Mnemosyne Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Pe ce drum ai luat-o in viata ? El se poate modifica? Ce reprezinta drumul tau pentru altii ? http://vimeo.com/21276503 Quote
Narcisa Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Am luat-o si eu dupa pluton. Rhini, toate drumurile se infunda, toti oamenii se afunda. Mai devreme sau mai tarziu. Plecam din puncte diferite , dar ne-ndreptam cu totii spre acelasi deplorabil final. De-a lungul drumului, unii intalnim si cate-o oaza. Sau chiar mai multe. Cei mai multi, nu! Quote
Narcisa Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 ce deprimata mi-esti Optimism scrie pe mine. Dar si realism. Desertaciune impusa si necesara, conditia oricarui muritor. Quote
Mnemosyne Posted April 5, 2011 Author Report Posted April 5, 2011 Cand o sa am certificat ca sa fiu trainerita o sa iti arat si ce e cu desertaciunea ... Pana atunci croieste-ti drumul pe care il doreste inima ta cu adevarat Eu cand am ascultat clipurile lui Laurentiu Popa mi s-a trezit in mine .... Ambitia de a-mi urma cursul ... traseul meu Quote
Maciu Piciu Posted July 11, 2011 Report Posted July 11, 2011 drumul ii cel pe care ti-l da increderea in omul drag Quote
Recommended Posts