KyKy Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 Am vazut acum cateva zile intrul Reportaj Prima ca afacerile cu macaruri prajite si altele infloresc in scoli si licee. Ce parere aveti ? Quote
Constanta Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Nu numai in scoli ci peste tot! Toate mancarurile din ziua de azi au E-uri sau ce-l putin 90% Quote
NightShift Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Toate mancarurile din ziua de azi au E-uri sau ce-l putin 90% eee, nici chiar asa Iti dai seama ca restul de 10% n-ar putea face diferenta dintre un pachet de biscuiti si o conserva de mazare Quote
Aprig Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 eee, nici chiar asa Iti dai seama ca restul de 10% n-ar putea face diferenta dintre un pachet de biscuiti si o conserva de mazare Şi în Constanţa e la fel! Quote
NightShift Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Ai spirit de observatie fin asta si era ideea Quote
mesmerize Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 Eu cred cǎ ne-am adaptat binişor mâncǎrurilor de azi, cu tot alfabetul din ele.E-ul e excesiv, dar nah, trebuie sǎ fie şi o constantǎ universalǎ în formule. PS. Aştept cu nerǎbdare sǎ aparǎ e-mâncarea.Adio gǎtit, spǎlat vase, probleme cu stomacul, silueta etc. La restaurant, şi mai funny: Ce doriţi sǎ mâncaţi? O e-fripturǎ. Tastaţi şi e-mâncaţi! Iar de plǎtit, clar: Tastaţi şi e-încasaţi e-banii.Azi am cu model floral. !Nicio regulǎ fǎrǎ o neregulǎ, pardon excepţie:cafeaua. Quote
isr2002 Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 !Nicio regulǎ fǎrǎ o neregulǎ, pardon excepţie:cafeaua. Nici cafeaua n-a scapat, sa stii ! Quote
mesmerize Posted April 7, 2011 Report Posted April 7, 2011 Nici cafeaua n-a scapat, sa stii ! E drept cǎ n-a scǎpat, daaar în ipoteza SF a e-mâncǎrii-bǎuturii, pun cafeaua la excepţii.Sǎ rǎmânǎ de-adevǎratelea, chiar cotropitǎ de E-uri, mǎcar pânǎ mǎ mut în hiperspaţiu. Quote
Eonica Posted April 8, 2011 Report Posted April 8, 2011 De-ar E-urile singurele chimicale daunatoare din alimente... pe langa ele mai sunt si altele dar nu le face inca nimeni "reclama". Quote
mesmerize Posted April 9, 2011 Report Posted April 9, 2011 Apropo de E-uri, existǎ şi E-uri bune. Vitamina C e un E undercover. Quote
alfagamma Posted April 12, 2011 Report Posted April 12, 2011 dar cind viata o sa fie plina de "V"... uri Quote
chestie Posted May 31, 2011 Report Posted May 31, 2011 Citeam intr-un timp pe un blog, un reportaj despre E-uri si in care primeam cateva sfaturi sanatate . Mai era si o faza cu pasta de dinti si continutul ei de flour...Pur si simplu m-am speriat ... Quote
Mr.Emanuel Posted June 3, 2011 Report Posted June 3, 2011 (edited) Hey, lumea se vaita de mancarea plina de E-uri, dar ce mai este natural astazi pana la hrana chimizata ? Nici zambetul omului, demnitatea, umanitatea, iubirea, prefacatori si altele nu mai sunt naturale, noi n-am educat/stapanit romanii care tin Crucea intr-o mana, judeca cu gura facand pe judecatorul iar cu sabia din cealalta mana taie capul facand pe calaul. Asa dar, pana la E-uri, e cale lunga, apoi..daca nu erau aceste E-uri pur si simplu pamantul nu facea fata sa sature intreaga omenire de foame, asta din pacate si pentru ca omul s-a puturosit, a devenit lenes, toate in favoarea unor E-uri. Curand nici coliva n-o sa mai strice de asa multe E-uri, sa fie primita ! Edited June 3, 2011 by Mr.Emanuel Quote
lilicavlase Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 Eu astept sa apara mancarea sintetica (daca nu o fi aparut deja si nu stiu eu), atunci sa vezi ce usor va fi de hranit toata populatia globului - Ca in filmul Aripioara sau picior cu Louis de Funes....ce mi-a placut filmul asta !!! Aici nu erau decat 2 feluri de mancare, sintetica sau naturala 100%, nu E-uri si alte minuni care sa faca tranzitia. Quote
Narcisa Posted June 4, 2011 Report Posted June 4, 2011 alte minuni care sa faca tranzitia. Surioara, eu astept pastiluta aceea care te satura. Un hap/zi si-ti vezi de treburi linistit, nu mai pierzi timpul cu gatitul, nu mai speli vase, nu mai cureti aragazul... Dispar si discriminarile, ca unii se ghiftuiesc si altii rabda de foame, ca unii gatesc si altii doar mananca si mai fac si mofturi, ca unii mananca sanatos si altii tot inghit la zgarciurile din parizer ... Cu pastila - armonie in familie, relaxare totala, etic, curat si uscat (poate chiar prea uscat!) Quote
pnv Posted June 15, 2011 Report Posted June 15, 2011 beti vodca si mai lasati mancarea...toata viata o sa mancati, sa .....,si sa visati. va recomand V33, are numai V-uri si, dupa cum vedeti, deloc E-uri Quote
Recommended Posts