pufonel Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Dupa cum probabil stiti, salariatii si cei care obtin alte venituri pot redirectiona 2% din impozitul pe venit platit statului catre un ONG sau o institutie de cult. Voi cui alegeti sa dati acesti bani? Aveti timp pana pe 15 mai sa va hotarati. Eu am completat chiar azi formularul 230 si maine il voi depune la posta. Am ales Fundatia pentru SMURD, pentru ca mi se pare o organizatie activa, utila si de incredere (desigur, sper sa nu am vreodata nevoie de serviciile lor) :D Pentru mai multe informatii: http://www.doilasuta.ro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Eu redirectionez 2% din impozit ORICUI!!! suie 1.000.000 de maidanezi pe fregata Regele Ferdinand si ii duce in Libia, ca sa contribuie la inlaturarea dictatorului si pe urma sa ramana, sa mentina in continuare pacea prin cartierele din Tripoli. Daca nu exista vreun ONG care sa faca asta, atunci nu-i redirectionez nicaieri. Las' s-ajunga in rezervorul fregatei dar mai ales in buzunarele ''cui trebuie'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Dar ce darnic si patriot esti astazi!!! Cata marinimie! Sigur patria iti va fi vesnic recunoscatoare. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted April 3, 2011 Report Share Posted April 3, 2011 Pas. Oricum imi sunt luati, nu ma intereseaza unde se duc. Daca as putea sa-mi donez mie acei 2%, as face-o. Altfel, nu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Cata marinimie! Sigur patria iti va fi vesnic recunoscatoare. Pai daca statul tot mi-i scoate din buzunar,, de acolo nu ma mai intereseaza unde ajung. Oricum, de la Buget se vor aloca mai putini bani catre SMURD,, FIX cu cat redirectionam noi astia 2%. Deci, daca bine banuiesc eu, redirectionarea asta e pura frectie. Pas. Oricum imi sunt luati, nu ma intereseaza unde se duc. Daca as putea sa-mi donez mie acei 2%, as face-o. Altfel, nu... Exact. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Mai exista o varianta. Sa donati, nu sa redirectionati acel procent. E drept, trebuie sa renuntati la mici placeri de zi cu zi, insa aveti control pe donatie. Daca de-asta va roade grija asa mult. Sa va fie rusine. Convenabila scuza, datul vina pe altii, asa-i? Is offtopic, stiu. Sa nu aud pe careva cu pareri. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted April 4, 2011 Report Share Posted April 4, 2011 Sa nu aud pe careva cu pareri. dictator mic ce esti! Ordine de genul asta sa dai pe-acasa. OK? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 dictator mic ce esti! Ordine de genul asta sa dai pe-acasa. OK? Pentru o normala desfasurare a lucrurilor sugerez o editare a postului preluat de mine. Cand exista timp. Nu-i graba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 Si scuze, ceva? Poate voi muta schimbul de replici la arhiva, sau poate nu. Oricum, nu voi edita nimic. Eu ce sa-ti fac daca tu nu realizezi ca esti pe un forum, unde lumea isi scrie parerile? Daca ti se nazare sa dai ordine de genul 'nu vrei sa auzi pareri',, asteapta-te sa fii trimis intr-un ALT LOC unde sa-ti exerciti autoritatea. NU AICI, si nicidecum NU CU MINE. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted April 5, 2011 Report Share Posted April 5, 2011 nicidecum NU CU MINE. S-avem pardon, dar cu cine altcineva, nu cumva te bate gandu' sa-l intorci impotriva mea, a lui alfagamma, a lui barcuta, tu esti primul pe lista , apoi Catalin, Asimetricu', Aprig, vesperala , Eonica. De mesmerize am uitat, dar dau o editare si-o trec trei locuri in fata. Iote la ei, domne, adicatelea voi sunteti viteji numai cu mine, cu RoAp de ce nu discutati amiabil sau cum s-o putea, de s-o putea in vreun fel, stati la confruntare, nu dati bir-cu-fugitii, n-am eu rand de voi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightShift Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 S-avem pardon, dar cu cine altcineva [...] Pai am spus si ca nu aici. Oricum, mi se rupe 'cu bolta' daca RoAp doreste sau nu- sa ne auda parerile, ori daca le califica drept ''de doi bani''. Atata timp cat face asta fara sa motiveze in vreun fel,, vorbeste in gol. PS: E super-haios titlul topicului: "2% din iNpozit.... " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted April 6, 2011 Report Share Posted April 6, 2011 ... Prefer sa se retina faptul ca nu ma grabesc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted April 8, 2011 Report Share Posted April 8, 2011 PS: E super-haios titlul topicului: "2% din iNpozit.... " Trage-l de maneca pe pufos ca el l-a scris, daaar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted April 20, 2011 Author Report Share Posted April 20, 2011 Frate, ce-am vrut eu cu topicul asta si ce-a iesit... On topic: eu am ales sa redirectionez acesti 2% ca sa nu ajunga pe la cine stie ce companie de stat care trebuia de mult restructurata/desfiintata sau sa platesc vreo pensie de turnator pe stil vechi. Daca voi nu ganditi ca mine, nu e nicio problema, dar va rog sa va argumentati pozitia si sa evitati cuvintele dure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 Pentru mormolocii stransi cu usa de catre aferente propun un calcul. 2% din 16% si comoditatea completarii unei declaratii la fisc. Definitia aferentei o gasiti in paginile mai sus expuse(sic). Rog a se trece peste teama acelui 16%. Foarte multi isi mint partenerele. Financiar, categoric. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted April 26, 2011 Report Share Posted April 26, 2011 dictator mic ce esti! Ordine de genul asta sa dai pe-acasa. OK? Is aproape. Pot deveni atent. Am acordat timp suficient. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted May 3, 2011 Report Share Posted May 3, 2011 Legat de calcul. Ii inutila stergerea unor posturi. Continui aici sau la guvernanti? Am oarece idei. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts