Narcisa Posted February 25, 2014 Report Posted February 25, 2014 UDMR, iarasi la guvernare. Iata niste politicieni inteligenti. Quote
Narcisa Posted March 25, 2014 Report Posted March 25, 2014 Prețul gazelor pentru consumatorii casnici va crește cu 2% de la 1 aprilie, urmând ca, până la finele anului, să aibă loc alte două scumpiri, de câte 3%, la 1 iulie și, respectiv, 1 octombrie, a declarat, ieri, președintele Autorității Naționale de Reglementare în Energie (ANRE), Niculae Havrilet. Ioana Petrescu, ministrul finanţelor: 'e foarte posibil ca taxa pe stâlp să aducă încasări peste previziuni!' E chiar foarte probabil, doamna ministru , dar asta nu inseamna rentabilizare, inseamna doar ca mutam saracia dintr-un buzunar in altul . De preferat ar fi fost sa vedeti cu prioritate de economia subterana, de evaziunea fiscala, umblati si pe la vama, pe la nasii din trenuri, pe la veniturile nesimtite... La cauze, adica. Quote
Narcisa Posted April 1, 2014 Report Posted April 1, 2014 Parlamentarii au aprobat tacit: -zi libera pentru parinti la inceputul anului scolar; - neplata taxei radio pentru cei care nu folosesc serviciul respectiv. Quote
Narcisa Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 "La muncă, derbedei, că trece anul Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul. Făceaţi pe democraţii cei cucernici, Cristosul mamii voastre de nemernici! Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine Şi-apoi convingeţi-vă că e bine. C-aţi luat o ţară de mai mare dragul Şi i-aţi distrus averile şi steagul. S-ajungem colonia de ocară Care-şi va cere scuze în maghiară. Şi, prin complicităţi cu demoni aprigi, Aţi desfiinţat uzine, câmpuri, fabrici. Şi, prin vânzări de ţară infernale, Aţi omorât cu voia animale. La greul greu care mereu ne-ncearcă, Răspundeţi cu un greu de moarte, parcă. Şi i-aţi găsit şi bolii un remediu Întoarceţi România-n Evul Mediu. Ce căzături, ce târfe, ce mizerii, V-aş desena cu acul, să vă sperii. Dar voi nici sânge nu aveţi în vine, Ci credite din călimări străine. Le ştiţi lui Hitler şi lui Stalin taina Şi-mpingeţi Bucovina în Ucraina. Aşa cum ceilalţi, limpezească-i valul S-au compromis negustorind Ardealul. De unde sunteţi, mă, din ce găoace, Cum v-au putut părinţii voştri face? Ce condimente le-au picat în spermă De e trădarea voastră-atât de fermă ? Aţi pus nenorocita voastră labă Pe-această tristă ţară basarabă. Şi vreţi cu-ameninţare şi cu biciul S-o faceţi curva voastră de serviciu. Mimaţi respectul pentru cele sfinte, Dar vindeţi şi pământuri şi morminte. Aţi inventat examene severe, Supunere poporului spre-a-i cere. Şi toată zbaterea a fost degeaba Că-n nas mai marii v-au închis taraba. Minciuna voastră v-a adus pe scenă, Actori într-o politică obscenă. Şi-acum, că-i un prăpăd întreaga ţară , Ia cereţi-vă, puţintel, afară. Decât să vă trimită ţara noastră, Mai bine mergeţi voi în mama voastră. Plecaţi de-aici, cu-o grabă funerară, Si nu albanizaţi această ţară . Băgaţi viteză, că vă trece anul Si s-a scurtat şi s-a-nvechit ciolanul. Şi ce vă pot eu spune la plecare Decât lozinca lui Fănuş cel mare : Nenorociţilor, se rupe şnurul, La muncă, la bătut ţăruşi cu curul ! Adrian Paunescu Quote
Catalin X Posted May 28, 2014 Report Posted May 28, 2014 "La muncă, derbedei, că trece anul Şi vin ăilalţi şi-o să vă ia ciolanul. Făceaţi pe democraţii cei cucernici, Cristosul mamii voastre de nemernici! Scuipaţi-vă-ntre voi cum se cuvine .................................................. Nenorociţilor, se rupe şnurul, La muncă, la bătut ţăruşi cu curul ! Adrian Paunescu Ei , hai să mai zic și eu ceva pe aici , că n-am mai făcut-o de mult timp . Poezia asta , sau ce-o fi ea ( că dacă n-ar fi așa lungă , ar semăna cu alea scrise pe pereții budelor publice , cu ce aveau autorii la indemână ) este un pic deplasată din cel puțin două motive , după mintea mea : 1.A fost scris de unul dintre cei mai talentați mâncători de k*** care au viețuit prin Românica . Ba omul a mai fost și politician , pe deasupra , și încă unul care a fost coleg de partid cu ăia care au prăduit mândrețea noastră de țară mai mult decât oricare alții . Pe scurt , omul a mâncat k*** din toate părțile , în toate pozițiile și în toate felurile , chestiune care îl face cel puțin inadecvat pentru un mesaj de genul ăsta .E ca și cum o patroană de bordel ar fi ofuscată că are clienți cu o moralitate îndoielnică . 2.Și în mintea lui Păunescu - chestie tipică pt mulți compatrioți - era fixată bine ideea că poporul este bun , drept , cinstit , harnic etc , iar politicienii ar fi fost făcuți din altă plămadă , sau la beție , sau din părinți frați , sau din … mai bine mă opresc aici . Pe naiba ! Am mai spus-o și am s-o mai spun : POLITICIENII ROMÂNI SUNT LA FEL CA NOI !!! NOI suntem EI. Simplu . Uitați-vă în jurul vostru cu atenție și o sa-mi dați dreptate . Acum , dacă mă gândesc , aș mai adauga ceva : textul cu pricina pare scris de un om răvășit de un sindrom Tourette ajuns într-o stare avansată . Quote
Narcisa Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Iata cum e descris viitorul nostru presedinte de catre cineva care-l cunoaste bine. Iohannis are, însă, o mare calitate, e poate singurul primar care nu negociază. Din relatările sibienilor care au avut afaceri cu el, ori îţi spune “da” din prima, ori ramâne “nu”, şi nu negociază. Este un lucru bun, atipic pentru noi, românii, dar pe care saşii îl au în sânge. În acelaşi timp, Johannis este un adept al averii, al transmiterii acesteia peste generaţii şi al economiei. Johannis nu se îmbracă cu ultimele branduri, dar la el în anticameră găseşti o bibliotecă cu cărţi rare, piesele de mobilier sunt alese cu mult bun gust şi au o vechime de peste 150 de ani. Este de departe primăria cu cel mai bun gust din ce am văzut eu prin ţară, şi am văzut ceva primării. Un alt aspect important. Nu am văzut la Johannis acea masă de profitori care să-i roiască în jur şi nici agitaţia din alte urbe, semn că lucrurile sunt bine aranjate şi bine organizate. Când am fost la el în audienţă, nu era coadă, nu era nimeni pe holuri, o linişte desăvârşită domnea peste tot, deci “teoria lucrului bine făcut” are pe ce să se bazeze. E drept, cred că la el e lucru “bine organizat”, şi când nu e “bine făcut”, e organizat foarte bine, chiar să fie prost făcut. E foarte importantă etnia din care provine, dacă vrem să-i înţelegem reacţiile. Când a spus “ghinion”, el spunea asta ca neamţ. Adică e un ghinion că ceilalţi, profesori ca şi el, nu s-au descurcat să aibă 6 case. Neamţul strânge cureaua şi doreşte să facă avere, să strângă active, pentru unul ca Johannis, destul de limitat în plasamente financiare, casele şi pământul sunt mai importante decât vacanţele sau bijuteriile de la Graaf. Este esenţial să-l privim aşa cum el ne priveşte, lăsând, evident, la o parte discuţia dacă averea este cinstit şi corect acumulată. Că doar Krupp, Quandt sau mai ştiu eu ce familii germane nu au făcut averile cinstit, ba chiar au călcat pe mii de cadavre pentru ele. Să facem şi la Klaus un exerciţiu de imaginaţie şi să vedem ce viitor ne poate aduce. Johannis nu va trăda, nici poporul român , nici principiile sale, dar nici nu va putea să fie flexibil în caz de forţă majoră. Nu va fi un nou Carol I, pentru că nu are cultura, anvergura şi educaţia unui Hohenzolern. Problema mare apare în caz de criză. Klaus nu îşi va lua consilieri deştepţi, el este cultural şi profesional complexat, a rămas un mediocru profesor de fizică de liceu. Nu are umor şi asta e tragic la români. Îl va numi pe Predoiu Prim Ministru doar atunci când Ponta va cădea şi nu va face nimic ca Ponta să cadă de la guvernare, pentru că el nu loveşte sub centură. În cazul unei conflagraţii, va alege sigur spre Vest, dar nu va fi un interlocutor simpatic nici măcar pentru d-na Merkel. Îl voi vota pe Klaus doar pentru că acest popor trădează de sute de ani şi, aşa cum istoria a demonstrat, doar un neamţ poate avea coloană vertebrală. Poate între timp vom găsi un corespondent integru ca Mareşalul Antonescu, abil ca Iuliu Maniu şi cu principiile Brătienilor. Aşa, vom putea să avem şi un neamţ la Cotroceni, fără să ne pese ce face el acolo. Dacă nu iubiţi trădarea şi dacă nu sunteţi avizi de surprize de proporţii în politica românească, Klaus Werner Johannis e cea mai bună alegere. Dar nu vă aşteptaţi la minuni! Nu mută munţii, doar îi păzeşte. Quote
vesperala Posted November 17, 2014 Report Posted November 17, 2014 Nu mută munţii, doar îi păzeşte. Bun. Am votat perfect. Dar să păzească şi Dunărea, că nu se ştie când plouă mai mult şi o ia prin luncă. Quote
Narcisa Posted November 18, 2014 Report Posted November 18, 2014 Problema este ca pastram acelasi guvern corupt. Craiovenii l-au taxat pe Victor Ponta și au votat masiv în turul doi pentru Klaus Iohannis. Diferența dintre cei doi a fost de doar 1.459 de voturi în favoarea primului, în condițiile în care Ponta a avut în turul întâi un avantaj consistent. Ponta a câștigat detașat doar alegerile din Dolj (circa 20 de procente), dar și aici se impune o mențiune. Față de turul întâi, el a reușit să adune în plus doar 4% din voturi, în timp ce Iohannis a câștigat circa 16%. Si asta in conditiile in care majoritatea comunelor au devenit brusc atractii turistice. Neagră de supărare pe votul din Craiova, acolo unde se lăuda că va face prăpăd, Olguța Vasilescu s-a plâns pe pagina sa de Facebook că nu mai are curaj să demoleze stadionul cu Iohannis președinte. “Vă cer iertare, doljeni care ați votat 60% Victor Ponta, că nu mai am curajul să demolez stadionul „Oblemenco“, pentru a construi unul nou… Poate se va construi la Sibiu sau mai știu eu unde… Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia… Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va împlini… Asteptăm Diaspora acasă după ce și-a luat țara înapoi și locurile de muncă promise, astfel încât șomajul să fie zero, ca la Sibiu… Noi punem la dispoziție terenul gratis și lipsa taxelor și impozitelor locale. Am înțeles că investitorii vin la pachet cu Iohannis. Îi așteptăm!“, a scris Lia Olguța Vasilescu. Sarcasm si aroganta, nu toti invatam lectia din prima, chiar daca e predata destul de explicit. Romanii i-au trecut lui Klaus Iohannis toate neajunsurile cu vederea, numai pentru a-i plăti cu vârf şi îndesat liderului PSD dispreţul, lipsa profundă de respect faţă de poporul său. Aşa a ajuns România să aleagă un preşedinte neamţ, la 25 de ani de la căderea comunismului, şi să-i întoarcă spatele unui candidat mândru nevoie mare că este român. Quote
Narcisa Posted January 16, 2015 Report Posted January 16, 2015 Cica salariul lunar al presedintelui Romaniei este de cca 20 ori mai mic decat cel al presedintelui Frantei ! Si presedintele Bulgariei primeste mai multi bani decat al nostru. Amarati mai suntem, nici macar aparentele nu le mai putem pastra! Quote
Narcisa Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Elena Udrea a fost denunţată la DNA de omul de afaceri Dinu Pescariu, vizat în dosarul Microsoft, de la care Udrea ar fi pretins şi primit 500.000 de euro "pentru a-i rezolva problemele din justiţie". Elena Udrea a fost denunțată de Dinu Pescariu, Marin Gabriel, Claudiu Florică, Gabriel Sandu și alții. ... Quote
Narcisa Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 "Când dai un vot de încredere unui politician imaginează-ţi că ai dat unei vulpi cheia de la coteţul cu găini" Quote
Aprig Posted April 3, 2015 Report Posted April 3, 2015 http://www.promotor.ro/masini-noi/news/for...omania-14105131 Quote
Narcisa Posted August 7, 2015 Report Posted August 7, 2015 "Putem hrăni 80 de milioane de guri, dar n-o facem. De ce ? Pentru că n-avem tehnologie modernă ? Că nu avem sisteme de irigații moderne ? Că suntem comozi și nu ne place să muncim ? Aiurea ! Explicația e mai complexă, dar simplă și logică: am avut și avem guverne pline de proști aroganți și infatuați, plini de diplome și doctorate inutile, lacomi și hoți și europarlamentari a căror unică preocupare e să încaseze lefurile și diurnele și care n-au făcut și nu fac nimic concret pentru România, nu pentru că nu vor (aceștia sunt puțini) ci pentru că n-au înțeles și nu înțeleg mecanismele prin care UE ne-a distrus agricultura și dintr-o putere agricolă și un brand valoros în industria alimentară, UE ne-a transformat într-o țara dependentă total de corporațiile multinaționale producătoare. Am avut și avem un guvern de proști pentru că în 2007, când s-a negociat aderarea la UE, românii nu s-au dus cu fruntea sus, precum cei din Polonia, Ungaria, Cehia, Slovenia sau țările baltice, ci s-au dus în genunchi, umili, ca cerșetorii, fără specialiști, cu popi și secretare (amante) în echipa de negociatori și, pentru că nu le-a păsat de țară și cetățeni, au acceptat toate condițiile impuse de negociatorii UE, oricât au fost de mizerabile, condiții care au adus România în postura că, deși are posibilitatea să asigure hrana pentru 80 milioane persoane, nu i se mai permite să asigure hrana nici pentru cele 20 milioane câți trăiesc în România. Adică, de proști, pentru că am fost reprezentați de lichele politruce, ne-am băgat singuri capul în laț, angajându-ne ca în loc să ne asigurăm hrana prin mijloace proprii, să achiziționăm de pe piața UE 2/3 din necesarul de alimente. Și, spre deosebire de Polonia, Cehia și alte țări care au aderat la UE și care s-au bătut pentru fiecare kilogram de produs contingentat, reprezentanții României au acceptat, fără nici o opoziție, contingentarea producției agricole, adică tot ceea ce marile corporații europene, producători și procesatori, au stabilit ca limite pentru România. Iar ținta a fost, din start, distrugerea agriculturii românești, în special domeniile producției de carne, lactate, legume, fructe și, nu în ultimul rând, zahăr, pentru ca România să devină, în aceste domenii, o piață de desfacere pentru marile corporații agricole europene! P.S. Asa este, nu putem vorbi despre lene la romani ! , Uite, de exemplu, de la noi lucreaza RoAp ! Il mai ajutam si noi din cand in cand... dimineata si seara, cand e mai racoare, sa nu ne prinda radiatiile alea! Quote
Narcisa Posted September 14, 2015 Report Posted September 14, 2015 Problema refugiatilor in viziunea lui Corneliu Vadim Tudor: „Sigur că ne e milă de ei – dar o vorbă veche spune că cine plange pentru toată lumea orbeşte, iar noi trebuie să avem grijă de românii noştri, care sunt amăraţi pană la Dumnezeu!” Quote
Narcisa Posted September 21, 2015 Report Posted September 21, 2015 http://adevarul.ro/news/politica/oameni-fe...fe60/index.html Quote
Narcisa Posted September 23, 2015 Report Posted September 23, 2015 Buna tara, rea croiala, Mama ei de randuiala! Quote
Narcisa Posted September 26, 2015 Report Posted September 26, 2015 Ptiiii, ce sansa uriasa am ratat cu refugiatii astia, pai, daca stiam noi ca nimeni nu ne vrea si nimeni nu doreste sa se aciuieze pe taramul romanesc al fagaduintei , nu ceream noi vreo 100 000 de sirieni , sa aratam intregii lumi cat suntem de generosi si la punga grosi? Evident cu banii de la UE in avans si cu notificarea expresa ca respectivii sa nu fie obligati sa ramana legati de glia noastra, daca ei nu-si doresc cu ardoare asta . Quote
Narcisa Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Dupa aplicarea noului Cod Fiscal, proprietarii trebuie să achite impozit și pe terenul de sub construcții. Quote
Narcisa Posted December 1, 2015 Report Posted December 1, 2015 "In comparaţie cu politica, bordelul este o mînăstire! Un parastas internaţional ne poate salva de foame, de frig, de boli, dar de lichelism nu ne mai vindecă nimeni." Romulus Vulpescu I Quote
Narcisa Posted December 19, 2015 Report Posted December 19, 2015 Salarii si pensii nesimtite pentru niste incompetenti hoti si corupti, lacomi pana la cea mai crasa nerusinare! Pensii speciale , ca si cand ei ar fi cine stie ce speciali si nu ei prin tot felul de legi proaste au adus tara in saracia in care se zbate omul de rand acum! Pentru gloata functioneaza principiul contributivitatii, corect de altfel, lor , acestor "speciali" cu ceafa si obrazul groase , trebuie sa li se dea de 3-4 ori mai mult decat au cotizat! Tonul l-a dat presedintele care, cum a venit, si-a triplat salariul, saracutul, ca nu "agonisise "destul! Sa le fie rusine, urate caractere mai au unii oameni! Quote
Narcisa Posted March 30, 2016 Report Posted March 30, 2016 Iata secretul lucrului bine facut: " când şeful statului s-a dat jos din Mercedesul său, dinspre grupul de presă s-a auzit clar întrebarea: „Ce părere aveţi despre înregistrarea la cumpărarea cartelelor prepaid?”. Iohannis s-a întors zâmbind, a răspuns „Bună ziua!” și a început să dea mâna cu șefii serviciului secret. Jurnaliştii nu s-au lăsat şi au reluat întrebarea. Iohannis s-a întors din nou, a zâmbit la fel de politicos, a răspuns din nou „Bună ziua” şi a intrat în sediul serviciului secret. Quote
Narcisa Posted April 11, 2016 Report Posted April 11, 2016 Gata, il inlaturara pe Ludovic Orban , i-o "coapsera "ca si lui Geoana. Avea o sansa reala la capitala. Politicieni cu state vechi, tarsiti in mocirla asta numita politica, si iata-i cazand in cursa ca niste copii ! Quote
Aprig Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Să vedem cine vine în loc. Cică poate fi Marian Munteanu. Eu aș fi preferat să-l sprijine PNL-ul pe Șordan, așa ar fi avut o șansă. Cică pe partea cealaltă Firea ar trece la sectorul 2, și Tăriceanu pe municipiu. Dacă se fac două tururi (slabe șanse spre deloc) îl votez pe Ciprian Ciucu în primul tur. Dacă nu, nu are șanse reale, deci probabil pe Șordan, deși nu-mi prea place de el. Quote
vesperala Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Cică poate fi Marian Munteanu. Ciudată e viaţa, nu? Minerii din Rovinari mărşăluiesc spre Bucureşti. Marian Munteanu candidează. Deja vu? Quote
Narcisa Posted April 12, 2016 Report Posted April 12, 2016 Eram pe strada cand trecu convoiul celor din Rovinari, se miscau anevoios oamenii, obosisera deja, isi strigau nemultumirile, necazurile, o mare de tristete simtii cum imi inunda sufletul... o tacere de mormant pastrara trecatorii . Cum apropie suferinta si revolta oamenii ! " Trezeste-te, Romania!" Asa strigau. Quote
Recommended Posts