Asimetric Posted October 7, 2010 Report Posted October 7, 2010 Este cineva pe-aici care se pricepe mai bine decat mine? Am o problema. Lucrez la un site, al carui continut va fi manipulat de o baza de date (BD) mysql. Simplu. Am scris baza de date, legaturi, etc, etc, am scris php-ul care preia informatiile din baza de date si le afiseaza in html. Apoi a trebuit sa fac formularul cu ajutorul caruia se introduc datele in BD. Am facut un script care uploadeaza imaginea, si merge. Acum, am nevoie sa creez cate o pagina individuala pentru fiecare inregistrare din BD. Am zis ca aceasta pagina sa aiba numele produsului introdus (e un fel de magazin, am uitat sa zic), cuvintele fiind despartite de o cratima. Am ceva de genul: <form action="result.php" method="post"> <input type="text" name="numeprodus"> <input type="submit" name="submit" value="Adauga"> </form> Asta e partea care ma intereseaza din formularul de adaugare. Cand apas "Adauga", formularul ma trimite pe "result.php", fisierul care proceseaza tot ce trebuie. Chestia e ca nu reusesc sa impart valoarea textbox-ului "numeprodus" si sa adaug cratimele intre cuvinte. Am incercat asa: $numeprodus=array($_POST['numeprodus']); $numepagina=implode("-",$numeprodus); Dar nu merge. Mi-l ia asa cum e. De 3 zile caut raspuns la asta, n-am gasit nimic. Quote
pnv Posted November 3, 2010 Report Posted November 3, 2010 nu stiu ce-ai facut..probabil ca sigur da, sau poate nu n-am vazut topicul pana acum,n-am vrut sa-l vad am vazut titlul si crezut ca spui ceva in general de php si de-asta nu trebuie sa mai presupun niciodata nimic daca incerc, asta nu inseamna ca ma pricep mai bine decat tine dar am mare incredere in mine ca am reusit de fiecare data pana acum. m-am laudat ca iau siteurile gata facute de fapt,le iau cu belele,unele foarte grave si cu capcane si trebuie "convinse" sa-si dea drumul si sa mergi cu ele eu merg prin pamant cu orbecaiala non-stop pana cade unul din noi dar a doua,a noua zi le iau iar de la capat si daca ma tin,daca tin mult de tot la ele,reusesc pana la urma cum se mai zice...reusim impreuna daca poti sa-mi dai baza de date, fisierul SQL sau chiar siteul din cate vad imi pare normal sa-ti apara asa dar depinde de restul structurii mysql am si programe speciale SQL debuger,editare,queries,testare baze de date in general si un server apache special pentru teste imi apar toate erorile detaliate in log.. asta e foarte important,fara ele sunt orb am mai vrut sa vorbesc cu tine si altadata de siteuri am simtit ca am avea ce....destule belele bafta,oricum Quote
pnv Posted November 4, 2010 Report Posted November 4, 2010 dupa atata vrajeala trebuie sa pun si ceva practic un program care face site-uri dinamice PHP cu baza de date poti crea vizual acea structura a bazei de date,dar si pagina php http://www.easygen.com WYSIWYG Page Designer ca sa vezi imediat cum va arata pagina... adica dupa fiecare modificare poti si importa site-ul tau ca sa-l faci dimanic si sa-i adaugi baza de date mai mult din el veti gasi pe google daca scrieti ce vedeti jos EasyGen.v2.4 ahcu Quote
pnv Posted November 5, 2010 Report Posted November 5, 2010 nu e bun ala, adica nu e..bun gasit unul special care face de toate, PHP, MySQL http://www.dbqwiksite.com click aici http://www.vesperala.com/search/ si scrieti acolo: DBQwiksite sa n-o luati pe ultima, aia fara numar puteti lua si ultima versiune de la ei de pe site si s-o tineti nemuritoare cu advanced uninstaller 10 e bine sa aveti si un server wamp sau xampp pe calculator ca sa testati live siteul si nu fiti nevoit sa-l incarcati pe serverul host de fiecare data cand faceti schimbari din meniul programului, de la PLUGINS, alegeti optiunea Install PHP/MySQL On My Pc Quote
Asimetric Posted November 6, 2010 Author Report Posted November 6, 2010 Topicul e despre PHP, in general. Doar m-am folosit de problema mea ca sa il deschid. Merci pentru disponibilitatea de a ajuta. Am rezolvat, pana la urma, chestia aia. Din nu stiu ce motiv, trebuia sa-i dau intai "explode" si apoi "implode". Quote
Recommended Posts