Narcisa Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 La multi ani linistiti, cu sanatate si impliniri din belsug, sefule Asimetric, noi nu te-am uitat! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 7, 2020 Report Share Posted April 7, 2020 La multi ani cu sanatate si bucurii! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted April 7, 2020 Author Report Share Posted April 7, 2020 La multi ani, Marius, sa fii fericit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aprig Posted April 7, 2023 Report Share Posted April 7, 2023 La mulți ani, Marius! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
samsara Posted April 7, 2023 Report Share Posted April 7, 2023 La mulți ani frumoși! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 7, 2023 Report Share Posted April 7, 2023 La multi ani fericiti, Marius, mai da-ne un semn! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted May 25, 2023 Report Share Posted May 25, 2023 Multumesc frumos. Ma bucur sa va gasesc inca aici. PS: Acesta este un semn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted May 28, 2023 Report Share Posted May 28, 2023 On 5/26/2023 at 2:00 AM, Asimetric said: Multumesc frumos. Ma bucur sa va gasesc inca aici. PS: Acesta este un semn. Un semn ca treci bacalaureatul? Trebuie concentrare! 2 minutes ago, Cuminte(l) said: Un semn ca treci bacalaureatul? Trebuie concentrare! E un pas bun inainte! Poti solicita sprijin! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted May 31, 2023 Report Share Posted May 31, 2023 On 5/28/2023 at 4:46 PM, Cuminte(l) said: Un semn ca treci bacalaureatul? Trebuie concentrare! E un pas bun inainte! Poti solicita sprijin! Nu inteleg ce inseamna asta, dar o sa presupun ca intentia e buna. Merci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted June 3, 2023 Report Share Posted June 3, 2023 On 5/26/2023 at 2:00 AM, Asimetric said: Multumesc frumos. Ma bucur sa va gasesc inca aici. PS: Acesta este un semn. Inteleg, sefule, dar cam tardiv, cat pe ce ca respectivul semn sa nu ajunga la destinatar in timp util. Ca sunt intre doua lumi, cum s-ar zice, nici pe Terra, nici sub sau in interiorul ei. Pentru orice situatie, eu bagajele mi le-am facut . Sper sa ajunga trenul la timp, inainte de a fi nevoita sa mananc greieri, lacuste sau viermi de faina. Si inainte de a da peste mine inteligenta aia artificiala cu armata ei de roboti pusi pe scandal. Cu mare drag vi-i las voua, sa va descurcati cum v-o lumina Domnul, mie dinamita mi-a fost mai mult decat suficienta . Ca biata mea generatie se descurca greu si cu plata facturilor la aparatele alea de prin banci sau cu scoaterea pensiilor de la bancomat. Acum imi dau seama, sefule Asimetric, ca ce auzea muma la biserica ar putea sa devina realitate mai devreme decat ne asteptam- „ vor veni , dragii mei, vremuri de cumplita restriste , cand oamenii vor ajunge in pragul disperarii si vor striga celor din morminte: iesiti voi, sa intram noi! Si-mi mai amintesc ce-mi spunea muma legat de prezicerea citita din Biblie de preotul din sat: omenirea va pieri in anul doua mii si atat. Si preciza ca atatul acela nu se cunoaste. Se pare ca nu va mai trece mult si oamenii il vor afla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuminte(l) Posted June 8, 2023 Report Share Posted June 8, 2023 On 5/31/2023 at 7:03 PM, Asimetric said: Nu inteleg ce inseamna asta, dar o sa presupun ca intentia e buna. Merci. Da! Ma indoiesc cum ca n-ai inteles! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts