piko Posted December 16, 2011 Report Posted December 16, 2011 Dacia 1310 din 1997 taxa auto 3000 de euro. Culmea, pentru aceeasi masina, dar din 2001 vine acum la pachet pentru cei care vor sa o cumpere cu o taxa de, atentie, 6500 de euro potrivit noilor grile de calcul. http://www.mondonews.ro/Noua-taxa-auto-201...t+id-43391.html M-am hotarat. Imi iau o caruta si un magar si ma doare la bascheti. P.S. Sa va manance viermii, hotilor! Quote
poem Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Dacia 1310 din 1997 taxa auto 3000 de euro. Culmea, pentru aceeasi masina, dar din 2001 vine acum la pachet pentru cei care vor sa o cumpere cu o taxa de, atentie, 6500 de euro potrivit noilor grile de calcul. http://www.mondonews.ro/Noua-taxa-auto-201...t+id-43391.html M-am hotarat. Imi iau o caruta si un magar si ma doare la bascheti. P.S. Sa va manance viermii, hotilor! vezi ca te reclam l-a cei cu protectia animalelor Quote
Narcisa Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 P.S. Sa va manance viermii, hotilor! Amin! Quote
piko Posted December 17, 2011 Author Report Posted December 17, 2011 Nu au luat in calcul varianta ca oamenii isi vor vinde masinile din cauza lipsei de bani, a unei probleme financiare grave sau a uneia de sanatate. Vor sa ii imbogateasca pe dealarii autorizati de masini noi. Nenorocitii, ce vor face cu atatia bani? vor planta copaci de toti banii astia?! Cat fura animalele astea! Vreti sa umblati voi nestingheriti pe sosele cu masinile voastre de zeci de mii de euro si sa nu mai fiti nevoiti sa ramaneti blocati in trafic din cauza saracilor cu masini? Cand o sa ajunga toti sarantocii pietoni ce o sa mai faceti? O sa ne obligati sa platim taxe daca vrem sa mergem pe trotuar? O sa obligati sa traversam pe rosu? O sa ne cereti taxa pe emisia de CO2? Sa va moara copiii in iad, scarbe nenorocite! Quote
poem Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 nu o fost sa fie ... sa le fie mai bine romanilor Quote
Eonica Posted December 17, 2011 Report Posted December 17, 2011 Au mai pusei taxe pe care pana la urma le-au restuit. Cred ca si de data asta se va intampla la fel, ori ii va incuraja din nou pe romani sa gaseasca alte cai ocolitoare. A se vedea inmatricularile in Bulgaria, etc. Suntem inventivi, vom gasi leac si pentru aceasta taxa! Quote
piko Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 (edited) O să merg cu RATB-ul ?i gata au anuntat scumpirea carburantilor inca o data. Va fi cam 7 lei\litru. Poate in Bucuresti iti mai permiti sa mergi cu RATB-ul dar in Constanta pretul unui bilet este de 3,5 lei. Si inca nu a venit mult anuntata scumpire. Nu mai pomenim de faptul ca odata cu scumpirea acestora se vor majora preturile la aproape toate, inclusiv "painea noastra cea de toate zilele" care a ajuns la nesimtitul pret de 1,2 lei si pe care putini si-o mai permit zilnic. Urmeaza privatizarea sistemului de sanatate si usor usor vom ajunge o tara perfecta, doar de bogatasi O sa ramanem cativa, apti de munca bruta si vom fi sclavii celor cu bani. Vom ajunge cum erau negrii pe plantatie odinioara, vanduti si revanduti , batuti, nemancati si cu nevestele si fiicele violate. TRAIASCA ROMANIA, TRAIASCA REGIMUL BASESCU! Edited December 23, 2011 by piko Quote
KyKy Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 În CTA e nasol că s-au scos tramvaiele. La noi un abonament pe toate liniile urbane este 50RON/1 lună. Quote
piko Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 În CTA e nasol că s-au scos tramvaiele. La noi un abonament pe toate liniile urbane este 50RON/1 lună. La noi e 55 lei pe o singura linie. Pe toate liniile cred ca sare de 100 lei. Quote
KyKy Posted December 23, 2011 Report Posted December 23, 2011 Atunci, e de rău. 25RON/1 lună pe o linie. Asta e fără reduceri. Cu reducere (elevi, stundeți, pensionari): 15RON/lună - 1 linie 25RON/lună - toate liniile URBANE La noi se mai scot bani și de la abonamentele Metrorex, liniile Express (către aeroport), linii preorășenești (pt cei care vin din Ilfov). Mai e o idee: În CT dacă s-au scos tramvaiele au crescut prețurile abonamentelor din cauză că toți banii se duc pe motorină. În B există și tramvaie și troileibuze și metrouri care sunt electrice, iar prețul la curent este mai mic față de motorină. Deci, cu noua taxă de poluare o să fabricăm toți mașini electrice și le vom folosi până vor scumpi curentul pe motiv că se consumă prea mult. Quote
piko Posted December 23, 2011 Author Report Posted December 23, 2011 (edited) . Deci, cu noua taxă de poluare o să fabricăm to?i ma?ini electrice ?i le vom folosi până vor scumpi curentul pe motiv că se consumă prea mult. Noi , ca tara nu suntem capabili nici macar de asa ceva. Cu banii platiti pe roviniete crezi ca se face ceva in tara asta? Asa ca de ce sa faca ceva cu banii de pe taxa de poluare?! ii doare la bascheti! se fura intr-o veselie si nimeni nu face nimic. Toti sunt mana in mana , justitia este de partea smecherilor, iar legile sunt facute sa le respecte doar coate-goale ca mine. Am ajuns sa muncim doar ca sa ne platim facturile le stat si sa supravietuim de pe o zi pe alta. Edited December 23, 2011 by piko Quote
poem Posted December 24, 2011 Report Posted December 24, 2011 Noi , ca tara nu suntem capabili nici macar de asa ceva. Cu banii platiti pe roviniete crezi ca se face ceva in tara asta? Asa ca de ce sa faca ceva cu banii de pe taxa de poluare?! ii doare la bascheti! se fura intr-o veselie si nimeni nu face nimic. Toti sunt mana in mana , justitia este de partea smecherilor, iar legile sunt facute sa le respecte doar coate-goale ca mine. Am ajuns sa muncim doar ca sa ne platim facturile le stat si sa supravietuim de pe o zi pe alta. ... stii ce uitam noi, uitam ce am dorit in '89 ... am dorit libertate si democratie ... dar am primt CE?. Cei care ne conduc acuma si iau decizile astea antiromanesti sint copii celor care ne-au condus inainte de '89 si daca batrinii au vrut puterea si s-au ascuns sub "criza inarmarii" azi se ascund sub paravanul"criza mondiala"... deci sfatul meu ii sa gasesti portitele uitate deschise de aceste hiene si sa le explotezi l-a maximul. Eu unul iti dau concursul ...sa uitam ura dintre noi... Quote
poem Posted January 16, 2012 Report Posted January 16, 2012 http://www.4tuning.ro/calculator-taxa-auto-2012/ Quote
piko Posted January 17, 2012 Author Report Posted January 17, 2012 (edited) http://www.4tuning.ro/calculator-taxa-auto-2012/ Renault Clio din 2005, 1.4 benzina taxa e de aproape 1500 de euro cu reducere. Si asta e un caz fericit Astia ne batjocoresc cum vor si unde vor ca pe niste scarbe de pe centura. Cata vreme o sa ne mai tolereze Basescu cu ceata lui de mafioti in tara?! cand va incepe sa ne puna taxa pe km parcursi pe jos?! Edited January 17, 2012 by piko Quote
Narcisa Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Un vraf de documente. Cica trebuie sa-si calculeze fiecare restanta pe care-o are de primit, chipurile pentru a usura munca celor din administratie. Nu vad logica, din moment ce tot e necesara verificarea corectitudinii acestor restante, ca doar n-o sa ia de buna suma trecuta de fiecare solicitant. Quote
poem Posted January 17, 2012 Report Posted January 17, 2012 Renault Clio din 2005, 1.4 benzina taxa e de aproape 1500 de euro cu reducere. Si asta e un caz fericit Astia ne batjocoresc cum vor si unde vor ca pe niste scarbe de pe centura. Cata vreme o sa ne mai tolereze Basescu cu ceata lui de mafioti in tara?! cand va incepe sa ne puna taxa pe km parcursi pe jos?! Meritam ... daca ii Renault nu scrie Dacia... noi ne-am invatat dupa etichete, dam bine de la BMW , Infiniti sau Mercedes in sus...sau aia cu capra vecinului Quote
poem Posted January 24, 2012 Report Posted January 24, 2012 taxa de poluare a devenit aplicabila in 2008, c-a o masura de protectie a firmele producatoare de autovehicule din Romania pentru a stavilii exodul de autoturisme secound din exterior ... O sursa de cistig pentru fiecare guvern neoliberal ...pentru banii care nu se regasesc nicaieri apoi Quote
piko Posted January 25, 2012 Author Report Posted January 25, 2012 Cica s-a amanat taxa auto pentru 1 an http://www.a1.ro/men/cars/noua-taxa-auto-a...-an-188958.html Dar nu ma bucura nimic, parca maine vedem ca iar se razgandesc si nu mai amana nimic. Atat ii duce mintea... Quote
poem Posted January 25, 2012 Report Posted January 25, 2012 Cica s-a amanat taxa auto pentru 1 an http://www.a1.ro/men/cars/noua-taxa-auto-a...-an-188958.html Dar nu ma bucura nimic, parca maine vedem ca iar se razgandesc si nu mai amana nimic. Atat ii duce mintea... ... ca bine spui ... mintea ii va duce mai departe sa puna taxa de poluare care se aplica acum numai la autovehiculele aduse din exterior sau noi de aici, l-a fiecare reinmatriculare... dar vorba cea de pe urma a romanului; "bine ca nu-i mai rau" Quote
Recommended Posts