pnv Posted December 10, 2010 Report Posted December 10, 2010 Google,care detine monopolul absolut cu peste 91% din piata de cautare pe internet,a anuntat zilele trecute ca va lua noi masuri impotriva pirateriei,ca urmare a cresterii numarului de reclamatii pe care acesta le primeste zilnic de la producatari si copyright owners-detinatorii legal de licenta asupra soft-urilor si alte materiale multimedia Google,care a fost acuzat in repetate randuri ca incurajeaza pirateria,(facut printre altele si "cel mai mare comunist de pe net"),prin linkurile pe care ofera celor care cauta pe internet prin intermediul lui, va micsora timpul de raspuns la o plangere,sezisare de incalcare copyright, la 24 de ore asta inseamna,cel putin teoretic,ca un link reclamat va disparea de la cautare dupa acest interval inca un pas pe care Google are de gand sa-l faca este la celebra "Autocompletare" (acuzatiile de piraterie impotriva lui Google vin in special de acolo) dupa cum stiti,in clipa in care scriem ceva in casuta de Search, Google completeaza automat termenii cautarii de exemplu daca scriu acolo: Nero 10 ceva mai jos o sa apara Nero 10 torrent sau Nero 10 serial se poate spune fara a gresi prea tare ca google incurajeaza pirateria, sugerand termeni de cautare care duc utilizatorii catre site-uri cu continut piratat ba chiar,facand cache paginilor respective,ca detine cea mai mare baza de date warez din lume Google mai promite si ca va filtra anumiti termeni,cum ar fi: crack, torrent sau cel devenit aproape sinonimul lui, infamous "the pirate bay" Insa Google se fereste sa spuna cat va dura implementarea acestor manevre anti-piraterie iar la final,reuseste chiar sa ne linisteasca putin: "Google assures everyone that it won’t alter search results, and copyright violating sites won’t be deleted". pentru ca o mare parte din siteurile care produc crackuri si seriale (si nu ma refer la cele care doar copiaza continutul lor si il redistribuie) traiesc din reclame..de tot felul ne putem astepta ca pe viitor pirateria sa devina tot mai clandestina in genul unor cluburi in care foarte probabil se va percepe o taxa sau de ce nu, aparitia unui nou motor de cautare specializat pe warez ....acessta fiind probabil si cel mai urat cosmar a lui google http://googlepublicpolicy.blogspot.com/201...ter-online.html Quote
pnv Posted January 16, 2011 Author Report Posted January 16, 2011 as vrea,trebuie sa termin,apoi poate sa incerc un alt topic altceva mai practic...ceva cu reclame, am de gand sa va invat un secret delirurile fac rank,dar trebuie sa si traim,gurita noastra..si alte gurite dragi of. de final,desi noi n-o s-o terminam curand..oricum,nu eu (imi zbarnaie ventilatoarele de pe harduri...imi place sa le aud noaptea,ma simt aici ca intr-o centrala nucleara) Scurt..ca tot nu pot din scurt dar incerc cat pot Google n-o sa scoata anul acesta nici macar otravurile de la "autocompletare" care s-ar putea rezolva in 3 ore,3 minute manevra in sine, si restul propagare eu platesc un mic serviciu DNS, la No-IP,subtire de tot,cam vreo 30 dolari pe an si emit pe internet direct din camera mea cu DNS mondial in 5 secunde chiar atat dureaza de cand dau drumul la server pana ajung si-n Congo e sigur ca google, avand profit de cateva miliarde pe an ,si-ar permite nu doar sa plateasca acest servicu amarat,dar chiar sa-l cumpere cu totul. ce ma supara cu adevarat e ca nu intelegeti ce se intampla in adancuri am zis, Google are de gand sa faca, sa dreaga...sa le dreaga de fapt,daca la inceput l-au ignorat, da-l in ma-sa,e decat un motor de cautare mai apoi si-au dat seama, Google e un site. are si o adresa, sa v-o amintesc? google.com fiti atenti aici la o smecherie adevarata Google.com e un site ca oricare altul si poate fi tras legal la raspundere la fel ca oricare altul. daca am zis ca google are belele cu pirateria,asta nu inseamna ca e reclamat la parinti, Google e dat in judecata pentru inlesnire si asociere la piraterie. de pe noi n-ar avea ce, dar va inchipuiti cate piei vor astia de pe spinarea lui barosana prin urmare,aceste manevre anuntate sunt decat munitie pentru avocati.. domnule judecator,facem tot posibilul,ne tinem cat putem la ei..mama lor de pirati,dar sunt multi,aveti rabdare... ar fi culmea,si este culmea,ca n-au gasit un judecator adevarat,sa le zica bine,bai,asa e, dar scoateti macar termenii aia de la autocompletare intr-o luna, si va cred. insa lucrurile in adanc sunt infinit mai grave decat autocompletarea ca sa inchid, google e nascut odata cu internetul,chiar din el (si va asigur ca asa sunt si cei mai multi dintre judecatori) Nu va exista in vecii vecilor internet fara piraterie daca Google se va opune, cat el e de tare acum, va disparea intr-un singur anisor pentru ca google e un nimic pe langa Internet.si vad ca intelege asta oricand,chiar in fiecare clipa e pandit sa i se ia locul asocierea care va urma, Bing(motorul de cautare de la Microsoft) cu Yahoo.. desi vad ca yahoo o sa bage cateva reclame de la google,adica in afara de reclamele lor vor sa puna si de la google, ceea ce d*cu stie ce mai e,decat tot o cardasie intre ei, sau mai multi bani de la microsoft(care de cativa ani tot incearca sa-i cumpere cu totul si zilele trecute i-au amenintat pe fata ca vor apela la fiecare mare asociat in parte pentru negociere individuala,ca sa poate lua controlul asupra companiei Yahoo) pana la urma,sa-i ia d*cu pe toti, asta e tot, bani si iar bani peste bani (yahoo o sa ia cam un mliliard de dolari pe an din asocirea cu google adsense) ca daca google ar fi un motoras de cateva zeci de mi dolari pe luna,d*cu l-ar baga in seama (atat vor avocatii lor numai pentru secretare ca sa inceapa un asa proces) problema e asa, dar sa-mi spuneti daca iar nu judec normal E vorba de piraterie software noi credem ca lui google nu-i pasa, ca poate trai si fara ea, da? el insusi spune sus si tare ca site-urile warez nu au reclame google adsense pe ele (si chiar asa si este...,cu foarte mici exceptii, depinde cine te reclama*) dar asa sa fie oare, chiar poate trai google bine mersi fara piraterie? zice el batos ca nu face niciun cent din "cautarea piratata" eu il cred, macar ca stiu ...cate ceva si o sa-l iau altfel,chiar in inima lui de robot un exemplu, aveti un magazin in cartier,aproape de unde cumparati de toate asta inseamna nu doar haleala, ci si alcool,tigari...o avea si un bar unde fetele iti zambesc aiurea,naiba stie de ce sigur este ca de-acolo luati, v-ati invatat ca gasiti de toate maine va duceti la acel magazin si nu mai gasiti vodca, vin, bere..sau fete zambitoare greu de crezut,nu-i asa? intrebati pe-acolo si va spun jenati ca nu mai au voie sa vanda asa ceva dintr-o data lumea e trista, ce faceti..incotro? imediat, chiar a doua zi va aparea un alt magazin,langa Google, care va va da tigari,alcool,si zambete de fete pana vi se face rau acum, care e paguba lui google din asa ceva? pai,paguba este psihologica, a mai aparut un magazin, altul decat el*! cu timpul, acel magazin deochiat va putea sa vanda cartofi,si paine prajita cu ceai pe langa fete zambitoare si alte otravuri. Va incepe sa vanda ce vinde google,(cel care,in nebunia lui,se viseaza corect) si atunci,paguba nu va mai fi doar psihologica stiu ca ati inteles, Google nu va renunta niciodata la piraterie. sunt statistici secrete depre ce cauta lumea pe internet..si nu prea e loc de intors. si ce e pirateria asta software decat cel mai simplu mod de a lua cate ceva moca altii,cei mai multi dintre noi,am fura lumea cu totul daca ar putea ramane,ca si in viata de zi cu zi..cu nopti,sa facem fiecare dupa inima noastra daca nu aveti bani deloc, luati-le fara grija, raspund eu de toti. insa daca aveti bani si-i strangeti,sau va cumparati nu stiu ce lucruri scumpe atunci sunteti pur si simplu hoti ordinari,care nici macar nu risca nimic cand fura si,oricat am visa,e bine sa stim fiecare ce suntem de fapt macar sa nu mai dati cu pietre in altul si urmatorul sa fiti chiar voi *..........you may not cut me............* am vrut sa va spun dar n-am mai apucat, o fac acum primul post nu e sugerat doar de acel articol de pe blogul google.. oricum scriu din capul meu si chiar citindu-l nu v-ati fi dat seama ca l-am citit am halit multe altele..am fost extrem de interesat de google,de piraterie, de bani!. l-am pus,am postat atunci,fiindca si eu am fost bubuit aici pentru piraterie si am vrut sa stiti ca lucrurile nu sunt deloc simple nici macar cu mine, daramite cu google. intr-un fel,si in singurul fel,ce motiv as fi avut sa fac piraterii aici? (la mine macar am facut-o pentru bani,eu sunt hot) dar aici...pentru ce? decat poate numai de drag Quote
pnv Posted January 16, 2011 Author Report Posted January 16, 2011 am baut foarte mult,de ieri trag intruna,si n-o sa mai nimeresc strans decat paharelul meu,si acelasi vis ciudat dar daca ma iau de google,asta nu e ca mi-a facut ceva rau dimpotriva.a fost foarte intelegator cu mine,cu felul meu eu am si acum cont la google adesnse,la reclame adica asa nebun si warez cum am fost,pe mine nu m-a bubuit,pentru ca...de-aia. stiu ca aveti intrebarile voastre, de ce inchide google conturile adsense? eu stiu de ce,si o sa va demonstrez ca n-o face aiurea (facem topic special pentru reclame,nu pentru asta...chiar am ceva sa va spun) ma iau de el, aici la voi, ca voi m-ati bubuit cu pirateria. ca voi, o parte din voi, nu-l bagati in seama si nu va pasa de el ma iau de el din cauza voastra. termin defintiv cu un mic exemplu, adevarat ca si mine acum o luna un mare site de cautare torente a fost inchis, o sa-i pun numele la final..nu si adresa,sa nu ma bubuiti iar (atat va trebuie...nu va mai provoc dar abia astept s-o faceti) perchezitite, serverul desigur ca l-au luat cu totul,rupt pardoseala,canapele...stiti cum e,care stiti. da, si au pus o imagine cu "this domain has been seized by ICE" o vedeti aici,cu tot tacamul.. infringement copyright,pedeapsa 5-10 anisori care e poanta cu acest site? in primul rand,desi am zis de torente,nu faceti asocieri gen "the pirate bay" acesta nu era un torrent tracker asa cum e "tpb"..the pirate bay era doar un site care avea un motor de cautare torente decat le indexa de pe alte siteuri si le punea intr-o baza de date Nu stoca nici macar fisierele torent,alea mici,si nu avea nicio legatura cu cei care le care le incarca sau descarca de-acolo acest site si-a facut treaba atat de bine,incat a reusit sa dea de d*cu adica a fost inchis de garda, un judecator american a dat ordin fara sa fie un tracker ca "tpb", fara sa stocheze fisiere pe server...l-au inchis pur si simplu hai sa repet un site avea un motoras de cautare acest site nu era un traker, si nu avea nici macar un fisier amarat pe server si totusi a fost inchis pentru piraterie. hai sa repet 2 un site avea un motor de cautare ...ca si google asta e,acum e clar un site a fost inchis pentru ca face ceea ce google face de 10 ani iar numele lui e "torrent finder", iar de cateva zile a fost redeschis ceea ce este fantastic pentru mine, este ca totusi cineva si-a dat seama, - bai,daca continuam sa tinem inchis site-ul asta, va trebui sa-l inchidem si pe Google.... si asta n-o putem face (autocompletez tot eu) - ca nu ne tine. Quote
Aurel Posted July 27, 2011 Report Posted July 27, 2011 Google n-o sa scoata anul acesta nici macar otravurile de la "autocompletare" Google s-a tinut de cuvant, a scos de la autocompletare o parte din termenii cu belea si-a bubuit si piratii ca mine asa cum se cuvenea demult s-au facut presiuni mari pe capul lui ca s-o faca si pare clar ca e abia inceputul cel mai grav este ca se scot rapid tot mai multe linkuri de la cautare si nici macar nu mai apar notele de copyright infringement de la Chilling Effects (zice acolo ca vor aparea candva, dar nu ni se spune cand) acum e clar pana si pentru un idiot ca mine ca macar unele lucruri trebuie facute mai cu perdea. i-am raspuns cu seninatate lui pnv..ce mai, sunt un nebun foarte normal dar nici cu voi, ca m-ati luat inapoi, nu mi-e rusine deloc acum am ceva treaba dar o sa incerc sa fiu mai activ..nu hiper ca bat la ochi va anunt ca m-am lasat de bautura, adica tot ea m-am lasat pe mine..vodca mea fiind o femeie nu stiu cum naiba s-a intamplat dar nu-mi mai vine sa beau, nu ma mai potoleste chiar m-a ajutat mult timp, sa rezist multa vreme,..ca mai puteam visa asa ca daca nu ma apuc de alte droguri mai tapanaoase,atunci nu-mi ramane decat alergatul de nebun machiala, sport si fe..si femei numai! vi le las voua pe toate sa va innebunesca de cap. si bine v-am regasit.chiar mi-a fost dor, si uneori chiar de voi toti!..adica pana si de Radu lucrul d*cu cu dorul asta, ce forme ciudate poate lua Quote
de belea Posted August 9, 2012 Report Posted August 9, 2012 Demonoid facut cadou americanilor celebrul site Demonoid.me, fost demonoid.com, .org, etc, a fost inchis zile trecute de politia din Ucraina evenimentul s-a produs, ca din intamplare, in timpul vizitei prim-ministrului Ucrainei in SUA fugarit in toata lumea, cel putin unul din admini fiind si arestat in Mexic de anul trecut, e clar ca nici Ucraina nu a fost o idee buna, si pare ca nici spatiul cosmic asa cum viseaza cei de la The Pirate Bay americanii le vor deturna adresele sitelui din DNS, asa ca oriunde s-ar mai putea afla noi nu vom mai ajunge la ei. egal. ce ma face sa scriu cu adevarat e pentru ca mi-a amintit de primele mele zile pe net am dat repede de el...si cum ma uitam ca tampitul ..DE-MO-NO-ID!!!! Quote
Recommended Posts