Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• 5 months later...
Posted
Toate mancarurile din ziua de azi au E-uri sau ce-l putin 90% :(

eee, nici chiar asa :D: Iti dai seama ca restul de 10% n-ar putea face diferenta dintre un pachet de biscuiti si o conserva de mazare :imao:

Posted
eee, nici chiar asa :D: Iti dai seama ca restul de 10% n-ar putea face diferenta dintre un pachet de biscuiti si o conserva de mazare :imao:

Şi în Constanţa e la fel!

Posted

Eu cred cǎ ne-am adaptat binişor mâncǎrurilor de azi, cu tot alfabetul din ele.E-ul e excesiv, dar nah, trebuie sǎ fie şi o constantǎ universalǎ în formule.

PS. Aştept cu nerǎbdare sǎ aparǎ e-mâncarea.Adio gǎtit, spǎlat vase, probleme cu stomacul, silueta etc.

La restaurant, şi mai funny:

Ce doriţi sǎ mâncaţi?

O e-fripturǎ.

Tastaţi şi e-mâncaţi!

Iar de plǎtit, clar:

Tastaţi şi e-încasaţi e-banii.Azi am cu model floral.

!Nicio regulǎ fǎrǎ o neregulǎ, pardon excepţie:cafeaua. :D:

Posted
Nici cafeaua n-a scapat, sa stii !

E drept cǎ n-a scǎpat, daaar în ipoteza SF a e-mâncǎrii-bǎuturii, pun cafeaua la excepţii.Sǎ rǎmânǎ de-adevǎratelea, chiar cotropitǎ de E-uri, mǎcar pânǎ mǎ mut în hiperspaţiu. :spin1:

• 1 month later...
Posted (edited)

Hey, lumea se vaita de mancarea plina de E-uri, dar ce mai este natural astazi pana la hrana chimizata ?

Nici zambetul omului, demnitatea, umanitatea, iubirea, prefacatori si altele nu mai sunt naturale, noi n-am educat/stapanit romanii care tin Crucea intr-o mana, judeca cu gura facand pe judecatorul iar cu sabia din cealalta mana taie capul facand pe calaul.

Asa dar, pana la E-uri, e cale lunga, apoi..daca nu erau aceste E-uri pur si simplu pamantul nu facea fata sa sature intreaga omenire de foame, asta din pacate si pentru ca omul s-a puturosit, a devenit lenes, toate in favoarea unor E-uri.

Curand nici coliva n-o sa mai strice de asa multe E-uri, sa fie primita !

:rade:

Edited by Mr.Emanuel
Posted

Eu astept sa apara mancarea sintetica (daca nu o fi aparut deja si nu stiu eu), atunci sa vezi ce usor va fi de hranit toata populatia globului :rolleyes: - Ca in filmul Aripioara sau picior cu Louis de Funes....ce mi-a placut filmul asta !!! Aici nu erau decat 2 feluri de mancare, sintetica sau naturala 100%, nu E-uri si alte minuni care sa faca tranzitia.

Posted
alte minuni care sa faca tranzitia.

Surioara, eu astept pastiluta aceea care te satura. :yahoo: Un hap/zi si-ti vezi de treburi linistit, nu mai pierzi timpul cu gatitul, nu mai speli vase, nu mai cureti aragazul... Dispar si discriminarile, ca unii se ghiftuiesc si altii rabda de foame, ca unii gatesc si altii doar mananca si mai fac si mofturi, ca unii mananca sanatos si altii tot inghit la zgarciurile din parizer ... Cu pastila - armonie in familie, relaxare totala, etic, curat si uscat (poate chiar prea uscat!) :rules:

• 2 weeks later...
Posted

beti vodca si mai lasati mancarea...toata viata o sa mancati, sa .....,si sa visati.

va recomand V33, are numai V-uri si, dupa cum vedeti, deloc E-uri