Eonica Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Din cei trei candidati, Paleologu e clar ca n-are nicio sansa. Dar dintre Boc si Blaga? Eu m-am cam saturat de Boc incat parca nu l-as mai putea vedea nici sef de partid. Blaga insa e si el vulpe batrana. Zvonurile spun ca Boc e cel cu sanse mari. Voi pe cine pariati? Quote
Asimetric Posted May 13, 2011 Report Posted May 13, 2011 Eu sper să iasă Boc. Îmi place de el. Cine castiga e neinteresant. Ce e important e cat va dura pana cand noul sau vechiul presedinte va reusi sa duca partidul intru diparitie, si sa ne lase, si el si partidul lui. PS: Oricum, Basescu e unicul presedinte. Acum sunt alegerile pentru vice, sau ceva de genul. Quote
Narcisa Posted May 14, 2011 Report Posted May 14, 2011 Deci, Boc. Se pare ca intreg universul comploteaza pentru binele Romaniei. Sa ni-l tina Dumnezeu! Quote
Eonica Posted May 14, 2011 Author Report Posted May 14, 2011 Iaca fu Boc. Dar Asimetric are mare dreptate. "Dezbina si condu" ii foloseste lui Base'. Taberele se vad clar si in teritoriu. Si nu de ieri, de azi. Quote
Recommended Posts