Jump to content
Vesperala Forum

La multi ani, Asimetric!

vesperala

Recommended Posts

• Replies 135
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 years later...
  • 1 month later...
On 5/26/2023 at 2:00 AM, Asimetric said:

Multumesc frumos. Ma bucur sa va gasesc inca aici. 

PS: Acesta este un semn. :D:

Un semn ca treci bacalaureatul? :D:

Trebuie concentrare!

2 minutes ago, Cuminte(l) said:

Un semn ca treci bacalaureatul? :D:

Trebuie concentrare!

E un pas bun inainte! Poti solicita sprijin!

On 5/26/2023 at 2:00 AM, Asimetric said:

Multumesc frumos. Ma bucur sa va gasesc inca aici. 

PS: Acesta este un semn. :D:

Inteleg, sefule, dar cam tardiv, cat pe ce ca respectivul semn sa nu ajunga la destinatar in timp util. Ca sunt intre doua lumi, cum s-ar zice, nici pe Terra, nici sub sau in interiorul ei. Pentru orice situatie,  eu bagajele mi le-am facut . Sper sa ajunga trenul la timp, inainte de a fi nevoita sa mananc greieri, lacuste sau viermi de faina. Si inainte de a da peste mine inteligenta aia artificiala cu armata ei de roboti pusi pe scandal. Cu mare drag vi-i las voua, sa va descurcati cum v-o lumina Domnul, mie dinamita mi-a fost  mai mult decat suficienta .  Ca biata mea  generatie se descurca greu si cu plata facturilor la aparatele alea de prin banci sau cu scoaterea pensiilor de la bancomat. Acum imi dau seama, sefule Asimetric, ca ce auzea muma la biserica ar putea sa devina realitate mai devreme decat ne asteptam- „ vor veni , dragii mei, vremuri de cumplita restriste , cand oamenii vor  ajunge in pragul disperarii si vor striga celor din morminte: iesiti voi, sa intram noi!

Si-mi mai amintesc ce-mi spunea muma legat de  prezicerea citita din Biblie  de preotul din sat: omenirea va pieri in anul doua mii si atat. Si preciza  ca  atatul acela nu se cunoaste. Se pare ca nu va mai trece mult si oamenii il vor afla.