pnv Posted February 18, 2011 Report Posted February 18, 2011 fac site-uri,orice fel de site,de oricare,si forum..mi-e totuna,cu audio-videochat inclus ma ocup de gazduire-hosting,si de google..atat cat pot,ca nu fac si vrajeala in locul vostru dar si de reclame adsense,va fac spatiile mari in fata,perfecte,sa le aveti deja,decat bagati id-ul adsense! plus o ora de audio vrajela, sa va invat in mare ce de facut limita pe videochat este de 40 de conexiuni simultane,adica maxim 40 de useri pe secunda daca acest numar va fi depasit in orice clipa, cel de-al 41-lea nu va mai putea intra in videochat! (pana nu va iesi cineva si vor fi iar 39,de-abia atunci va putea intra) iar totul, cu totul, site-ul plus videochat cu maxim 40 de conexiuni pe secunda, costa 10 euro pe luna. plata se va face lunar,oricand aveti,prin paypal,card sau cec simplu la site nu exista limita de trafic,iar la spatiu..intre noi,as zice ca in jur de 15 GB..17,cam asa pentru 100 de conexiuni simultane audio sau video, pretul este 15 euro,iar pentru fara limita, 30 de euro pe luna Chatul are setari speciale pentru camera web,public sau privat(vi se va cere permisiunea),sau doar audio (va asigur ca nu se vede ca pe yahoo,cu incetinitorul,si ca nu se blocheaza niciodata!,se pot vedea 8 camere simultan) are si file transfer,va puteti da rapid unul altuia orice fisier direct din calculator pana la 2 GB fiecare dar si poze, vor aparea direct pe ecran, le puteti trimite public sau privat,doar cuiva din chat Pentru fiecare discutie privata se va deschide un nou tab,nimeni nu mai poate intra acolo in afara de voi doi! se pot crea oricate camere private si are buton sus-vizibil, de INVITE cu link direct-(copy clipboard) bbcode pentru videoclipuri de pe youtube(clipul apare direct pe ecran si nu te duce pe youtube cand dai in el!), emoticoane,si alte mici jucarii, derulare automata,sunete misto,inchis sonor,buzz, se vede sus cand cineva scrie..ca pe mess,chiar daca nu a trimis mesajul,il vedeti ca se chinuie sa bata ceva In videochat se pot baga reclame google adsense, il veti lua direct facut, cu spatiile gata facute! 2 mari patrate pe dreapta-vertical, si una lunga sus 790x80, sau jos...eu zic s-o puneti sus fiecare modul din interior,adica camera web-audio,lista cu useri,chatul rich-text, se pot deplasa cu masusul sa va faceti spatiile asa cum va doriti..unele mai mici,altele mai mari Veti fi administrator full si unic pe site,ca si pe videochat..cu tot ce inseamna asta, alegeti cate camere private se pot face,cati pot intra maxim in fiecare,timpul maxim de free video chat intra oriunde,oricand,(si pe invizibil),auzi si vedea camera web a oricui,chiar si fara voia lui* veti putea da afara pe oricine doar cu un click pe numele lui kick simplu pe durate de timp,15-45 min,sau 1-5 ore, banare pe IP, banare pe cookie flash*, chiar si banare temporara pe grupe de IP, de la 1 la 7 zile, cu proxy detector! din scurt,chiar n-au nicio sansa...o sa-i disperati oricat ar fi de tari va garantez ca e o incercare buna,n-o sa mai gasiti niciodata asa ceva,nicaieri in lume platiti pe o luna si chiar va dau banii inapoi imediat,daca ceva ,chiar orice, nu va convine eu cred si sper ca o sa ma rugati sa ramaneti dar vom vedea ce va fi iar pentru banii pe reclama asta,dati-mi un cont de paypal si o platesc acolo numai dupa, am sa pun si linkul cu un site demo e prima mea tentativa de reclama si am vrut s-o fac aici poate ca pana la urma tot o sa fac ceva aici,macar sa ma dati afara odata. http://www.youtube.com/watch?v=1OBuQwFKpPk Quote
pnv Posted February 19, 2011 Author Report Posted February 19, 2011 (edited) sa inchid si nebunia asta..nu fac reclama aici,n-aveti voi nevoie de bani va arat ceva,n-am vrut s-o fac..mereu imi inchipui ca totul e clar acesta este cel mai mare site de hosting flash din lume,absolut cel mai accesibil priviti preturile,sunt cele mai mici din lume..din lumea lor libera http://www.influxis.com/index.php/pricing/shared/ 20 de conexiuni simultane, 2GB spatiu pe hard = 20 de dolari pe luna cu limita la trafic general, si viteza maxim 1 Mb pe secunda..un megabit, nu megabyte! un byte are 8 biti,deci 0.12MB. iar la noi acum si la tara avem viteza de cativa MB pe secunda Nu ofera nimic altceva, nici site, nici scriptul de videochat*,nici ajutor..nimic decat hosting cautati oricat pe google,cum am facut si eu multa vreme, si nu veti gasi altceva decat asta eu nu fac smecherii la misto.oferta mea a fost cu adevarat tare, cel putin unica in lume. iar eu am cel mai tare server flash de hosting de pe planeta,absolut cel mai periculos Adobe Flash Media Server Enterprise 4 http://www.adobe.com/products/flashmediaenterprise asta nici macar pret nu are, se negociaza numai direct cu ei. cu el incepe o noua lume in comunicatii pe net, RTMFP, legaturi flash peer to peer intre calculatoare adica conexiuni directe intre noi toti de pe internet fara alti intermediari* va amintiti cand ma chinuima cu otravurile astea de servere flash? ei,se pare ca..desi inteleg ca aici suna foarte ciudat,eu nu ma chinui niciodata zadarnic. bine. si acum chiar asta e tot. Edited February 19, 2011 by pnv Quote
Eonica Posted February 20, 2011 Report Posted February 20, 2011 Te omor incet daca te intreb care e diferenta intre server si server flash? Quote
Barcelona Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 (edited) incerc sa explic eu asa din cate am citit: server...server(primu') e cum e site'ul asta.cu mai multe "activitati"..poti sa faci mai multe lucruri..ai mai multe optiuni....adica daca faci un site pt bani faci pe un server adevarat(doar un exemplu)./.. server flash..un server care e mai mic si nu e facut chiar cu scopul de a fi "serios"(cu un scop anume) si ori facut pt mai multe lucruri dar usoare sau domenii flash...e ca jocurile flash(presupun ca stii )...nu au install,nu trebe crack sau alte faze.dai click si joci..asa e si asta.e mai simplu. e un site ca de jucarie... ma rog..parerea mea si cred ca asa e..la serveru' flash imediat iti dai seama ca flash e cu jocurile...domeniile "mici" care nu necesita http'uri...coduri si d'astea.. Edited February 23, 2011 by Barcelona Quote
KyKy Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 flash ? si daca e ceva gen YouTube ? Are si ala flash si Jscript Quote
Barcelona Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 totu' e de decor nu cred ca poti sa faci site flash fara java script ala...sau poate poti da' nu exista prea multe .. Quote
Eonica Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 incerc sa explic eu asa din cate am citit: server...server(primu') e cum e site'ul asta.cu mai multe "activitati"..poti sa faci mai multe lucruri..ai mai multe optiuni....adica daca faci un site pt bani faci pe un server adevarat(doar un exemplu)./.. server flash..un server care e mai mic si nu e facut chiar cu scopul de a fi "serios"(cu un scop anume) si ori facut pt mai multe lucruri dar usoare sau domenii flash...e ca jocurile flash(presupun ca stii )...nu au install,nu trebe crack sau alte faze.dai click si joci..asa e si asta.e mai simplu. e un site ca de jucarie... ma rog..parerea mea si cred ca asa e..la serveru' flash imediat iti dai seama ca flash e cu jocurile...domeniile "mici" care nu necesita http'uri...coduri si d'astea.. Stiu si eu diferenta intre un site simplu si unul flash, dar nu stiu la servere cum e. Serverul e locul unde stau site-urile. Deci e cu totul alta mancare de peste. Sau nu. Poate ne explica pnv. Quote
pnv Posted March 1, 2011 Author Report Posted March 1, 2011 chiar nu stiu exact ce este un server flash...nu m-a invatat la puscarie stiu decat sa-l manevrez, si oricum nu e ceva de copii (il puteti incerca si voi pe windwos-ul vostru, au server trial,pe maxim 10 conexiuni,pentru restul dati dupa mine..asta ultimul model costa cam cat un BMW nou, si asta e nimic, greul abia incepe, o sa observati rapid ca nu stiti ce d*cu sa faceti cu el..adica e acolo,dar ca si cum n-ar fi,nu puteti sa-l folositi..l-ati pus degeaba.) intr-un fel, cand deschizi browserul,el transmite, comunica cu serverul,pe ip iar serverul ii face legatura cu mine, cu browserul meu o legatura flash..un protocol,o otrava de la adobe, ei au..macromedia de fapt,cumparata de adobe un fel de comunicare primitiva intre browsere,pentru ca ..de ce e nevoie? in jocuri, am vazut aici o vorba la misto, nu e deloc nevoie de server flash in filme la fel, nu e nevoie, decat daca faci streaming live,iti emiti ziua de nastere insa eu am vorbit de chat, si toata lumea stie ca chat inseamna comunicare pe scurt,este cea mai ieftina..la indemana forma de a transmite date video-audio,dar poate transmite orice fel de date! oriunde ai nevoie sa comunici rapid live cu cineva vei da direct in servere flash mai limpede as putea incerca cu un sever apache, adica..server-serveste..date de ce nu pot folosii serverul meu apache moca si a trebuit sa ma otravesc cu adobe? pai..asta e...nimic greu, am spus clar , e o cumicare intre browsere si serverul flash in apache, pe langa ca nu poate intelege acest protocol, aceasta limba flash browserul meu, va cauta un site,un ip de fapt, care va fi servit de un server DNS adica un server care stie ca Vesperala.com se afla(in acea clipa) pe un calculator cu ip-ul 178.63.2.176 in flash nu se mai intreaba serverul DNS,browserele deja comunica cand intram noi iar ca sa inchid cumva , flash inseaman video - e un sinonim datele audio-video - codecul, compresia..aceasta conversie grea.. pentru ca in video vorbim de cantitati mari de date pe secunda,de MBytes/pe secunda aceasta smecherie...asta e un protocol, sa le ia d*cu, asa se inteleg ele youtube nu are nevoe de server flash, pentru ca youtube nu transmite live! decat va copiaza acel fisier flv intr-un folder temporar, iar voi il deschideti cu browserul (daca aveti instalata acea ..acel add-on de la adobe) ca youtube sa fie smecher tare de tot ar insemna ca odata cu videoclipul,noi sa putem comunica live intre noi(cei care-l urmarim in acea clipa) desigur ca asta e planul,si ca in viitor asa va fi,doar ca ..intelegeti acum, nu e atat de simplu. adica nu e pentru ei,care au miliarde de dolari si ar da milioane in clipa asta pentru asa ceva serverul flash este ..nu e o copiere a unui fisier video in computer, apoi reprodus cu playere ci este interactiune live intre noi..asta decat o data te pupa, apoi te f..e direct Quote
pnv Posted March 2, 2011 Author Report Posted March 2, 2011 (edited) bine, m-am spart de tot si nu mai am incotro.raman d*cu iar aici ce sa va fac eu voua sa nu mai fiti asa de obositi?! beau de 42..am pierdut numarul, fara somn, treaba nonstop, m-am invatat sa le fac si beat ma lasati sa facem un videochat aici...ca nu ma intorc pana nu va zapacesc cumva. vreau sa fie la liber, fara membrie, pui un nume aiurea si intri direct o sa fie si paznic, tot eu, lasati-va pe mana mea dreapta,trust me, ii rup cu dreapta. asta decat la inceput pana va invat, 2 zile, pot fi oricati admini, sa baneze si sa distruga asa ramane.sa facem ceva impreuna, macar o combinatie audio-video nu e doar atat, are si chat text cu imagini, linkuri, transfer direct de fisiere intre noi maine seara.fara of. pana maine seara, atat, vreau verde!. pun si stele verzi,de toate culorile..il fac sa va placa mult de el macar de el. Edited March 2, 2011 by pnv Quote
pnv Posted March 17, 2011 Author Report Posted March 17, 2011 (edited) acesta e un videochat demo...cam asa arata,se poate manevra,dar asta va fi aratarea generala am scris pe sus care sunt caracteristicele oarecum tehnice,si ca nu mai exista nicaieri asa ceva. (only time..se va vedea pana la urma ca e adevarat.) mai am doar ceva de lamurit,videochatul,acel script,site-ul,nu va apartine! insist ca nu cumparati asa ceva! toate site-urile de videochat,ca vor fi 5 ori 500 vor fi tinute doar pe serverul meu. si doar de acolo vor functiona, indiferent de numarul maxim de conexiuni simultane. ca sa fim clari,nu vor merge decat de la mine si nicaiaeri in alta parte! (va trebui sa ma credeti fara alte explicatii tehnice,si vi le pot da cu totul sa le faceti ce vreti) insa adresa site-ului, a videochat-ului, va fi evident a voastra, cea a domeniului ori subdomeniului vostru de site-uri n-am ce sa zic inca, am sute de template-uri gata facute, nu de mine, dar sunt de toate forumurile vor fi de tip MyBB http://www.mybb.com/ si astia au foarte multe teme gratis,imposibil sa nu va placa una, macar s-o puteti modifica in afara de reclamele google care vor fi moca puse,va costa 50 de lei daca vreti o tema speciala (doar dintr-una de la ei,deci nu facuta de la zero!...n-am sa fac niciodata asa ceva,oricum nu pe bani.) motivul pentru care veti pune site pe langa videochat este evident legat de google, de indexare pentru ca goolge nu vede in flash, va trebui sa avem acest site de fatada...va contine cuvinte cheie anume dar chiar in fisierul index.html al script-ului,am sa va invat cum putem baga cuvinte cheie,keywords-adwords (e vorba de reclame google adsense evident) am amanat,dar se pare ca am sa platesc reclame pe gogole pentru acest tip de site-videochat o sa schimb si acel server, sa poata face fata..alte belele dar va trebui sa ma credeti fara alte explicatii,e o smecherie cu el. n-am innebunit de tot,stiu ca n-aveti nevoie de banii mei nenorociti,puscarias si warez nebun. dar avem un videochat al nostru, plata pentru reclama, poate ca vreodata veti dori sa-l incercam Edited March 23, 2011 by vesperala Quote
liliana Posted November 12, 2012 Report Posted November 12, 2012 daca mai este valabil id-ul meu de mess este kissu2night Quote
de belea Posted November 20, 2012 Report Posted November 20, 2012 mai este iar valabil, da. am progresat putin, facem siteuri de socializare complete, cu moț nu mai folosesc demult email si nici telefon, cine vrea sa dea de mine bate la geam daca nu nimeriti la geam, imi dati mesaj aici. va las un model de videochat, dar va fi integrat cu totul in site.. gen feisbuc http://videochat.debelea.com in cateva zile am sa pun un demo la site-ul ..cu totul, am tras tare intruna dar mai multi la aiureli, o sa incerc sa-l termin cumva pana pe 1 decembrie Quote
de belea Posted November 25, 2012 Report Posted November 25, 2012 retractez tot, nu am sa fac nimic ...pentru mine s-a terminat. chatul va ramane acolo, de nebun, poate am sa-l mai sucesc putin am incercat sa scap ..era tarziu, n-am avut timp sa schimb adresa, ma tampisem iar dar niciodata nu am facut spam si nu am pus nimic de-al meu ...oul meu de rahat stergeti daca nu-l vreti, mie nu-mi foloseste la nimic, ideea va ramane, ca se poate mai bine oarecum in compensatie, pot sa va ofer ajutor moca din vrajeala practica Quote
Radu_RoAp Posted November 27, 2012 Report Posted November 27, 2012 In alta ordine. Tu ai impresia ca mi-am facut cont oarecum personal din alt motiv in afara de minunea de postare de-a ta? Imi esti dator. Baga la muzica cava ca sa te iert. Sa fie dedicat catre mine, parol! Aici ai mana buna, e verificat. Am a saluta. Quote
de belea Posted November 30, 2012 Report Posted November 30, 2012 da, toti suntem datori la tine, sa ti-o tragem inapoi. Quote
Radu_RoAp Posted December 3, 2012 Report Posted December 3, 2012 da, toti suntem datori la tine, sa ti-o tragem inapoi. Quote
de belea Posted December 7, 2012 Report Posted December 7, 2012 pe tine cum d*cu nu te vazui ? te stim, da, Radu Zbangiu, nu?! nu ma ameninti tu de atata vreme si nu vi o data la mine sa-ti bag florile alea pe gat?!!!!!!!. retine ca intri imediat in actiune daca mai faci spam pe topicul meu de nebun. citeste ce zice acolo la Inregistrare, nu e batut de mine..(eu, cine stie ce nebunie as fi pus) "Register today to get access to the best video chat technology can offer" poanta trista, pentru mine primul, e ca duma asta proasta e adevarata asta e ...topicul, cum ar veni, si nu smecheriile tale fara nicun rost eu merg inainte, cotit si impiedicat intruna, dar tot inainte ma tarasc. Quote
Radu_RoAp Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 pe tine cum d*cu nu te vazui ? te stim, da, Radu Zbangiu, nu?! nu ma ameninti tu de atata vreme si nu vi o data la mine sa-ti bag florile alea pe gat?!!!!!!!. retine ca intri imediat in actiune daca mai faci spam pe topicul meu de nebun. citeste ce zice acolo la Inregistrare, nu e batut de mine..(eu, cine stie ce nebunie as fi pus) "Register today to get access to the best video chat technology can offer" poanta trista, pentru mine primul, e ca duma asta proasta e adevarata asta e ...topicul, cum ar veni, si nu smecheriile tale fara nicun rost eu merg inainte, cotit si impiedicat intruna, dar tot inainte ma tarasc. Quote
Narcisa Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Suntem in post, sarbatori mari, asta presupune intelepciune, toleranta, uitare, iertare, si voi o tineti danga- langa pe stiluri vechi. Va rugam, fiti rezonabili, ce sens are sa va enervati unul pe celalalt? Quote
visdevara Posted December 9, 2012 Report Posted December 9, 2012 Suntem in post, sarbatori mari, asta presupune intelepciune, toleranta, uitare, iertare, si voi o tineti danga- langa pe stiluri vechi. Va rugam, fiti rezonabili, ce sens are sa va enervati unul pe celalalt? da de unde coana Narcisa "membrii in formare" se aplica pentru aia care isi apara drepturile nu pentru smecherii din parcare Quote
Radu_RoAp Posted December 10, 2012 Report Posted December 10, 2012 Suntem in post, sarbatori mari, asta presupune intelepciune, toleranta, uitare, iertare, si voi o tineti danga- langa pe stiluri vechi. Va rugam, fiti rezonabili, ce sens are sa va enervati unul pe celalalt? Unul sigur si-o enerveaza. In rest da de unde coana Narcisa "membrii in formare" se aplica pentru aia care isi apara drepturile nu pentru smecherii din parcare Tu ai idee cine-a asfaltat parcarea? Apropo de former members. Quote
de belea Posted December 11, 2012 Report Posted December 11, 2012 poate pentru că suntem doar niște bețivani nenorociți eu adică, pardon de radu, el e un bețiv calculat...hehehe, dar tot nu le nimerește niciodată hei, Doamnă Narcisa, și ce sărbători, care înțelepciune ...ne știați pe noi altfel decât suntem ? mai avem noi vreo sărbătoare, mai știm ceva de capul nostru?!!! egal. mie totuși mi-a făcut plăcere că v-am cunoscut, pe toți. Quote
Radu_RoAp Posted December 13, 2012 Report Posted December 13, 2012 egal. mie totuși mi-a făcut plăcere că v-am cunoscut, pe toți. Mie nu! Daca te sinucizi dintr-atata lucru, nu mi-a facut placere sa te cunosc. In rest . Inainte sa mergi in piscina cu patruj' de fecioare baga ceva la muzica, nasolule. PS: Cica nu tin eu la tine, asa zic maharitele de pe aici. Te pup. Quote
de belea Posted December 19, 2012 Report Posted December 19, 2012 (edited) te pup si eu*************************************** si muzica, sa crape inima si-n tine. Edited December 20, 2012 by vesperala Quote
Recommended Posts