vesperala Posted August 28, 2011 Report Posted August 28, 2011 M-a impresionat: mare, curat, civilizat. O atmosferă perfectă în care am petrecut o săptămână de neuitat. Quote
Maciu Piciu Posted August 30, 2011 Report Posted August 30, 2011 si cind mai vii ... avem si strada Mihai Eminescu cu nr 5 si nr 7 ... si cartiere ca Zorilor si ... termind cu Grigorescu Quote
Maciu Piciu Posted August 31, 2011 Report Posted August 31, 2011 M-a impresionat: mare, curat, civilizat. O atmosferă perfectă în care am petrecut o săptămână de neuitat. sugestive poze ... ai prins esenta Quote
vesperala Posted August 31, 2011 Author Report Posted August 31, 2011 Iată Aula de la universitatea Babes-Bolyai. Era ceremonia de deschidere a conferinţei Se pare că mă aflam în minoritate, dacă mă uit atât la culoarea cât şi la lungimea pletelor din jurul meu Chiar a fost o conferinţă frumoasă. Quote
Aurel Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 Iată Aula de la universitatea Babes-Bolyai. Era ceremonia de deschidere a conferinţei Se pare că mă aflam în minoritate, dacă mă uit atât la culoarea cât şi la lungimea pletelor din jurul meu Chiar a fost o conferinţă frumoasă. bine,bine,dar poza din fata cand ai s-o pui? eu nu ma ascund niciodata..ei,decat de garda pe vremuri uite,ca sa-ti fac putin curaj,asa arat eu pe bune, decat putin in dunga foarte probabil si decat in aula universitatii..aia BB ca ma pierdui: sper ca acum esti macar putin multumita si o sa putem continua Quote
Maciu Piciu Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 bine,bine,dar poza din fata cand ai s-o pui? eu nu ma ascund niciodata..ei,decat de garda pe vremuri uite,ca sa-ti fac putin curaj,asa arat eu pe bune, decat putin in dunga foarte probabil si decat in aula universitatii..aia BB ca ma pierdui: sper ca acum esti macar putin multumita si o sa putem continua visezi? .... ii ceri c-am mult Corinei ... poate pe mesaj privat primesti o poza de a ei in ceata sau in grup de la 100m Quote
Barcelona Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 (edited) ^pregateste'te pentru razboi. tu cauti cearta... have fun Edited September 1, 2011 by Barcelona Quote
Maciu Piciu Posted September 1, 2011 Report Posted September 1, 2011 sa vedem daca miine mai fumeaza cineva cu mine pipa pacii Quote
vesperala Posted September 2, 2011 Author Report Posted September 2, 2011 bine,bine,dar poza din fata cand ai s-o pui? Pe topicul ăsta important e Clujul, nu eu. in ceata sau in grup de la 100m funny Gara din Cluj Pensiunea Vidalis, unde am locuit o săptămână. Au doar 3 stele, dar serviciile sunt de 4 şi atmosfera e prietenoasă. M-am simţit minunat aici; de voi avea posibilitatea să revăd Clujul am să locuiesc tot la ei. Da, ştiu, le fac reclamă gratis, dar chiar au meritat! Poza pe care scrie Vidalis mi-am pus-o background la telefon, de drag Quote
Recommended Posts