paulvanorton Posted April 24, 2011 Report Posted April 24, 2011 (edited) dupa lungi incercari in a instala mac os pe pc....fara reusita. am un G5 care ma uimeste in fiecare zi. stiu.nu sariti.e vechi.dar......cand ai un imac parca iti vine sa ii faci cu mana lui Bill Gates. am spus:iti vine,mai sunt cateva softuri numai pentru windows. emularea merge prost.masina virtuala si mai prost. Edited April 24, 2011 by paulvanorton Quote
florin7franky Posted May 15, 2011 Report Posted May 15, 2011 dupa lungi incercari in a instala mac os pe pc....fara reusita. am un G5 care ma uimeste in fiecare zi. stiu.nu sariti.e vechi.dar......cand ai un imac parca iti vine sa ii faci cu mana lui Bill Gates. am spus:iti vine,mai sunt cateva softuri numai pentru windows. emularea merge prost.masina virtuala si mai prost. Si inca nu i-ai facut cu mana , masina virtuala imi functioneaza perfect la mine folosesc parallels desktop Si un printscreen , poza facuta de mine cu telefonul Quote
Recommended Posts