Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Pai, daca nenea unguru ne ia la misto cu reorganizarea si ne da zonelor noastre nume, dar judetele lui 3 sunt curate ca lacrima, ceva e in neregula. Si dupa ce ca tot balamucul asta e momentan teoretic, ei mai si ameninta cu proteste daca sunt amestecati in aceeasi regiune cu romani buni si de treaba din Sibiu si Brasov. In continuare, nu cred ca eu sunt cel in neregula :lol:

Am exagerat, dar asa vreau sa se inteleaga dispretul meu la adresa politicienilor maghiari. :D:

Daca vor sa ajunga asemenea Kosovo, eu nu-i opresc. Dar sa nu uite ca pe-acolo fu nitelus razboi :shooting:

Posted
Pai, daca nenea unguru ne ia la misto cu reorganizarea si ne da zonelor noastre nume, dar judetele lui 3 sunt curate ca lacrima, ceva e in neregula. Si dupa ce ca tot balamucul asta e momentan teoretic, ei mai si ameninta cu proteste daca sunt amestecati in aceeasi regiune cu romani buni si de treaba din Sibiu si Brasov. In continuare, nu cred ca eu sunt cel in neregula :lol:

Am exagerat, dar asa vreau sa se inteleaga dispretul meu la adresa politicienilor maghiari. :D:

Daca vor sa ajunga asemenea Kosovo, eu nu-i opresc. Dar sa nu uite ca pe-acolo fu nitelus razboi :shooting:

Cred ca exagerezi cu televiziunea.

Esti baiat istet. Fa diferenta intre afaceri si sentimente.

Posted

De realizat, pana la urma tot se realizeaza. dar nu cred ca e momentul potrivit. Criza in ca e resemtita puternica de populatie. Numai grija reorganizarii nu o mai avea popotul.

Posted

Care criza? Romania nu a intrat in criza, a refuzat sa se alinieze celorlalte tari. :) Asa a zis Basescu, acum aproximaiv 2 ani.

Asta se numeste reforma. Deci, ia gata. Ce nu va convine? Basescu incearca si el sa faca ce poate, da' nu il lasa Parlamentul. Care e plin de corupti, de oameni care stau degeaba, pe banii statului. De-asta o sa reformeze si Parlamentul, dupa ce a convins populatia ca senatorii si deputatii reprezinta cea mai mare gaura din bugetul tarii. Si asa, Parlamentul e degeaba, daca toate legile sunt adoptate prin asumare.

Democratie? Nu. Basocratie.

Posted
Democratie? Nu. Basocratie.

:rade: :lol: :ok: :rade:

Tareee de toot. As mai fi vrut sa spun eu cate ceva dar mi-am pierdut toate ideile de atata ras.

Noi radem, glumi si ei au adaptat planul. Nu v-am spus eu?! Acum avem 8 regiuni + 2 judete de implementat in planul reorganizarii.

Posted
Iaca UDMR-ul nu vrea nici asa. Marko Bela nu se vrea totusi dus de la guvernare.

Admitand ca ar conta opiniile vechi, uniunea e deja la vale.

Nu mai reprezinta nimic. Strict balast.

Noile reguli ale jocului nu ii mai iau in calcul.

Aici au marjat bine, desi inutil, ca in orice demers de-al lor, lacheii lui voiculescu.

Teoretic n-ar trebui sa ne pese. Practic asa e firesc.

Posted

Pauza pana in septembrie la reorganizare. Totusi pana atunci se face totusi un pas spre aceeasi idee: reorganizarea deconcentratelor pe structura regiunilor de dezvoltare. Intre timp unele judete organizeaza referendum pe tema asta. Dar Base' daca are infita in cap ideea asta, nu se va lasa.

RoAp, iubirea adevarata trebuie sa fie neconditionata. :funny:

• 1 year later...
Posted
Admitand ca ar conta opiniile vechi, uniunea e deja la vale.

Nu mai reprezinta nimic. Strict balast.

Noile reguli ale jocului nu ii mai iau in calcul.

Aici au marjat bine lacheii lui voiculescu.

Teoretic n-ar trebui sa ne pese. Practic asa e firesc.

Ce repede se repeta istoria. :lol:

• 1 year later...