Jump to content
Vesperala Forum

Schimbari de regulament

Rocozaur

Recommended Posts

Primul lucru care va dezumfla orice fel atentie pt acest sport, este aprobarea ordinelor de echipa. Nu stiu ce au in cap, dar eu ca telespectator, vreau sa vad lupta, cursa, nu ca se da unu la o parte ca sa castige coechipierul lui, desi amandoi sunt la fel de rapizi, dar cel din spate este un inapt care nu stie sa depaseasca, dar are statut de no.1 in echipa.

"Bre Rossi, lasa-l pe Lorenzo sa castige ca e la el acasa, nu cumva sa-l depasesti pe ultimul viraj si sa arati inca o data cat de bun esti." Suna bine ? Suna de-a dreptul penibil. Am luat exemplu de la MotoGp ca acolo coechipierii inca se bat, doar pt ca sunt de la aceeasi echipa nu inseamna ca trebuie sa se pupe-n fund unul pe altul, functie de ordinele mai-marelui sef.

A-2a chestiune la fel de idioata, este ecologia bagata pe gat! Din 2012-2013, vom avea motoare de 1.6 turbo, limitate la 12.000 rotatii. 12.000? Pana si motocicletele urca mai sus in ture! Formula 1 trebuie sa ramana un sport in care dezvoltarea si inovatia sa fie puse in linia 1, nu castrarea tehnologica! Vor sa alinieze toate sporturile la fel, ca si la raliuri tot motoare de 1.6 turbo vor fi de la anul. Obligi constructorul sa faca motoare V10 de 19.000 de ture, FIABIL, si apoi ii spui "nene, ia fa tu un motor de 4 cilindri si 1.6 care sa rezite la 12.000" Un inginer care s-a chinuit enorm cu acele motoare, l-ar pocni instant pe cel care va veni cu asemenea cerere. :tongue:

Si gaselnita gaselnitelor. Eleronul mobil. Care te va ajuta sa faci depasiri mai usor. DAR NUMAI cand vor cei de la FIA sa faci depasiri! Nu ai voie sa te folosesti de eleronul mobil sa faci depisiri in primele 2 ture. Si doar daca esti la sub o secunda in spatele celui din fata ta. Niste reguli absolut tampite. Frec buha in primele 2 ture ca nu-l pot depasi pe ala din fata mea. E corect?! Ca ce mai este soferul in cockpit? Pe post de maimuta care invarte de covrig? :aborigen: