Eonica Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Uite CNP-ul, nu e CNP-ul. Ba ca e obligatoriu sa-l declaram, ba nu. Sigur ca e obligatoriu. Pana la urma totusi de ce s-a creat isteria asta si care e cea mai mare temere a celor care il decalara? Sarlataniile desigur. Acum romanii care nu l-au declarat isi cauta recenzorii din zona. Le e frica de amenzi. Voi l-ati declarat recenzorilor sau nu? Nu-mi amintesc daca la celelalte recesansaminte a fost cerut acest cod... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted October 29, 2011 Report Share Posted October 29, 2011 Noi inca n-am avut onoarea. Inteleg ca, din motive de bulibaseala, s-a prelungit termenul- 3 noiembrie. Ma-ntreb cine suporta costurile . Intreb retoric, ca raspunsul il intuiesc. Am auzit ca unii dintre secretosii care n-au declarat initial CNP-ul , le-au afisat ulterior pe usa de la intrare, sa le gaseasca recenzorul in eventualitatea ca nu sunt gasiti acasa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 noi am dat, nu vad nici o problema, nu stiu zau .. dar e un chestionar aiurea, cu intrebari despre termmopane, aer conditionat, concubinaj si copii doar ai femeii ca pe barbat nu-l intreaba cati copii are Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigDefender Posted October 30, 2011 Report Share Posted October 30, 2011 Stati linistiti ca acest CNP se gaseste in multe parti, iar daca am mobilul deschis, americanii stiu exact unde ma gasesc, ps ce strada! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted February 1, 2022 Report Share Posted February 1, 2022 Vine recensamantul 2022. https://adevarul.ro/news/eveniment/totul-despre-recensamantul-populatiei-locuintelor-anul-acesta-incepe-amenda-risca-cei-refuza-raspunda-intrebarilor-1_61f8104f5163ec42715f0581/index.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts