pnv Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 poate vreodata veti avea ocazia sa vindeti ceva pe internet si atunci veti nevoie de un site gen magazin online care sa nu arate tocmai de cacao dar totusi sa fie simplu de manevrat si sa gasiti mereu plugins noi pentru el..incepand de la tehnici SEO, reclame google adsense sau de oricare,sute de alte mici imbunatatiri ..unele chiar bune si folositoare wordpress,am mai spus,desi multi ani a fost drept un CMS naiv, cam pentru prosti, in curand va depasi in complexitate orice alt CMS(content management system) si nu ma refer la nucleu evident,sau poate tocmai la el,la simplitatea lui geniala, ci la miile de plugins,templates care se pot atasa si monta imediat si cam gata cu vrajeala, o sa convingeti imediat ca orice ati vinde o veti putea face cu acest template.. e un amestec destul de reusit intre clasic si modern cu foarte mici schimbari de background si alte cateva mici elemente grafice, am putea vinde mobila, tablouri, parfumuri, imbracaminte, lenjerie sexi, dar si calculatoare iar la reclame, o sa va arat cum se pun exact la maxim codurile adsense in template pun o imagine pentru google, dar are multe stiluri, si se pot modifica usor si un demo, click da link http://elegantthemes.com/preview/eStore/ iar pentru restul,adica cum sa luati acest site-template, va trebui sa lasati vorbe pe acest topic o sa ma leg, subcriu la acest post, si o sa rezolvam imediat iar daca vreti alte genuri de siteuri-scripturi-templates, evident nu doar pentru wordpress,la fel lasati semne adanci aici cu noi aveti 99% sanse s-o nimeriti in plin stiu ca sunt pastile..pastele ma-.i de viata, dar eu protestez din tot sufletul si ma fac evreu zilele astea va doresc sa fiti bine, alaturi de cei dragi Quote
pnv Posted May 10, 2011 Author Report Posted May 10, 2011 oferta ramane valabila si se extinde la orice alt tip de site magazin online inclusiv celebrul cube cart,cel care e codat la disperare,si acela se poate da http://www.cubecart.com/ avem si cateva skins pentru el, vreo 14, si totul merge perfect fara niciun callback! orice site va doriti,chiar de orice gen,o sa gasiti mereu un mic ajutor aici pozitia mea e limpede, nu poti plati daca nu faci bani stiu ca orice site care va face bani isi va plati toate aceste..si tot ce are de platit! dar mai stiu ca 99% din ele nu fac decat paguba absoluta,nu mai zic de chinul acelor oameni si de aceea cred ca orice lucru bun trebuie dat gratuit iar mai apoi sa fie platit din profit sa existe un astfel de contract..de combinatie intre noi si ei asta e treaba voastra,ce faceti cu ei,dar acum puteti incerca marea..oceanul Quote
Recommended Posts