos. Poate ca, totusi, am inclinat, dar foarte putin, catre bucurie. Dar insesizabil.

Modul in care nord-coreenii au reactionat, insa, m-a socat definitiv. "CE NAIBA E ASTA?", am zis.

Cum se aduna aia in piata publica sa planga si sa urle, ca niste bocitoare...wow. :huh: CUM?...Ori sunt chiar atat de spalati pe creier, ori sunt fortati sa planga, la fel cum erau fortati sa faca paradele alea ridicole, atat ca amploare, cat si ca estetica.

Again...WHAAAAT?!

Posted

M-am uitat din nou, mai atent, la filmulet si nu am vazut nici o lacrima. E si mai jenant. Iar gesturile de disperare par desprinse dintr-o piesa de teatru foarte prost scrisa si mai prost jucata. Daca plangeau pe bune, mai ziceam...nu stiu sa faca altceva, sunt spalati rau pe creier...n-au nicio vina; dar asa? Pf...

Posted

De când eram copil visez să se unifice Corea N cu Corea S;

dar mă tem că noul lider e la fel ca ăl vechi... n-o să se schimbe nimic.

şi da, cred că e doar teatru...

Posted
De când eram copil visez să se unifice Corea N cu Corea S;

dar mă tem că noul lider e la fel ca ăl vechi... n-o să se schimbe nimic.

şi da, cred că e doar teatru...

... de unit s-au unit: Coreea de Nord cu chineji si Corea de Sud cu americani ... mai trebuie sa fie un joc intre nord si sud ... si spectatori care sa bata din palme :dancing:

ca-i greu sa ajungi pe covorul rosu fara regrete si lacrimi :cafea: