Jump to content
Vesperala Forum

Au inceput inscrierile pentru ed VI-a EzotericFest 19-22 mai 2011


Recommended Posts

 

VA INVITAM sa participati la EZOTERIC FEST, eveniment care reuneste in sala de expozitie sau in sectiunea de prelegeri (conferinte, workshop, ambient...) toate persoanele, asociatiile, fundatiile, centrele, cabinetele sau firmele interesate de stiintele spirituale si domeniile terapiilor si alternativelor complementare. http://www.ezotericfest.ro

 

ORGANIZATORI: EzotericFest este un festival care are loc anual la Timisoara, incepand din anul 2008, (o continuare a Festivalului ExpoZodiac 2004 -2007) organizat de ASOCIATIA GEEA LIFE si EXPOTIMISOARA, combinand diversitatea expozitiei de produse bio si naturiste cu conferintele si servicii specifice terapiilor alternative si complementare.

SE POT VEDEA EDITIILE ANTERIOARE SI PARTICIPANTII:

http://www.ezotericfest.ro/002_00_editiile_ezotericfest.htm

http://www.ezotericfest.ro/003_00_arhiva.htm

 

INSCRIERI CONFERINTE & EXPOZITIE: Inscrierea si participarea la CONFERINTE, workshop, demonstratii, momente ambientale muzicale, dans, etc. ESTE GRATUITA, nu se percepe nici o taxa, in limita locurilor disponibile din cele 2 sali. FIECARE PARTICIPANT se poate inscrie cu maxim 2 prelegeri /titluri, al treilea ramane de rezerva functie de acoperirea programului, sau pentru cazurile exceptionale. Prioritate au cei care participa si cu stand, sau functie de interesul realizat anterior, sau de suprapunerile tematice.

INSCRIEREA IN EXPOZITIE presupune achitarea taxelor de participare conform ofertei si incadrarii in planul salii de expozitie, precum si completarea formularelor oficiale.

http://www.ezotericfest.ro/001_0_oferta_inscriere.htm FORMULARE INSCRIERE

http://www.ezotericfest.ro/001_4_plan_expozitie.htm PLAN EXPOZITIE

 

PERIOADA: (joi- duminica, 4 zile) 19 -22 mai 2011 evenimentul este deschis tuturor celor care doresc sa participe la PROMOVARTEA UNOR PRODUSE SI SERVICII PENTRU O VIATA MAI SANATOASA SI LONGEVITATE PRIN SPIRITUALITATE SI MISCARE in cadrul unei Expozitii cu Vanzare, Sesiuni de Conferinte, Workshop, Demonstratii, Muzica, Dans, Concerte, Spectacole, Videoproiectii si Arte.

 

LOCATIE: CASA TINERETULUI din Timisoara (str. Aries nr 19, zona Stadion, Spital Judetean) sub motto-ul CUNOASTERE -SANATATE –ARMONIE.

EXPOZITIA CU VANZARE ca avea loc in holul Casei Tineretului, iar PROGRAMUL CONFERINTELOR va avea loc in Sala Mare de la Parter (300 locuri -unde seara vor fi si concertele ambientale) si in Sala Mica de la Etaj (70 locuri). TIMPUL ALOCAT pentru o conferinta, workshop, demonstratie, este format din module de 40 de min, urmata de 5 min de pauza.

 

TEMATICA POATE CUPRINDE: consultatii astrologie, horoscop natal-karmic, feng shui, tarot, clarvedere, yoga, alimentatie naturala si vegetariana, kabala, numerologie, reflexoterapie, tehnica radianta, medicina cuantica, bioenergoterapie, reiki, magnetoterapie, acupunctura, homeopatia, fitoterapia, macrobiotica, dieta, nutritie, ayurveda, aromoterapie, meloterapie, cristaloterapie, fotografierea aurei, fitness, iridiologie, fizioterapie, presopunctura, cosmetica, medicina populara, psihoterapie, sacroterapie, echilibrare energetica, masaj specializat, alchimie, qigong, taijiquan, Camino, etc.

http://www.ezotericfest.ro/005_00_galerie_foto.htm

http://www.ezotericfest.ro/009_00_video.htm

 

INFORMATII: Marcel Doros organizator ezotericfest

tel: 0722 371 196 email: geealife@yahoo.com web: http://www.ezotericfest.ro

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...