Mnemosyne Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Cum totusi se pot impaca cu ele ? Eu zic ca daca ai deschidere sa auzi ce spune celalalt sunt sanse de intelegere . De exemplu puteti gasi factori comun . Daca ai probleme vis-a-vis de acest subiect poti veni si sa ne impartasesti . Discutand poate viziunea ta se va schimba . Ce zici ? Quote
NightShift Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Eu nu cred ca sunt sperante. Daca diferenta de varsta intre doua generatii ajunge la 30 de ani sau peste,, ele devin un fel de "numere prime intre ele". Quote
piko Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Am colegi de munca cu varste intre 20 si 45 de ani. Ne intelegem foarte bine. Ba chiar ma inteleg cu unii batrani mai bine decat cu unii de varsta mea... Dupa parerea mea , nu e o diferenta intre generatii ci o nepotrivire intre indivizi. Quote
Narcisa Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Daca diferenta de varsta intre doua generatii ajunge la 30 de ani sau peste,, ele devin un fel de "numere prime intre ele". Ce frumooos! Quote
BigDefender Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Intre mine si copii exista o generatie fizica, dar si .......doua......spirituale! Quote
NightShift Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 Dupa parerea mea , nu e o diferenta intre generatii ci o nepotrivire intre indivizi. Bine,, e clar ca nepotrivirea dintre indivizi nu tine neaparat de varsta. Dar daca tu zici ca te intelegi bine cu colegii mai in varsta, inseamna ca nu prezinta inca niciuna din simptomele care exaspereaza tinerii. Acuma sincer; nu cred ca te-ai potrivi prea bine cu ei daca ti-ar repeta la nesfarsit aceleasi povesti, daca te-ar intoxica cu idei fixe, daca ti-ar taia tot timpul vorba, sau tot timpul ai avea senzatia ca-ti stau in drum si te tin in loc. ... stii tu: "mici chestii" care te scot din pepeni daca ai ghinionul sa fii genul agitat. Stiu ce urmeaza sa-mi spuneti. Ca va 'veni o vreme si pentru mine'. Da, stiu. Insa eu cred ca mi-am facut lectiile si stiu exact ce va trebui sa constientizez si sa evit. Quote
Yelle1 Posted September 13, 2013 Report Posted September 13, 2013 De cand mama m-a facut, tot aud fiecare generatie compatimindu-le pe altele mai tinere. Fiecaruia i se pare ca "pe vremea lui erau lucrurile altfel". Altfel cu siguranta ca sunt pentru fiecare generatie, numai ca "altfel" nu inseamna musai mai prost, mai usor etc. E si asta o modalitate de validare, prin invalidarea altora. Asadar, propun ca prima solutie tratarea psihozelor. Dincolo de asta, "noile generatii" nu rasar din pamant si din piatra seaca. Sunt asa cum sunt educate de generatiile astea de adulti. Daca semeni vant, de unde sa culegi altceva decat furtuna? Ce oglinda mai frumoasa si mai elocventa a unei societati, decat copiii? Si ce prezicator mai bun? Quote
Barcelona Posted October 4, 2013 Report Posted October 4, 2013 Cine vede si pune problema ca fiind "diferenta de generatii" greseste.totusi depinde de persoana.si oricum,n-ai avea cum sa o numesti asa.name it progres sau regres,depinde cum vezi situatia. Quote
Recommended Posts