Jump to content
Vesperala Forum

Arena (split din topicul cu epigrame) -


Catalin X

Recommended Posts

inteleg . vedeti cat de tare dor cuvintele? oricate vorbe bune vor urma , tot pe cele rele le veti tine minte. nu spun ca cei doi au procedat bine. dar, vedeti dumneavoastra , o vorba rea atrage alte doua, doua vorbe rele atrag dublul sau triplul lor. e destul o scanteie pentru ditamai incendiul. stiti cum zic copiii: cine a inceput? cine a dat primul?

eu zic ca toleranta, bunatatea sunt semne sigure ale superioritatii.

 

 

Link to comment
Share on other sites

inteleg . vedeti cat de tare dor cuvintele? oricate vorbe bune vor urma , tot pe cele rele le veti tine minte. nu spun ca cei doi au procedat bine. dar, vedeti dumneavoastra , o vorba rea atrage alte doua, doua vorbe rele atrag dublul sau triplul lor. e destul o scanteie pentru ditamai incendiul. stiti cum zic copiii: cine a inceput? cine a dat primul?

eu zic ca toleranta, bunatatea sunt semne sigure ale superioritatii.

Domnule , ca să te doară niște vorbe , trebuie emise musai de persoanele potrivite , cu mijloacele potrivite . Nu este cazul exemplelor date de mine mai sus . Dar sunt de acord că o vorbă urâtă poate antrena la rândul ei mai multe asemenea ei , pe principiul bulgarelui de zăpada care se mărește prin rostogolire . Dar asta nu-i cel mai rau lucru care se poate întăpla forumului . Forum care s-ar putea să moară de prea multă armonie . Macar dicuțiile contondente generează discuții , fie ele și neplăcute , dar macar sunt un semn de viață . Părerea mea ...

Mentionez , totuși , că nu încerc să provoc asemenea incidente pt a tine in viață forumul . Intervențiile mele sunt pur reactive și nu sunt premeditate , cu rolul de a creea haos , așa cum sugera Barcelona .

Link to comment
Share on other sites

1.ceea ce ai facut tu se numeste trolling.

2.so what?poti sa ai si 100d`ani..so..?

cat timp esti la modu`:

gtfo kid si eu o sa fiu la modu` :problem?

3.btw,!!!!11111oneone.da un search intai!!!!!!111111oneone.

4.am mai zis.ai o problema cu mine?da ignore,"bro".

5.salveaza balenele si fii mai chill ca poate maine ajungi pe la nebuni..

 

 

cya

Link to comment
Share on other sites

Catalin OARECARE, mai dipsomanule, iar te-ai asezat in fata pc-ului cu sticla aia instelata langa tine ? Bei pana prinzi artag, apoi te iei de cei din jur, ii scormonesti in cur sa le numeri ascarizii.

Eeei , dar ce avem noi aici !? Un cavaler justiiar , calare pe un cal alb , dar înaarmat cu un ventilator și-o găleată cu fecale .

Moșule , păcat că de atât ai avut creier , că altfel îmi spuneai tu mai multe . Că simt c-ai mai fi vrut , dac-ai mai fi putut . Vorba poetului de mai sus .

Las' , c-o faci altădată ... Mi-o zici tu ! Oricum , erai obosit , mai mult ca sigur .

Chiar , oare de ce n-aveai tu somn la trei jumate' dimineața ? Nu , nu-mi răspunde ! Nu e treaba mea . Da' , ia gândește-te , totuși ! De ce nu dormeai tu , lângă persoana iubită , sau singur - nu conntează , la 3 dimineața , și te freca grija de alcoolemia mea ? Dacă îți dai singur răspunsul corect , s-ar putea sa mai îndrepți ceva ...

 

Link to comment
Share on other sites

 

 

@Mithras , cum e domle cu , citez : toleranta, bunatatea sunt semne sigure ale superioritatii ? Superior Illudere , nu ? De regiune , superior . Ca și titlul unui album al celor de la Timpuri Noi . Da' nu de ei aș aminti acum , ci de ceea ce a dat numele albumului : un vin , d'ăla la kil , din vremurile vechi , foarte , foarte prost ...

:hatoff:

Edited by Catalin X
Link to comment
Share on other sites

Maestre Lucianpreda , no comment , de data asta .

 

Domnule Mithras , tăcerea d-voastră vis-vis de a numită postare ( știți care ) este de-a dreptul asurzitoare . Șțiindu-vă un om cu naturelul simțitor , mă intreb de ce păstrați tăcerea in cazul ăsta , deși postări cu mult mai decente v-au deranjat teribil ?

Link to comment
Share on other sites

mă intreb de ce păstrați tăcerea in cazul ăsta , deși postări cu mult mai decente v-au deranjat teribil ?

 

pentru ca aceste postari reprezinta consecinte, nu cauze. am zis mai sus. cine seamana vant culege furtuna. se vor termina, cred ca dl. lucianpreda va intelege si va continua strict cu epigramele despre politicieni. il rog sa faca asta. illudere nu este un mos (nu ca ar fi ceva rusinos daca ar fi), nici nu bea mai mult decat oricare. nici la miezul noptii, nici de-a lungul zilei. cand zicea de"una mica" glumea, va asigur. postarile care m-au deranjat pe mine n-au fost "mult mai decente".

parca ne ajutase domnul JanetNica sa trecem peste ceasul rau, parca solicitasem impreuna un split. de aceea am tacut, sa se potriveasca vorba cu fapta. :hatoff:

 

Link to comment
Share on other sites

Maaaai, ce facurati voi din topicul cu epigrame, de cate ori v-am zis sa va descaltati la usa? :ang:

 

Catalin, ce-avusesi , bre, cu Mithras, eu l-am lasat la suplinire, nu sa mi-l hartanesti tu si sa mi-l inapoiezi gata stricat, eu acum ce ma fac, ca rezerva nu m-a dus mintea la tinerete sa-mi fac si-asa cum arata dupa tranta cu tine pare neutilizabil :resent: ... noroc cu Barcuta, ca i-a mai tinut spatele! Acu' , asta este, o conta si spatele, dar el lucra mai mult cu fața...

 

Split, oameni buni, split! :clapping:

Link to comment
Share on other sites

Sefuleeee, ce facusi, domn'e, de ce ne luasi cu farasul la gramada, trebuia sa-i iei doar pe certaretii aia cu gulere albe, adica pe Catalin, Aprig, Mithras, illu, ca ei s-au miluit pe-acolo, cu mine ce-avusesi, eu doar ii spusei buna ziua lui Catalin, ca-mi pusese el poza oleaca mai la vale, :rules: in rest ma simteam minunat acolo , printre combatanti, arena asta, ca si cea nationala, o sa fie un fiasco, sa vezi tu de n-o fi cum zic eu, ca oamenii seriosi se cearta pe unde-i prinde necazul si ceasul rau, ne vezi tu luandu-ne de mana , in toiul disputei, si venind aici, in locul asta special amenajat? :o: Bine, eu o sa fac cum spui tu, las' pe mine, ii prind zdravan de guler pe-ai care ma supara si-i tarasc aici, :agg: o vorba rea n-o sa zic pana nu trec pragul...

Link to comment
Share on other sites

Cine prefera linistea, sta frumos in tribune si frunzareste restul forumului, iar cine are resurse pentru discutii interminabile in contradictoriu, n-are decat sa se ambaleze aici in arena. Daca apar dezbateri aprinse prin alte topice, rog partile implicate sa se sesizeze si sa-si continue discutia aici.

 

Va fi un fiasco, zici?

Posibil. Vom vedea. :)

Link to comment
Share on other sites

Cine prefera linistea, sta frumos in tribune si frunzareste restul forumului, iar cine are resurse pentru discutii interminabile in contradictoriu, n-are decat sa se ambaleze aici in arena.

 

Cum adica "rasfoieste restul forumului", pai atunci noi cum evoluam in ring , asa, de-a proasta, fara spectatori, prestam degeaba, :fight: asta vrei sa zici? :confused:

Ia citeste tu "restul" la care faci referire :rules: si vezi ca , pe fond, e compus din alte certuri in care protagonisti suntem tot noi , in alte ipostaze ale vietii, suntem oameni cu stabilitate in idei, sefule, nu ne-am schimbat intre timp principiile, doar am mai inlocuit cateodata o "calitate" cu alta, si, pentru coloratura, fiecare am mai umblat cate-un pic la vocabular... :think:

Link to comment
Share on other sites

Cataliiin, illuleeee :clapping: pleacati de la poezeaua mea, cine va permite voua sa va certati peste ea si sa-i distrugeti mesajul poetic cu bastoanele voastre, :allwrong: veniti aici , ca NightS sta cu ochii pe noi si cu cartonasele rosii in buzunar, de-aia a facut seful camaruta asta , pentru antrenamente fizice si exercitii de imbogatire a vocabularului activ. :rules:

Link to comment
Share on other sites

ca ai putea face , arar , fapte bune și prin alte locuri decât acasă si dupa rasaritul lunii ?

 

Fiule ,erau alte timpuri pe Atunci, nu ca Acum. Se multumea lumea cu mai putin, se uita fiecare-n blidul lui, cat era, atata consuma. Eu credeam ca asta stiai deja de la mama ta.

 

 

.

 

NightS, Florineee, Asimetriculeeee, Gabiii , :clapping: uite ce face flacaul nostru cel degraba vorbitoriu, ieri a pus un punct, astazi mai semana unul, ingropa acolo ceva cuvinte si expresii din tezaurul national, isi face provizii, eu asa zic.... :secret: Si daca tot fura din patrimoniu, de ce nu vine aici, la locul stabilit , isi face rezerve pe unde are el chef si nu respecta nicio procedura! :o:

Link to comment
Share on other sites

[quote name='Narcisa' date='Oct 15 2011, 11:57 AM' post='317817

 

 

 

NightS, Florineee, Asimetriculeeee, Gabiii , :clapping: uite ce face flacaul nostru cel degraba vorbitoriu, ieri a pus un punct, astazi mai semana unul, ingropa acolo ceva cuvinte si exoresii din tezaurul national, isi face provizii, eu asa zic.... :secret: Si daca tot fura din patrimoniu, de ce nu vine aici, la locul stabilit , isi face rezerve pe unde are el chef si nu respecta nicio procedura! :o:

Hai ca-ti explic eu , pana sa vina sefii , care-i treaba cu punctul . Mi-au iesit , nu stiu cum - imi joaca feste tastatura , probabil - catedoua postari . Asa ca , am editat una din ele si am pus in loc de text un punct . Pai altii posteaza numai puncte si alte semne si cand vin si eu cu un punct , chemi sefii .

 

[...] uite ce face flacaul nostru cel degraba vorbitoriu

 

Stau si eu in casa vreo 5 zile ( motive obiective ) , ma plictisesc un pic si intru pe forum . Sar pragul de 700 de postari ( 0.64 postari/zi , trei sferturi din postari sunt pe "muzică" ) si tu imi spui ca-s degraba vorbitoriu ...:)

 

In plus , nu uita ca am doua postari in care n-am pus decât un punct ...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...