Jump to content
Vesperala Forum

Guvernul Boc V. Se va schimba ceva?

Eonica

Recommended Posts

Vaaleu, sa nu-mi spui ca am inceput ca vorbesc si eu ca RoAp in cimilituri. :rade:

Inseamna ca e grav. Imi trebuie urgent concediu cu multa odihna si program intensiv antistres. :spin:

Eu ti-am luat apararea. Ca s-a luat RoAp de tine cu apa la moara mediei, dupa ce ai dat acel link. Si s-a luat de tine exact el, care devoreaza ziarele.

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Neee, nicidecum. Media i-a dat lui apa la moara. Ar putea fi Apa Sambetei, dar nu stim inca. :cafea:

Norme interne ANAF cu privire la ce. Poate dau si eu o mana de ajutor, ca n-o fi degeaba.

Hait, ca iese de-o formatie. Un trio. :D: Nu politica, duca-se pe pustii.

Formatie si atat. Trebuie un nume. Da-l tu. :tease:

Is sigur ca poti obtine acordul meu si al lui NightShift pentru asta.

Despre ANAF ii simplu. Ce ia in calcul un judecator privind o plata a taxelor?

Ceea ce scrie pe ordinul de plata sau ciudatul mod in care se repartizeaza sumele din celebrul cont unic?

Nu te grabi sa ma contesti. Iti dau exemplu de incurcatura pentru orice situatie.

Sau aproape.

Veniti voi dragilor cu ploconul la nasa si apoi pun nume.

Pe de alta parte, nu gasesc liantul intre propozitiile tale. Judecatorul si plata taxelor. Eeeh, asta e clar.

Ceea ce scrie pe ordinul de plata tine doar de persoana care-l completeaza, cat despre distrubutia sumelor... ehee, poveste lunga, conform legii. :pardon:

Nemultumit esti, dar (ca sa revenim la subiectul topicului) tot tii cu ursu' si tot crezi ca se va schimba modificarea cu Boc in fruncea guvernului?

Veniti voi dragilor cu ploconul la nasa si apoi pun nume.

Pe de alta parte, nu gasesc liantul intre propozitiile tale. Judecatorul si plata taxelor. Eeeh, asta e clar.

Ceea ce scrie pe ordinul de plata tine doar de persoana care-l completeaza, cat despre distrubutia sumelor... ehee, poveste lunga, conform legii. :pardon:

Nemultumit esti, dar (ca sa revenim la subiectul topicului) tot tii cu ursu' si tot crezi ca se va schimba modificarea cu Boc in fruncea guvernului?

Iarasi te grabesti. Is in lucru regulile de care aminteam mai sus.

Necesare, asa-i?

Stai c-am uitat ca esti prinsa de congresul de sambata.

:flowers:

Ia sa te vad.

Nu-s prinsa. Congresului i-ar fi cam greu sa ma prinda de vreme ce sunt exact in cealalta parte de tara. :P:

Pe tema sta sunt mai interesante declaratiile de dupa. Mai ales cele referitoare la adoptarea legii minoritatilor. Banuiesc ca le-ai vazut in evz.

Nu face pe carcotasa cu mine. Daca citeam evz azi te anuntam.

Sugerezi ca scriu informat?

Legea minoritatilor e desueta. De-asta si sta de atatia ani in hartii.

E deja de ani de zile subiect de bancuri.

Toata lumea a comentat prezenta in sala a catorva. Aia-s invitati? poanta, crina, trimisul lui felix?

Eroare de calibru. Este finalul uniunii. A udmr.

Fostul sef stie asta. E neam cu iliescu in materie de manevre politice.

Un invitat de calibru 6% e drept ca se rezuma la asa ceva.

O sa-mi permit o parere de magar.

Aia din sala erau maghiari cum is eu neamt. In cuget si-n simtiri, categoric.

Circ, mult circ.

O fi legea minoritatilor desueta, dar cand e folosita ca moneda de schimb, nu stiu cat de desueta mai e. Kelemen a zis clar ca totul depinde de adoptarea acestei legi.

Citat din EVZ care au preluat la randul lor. Iata ce zice proaspatul presedinte al UDMR:

"Va fi în protocol în agenda noastră pentru 2011-2012 şi cu termen. Va fi cu termen. Este un lucru important. De 5-6 ani de zile este în dezbatere. Noi am pregătit acest proiect împreună cu PDL şi cu PNL când eram la guvernare în 2005-206 - au fost de acord, atât PNL, cât şi PDL. Stă de 3-4 ani în Parlament, au avut loc dezbateri publice transparente, nimeni nu mai are nici un argument nou pro sau contra. Şi eu cred că, dacă există voinţă politică, există majoritate în Parlament, la Camera Deputaţilor, atunci proiectul poate fi adoptat, votat foarte repede. Dacă nu există o majoritate, avem o problemă", a precizat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

Eeee?? Ce zici??

O fi legea minoritatilor desueta, dar cand e folosita ca moneda de schimb, nu stiu cat de desueta mai e. Kelemen a zis clar ca totul depinde de adoptarea acestei legi.

Citat din EVZ care au preluat la randul lor. Iata ce zice proaspatul presedinte al UDMR:

"Va fi în protocol în agenda noastră pentru 2011-2012 şi cu termen. Va fi cu termen. Este un lucru important. De 5-6 ani de zile este în dezbatere. Noi am pregătit acest proiect împreună cu PDL şi cu PNL când eram la guvernare în 2005-206 - au fost de acord, atât PNL, cât şi PDL. Stă de 3-4 ani în Parlament, au avut loc dezbateri publice transparente, nimeni nu mai are nici un argument nou pro sau contra. Şi eu cred că, dacă există voinţă politică, există majoritate în Parlament, la Camera Deputaţilor, atunci proiectul poate fi adoptat, votat foarte repede. Dacă nu există o majoritate, avem o problemă", a precizat Kelemen Hunor, citat de Agerpres.

Eeee?? Ce zici??

Aici cred ca a gresit partea maghiara. A devenit boema.

Si-a batut joc de comunitate.

E mai jenant ca-n povestea cu placutele bilingve.

Crezi ca e complicat sa fii boem din scaunul de ministru al culturii Romaniei?

Apropo, ati vazut site-ul acestui minister? www.cultura.ro E incredibil de neinspirat (ca sa fiu blanda).

Asta-i abureala politica. Ma si mir c-au acceptat asemenea minister.

Sau n-au avut incotro.

Miza ii alta. Sapa putin la activitatea prefectului de Mures.

Pascan, Mihai sau Marius parca.

Poate ca tu te-ai apuca de scormonit daca ti-ar spune cineva: "sapa aici, sa vezi ce chestii interesante gasesti", dar nu stiu daca mai sunt si altii care sa aiba timp si chef de sapat dupa te miri ce prefect,, doar asa, din harnicie.

Nu mai fi asa secretos, varsa direct aici, despre ce e vorba. :)

Poate ca tu te-ai apuca de scormonit daca ti-ar spune cineva: "sapa aici, sa vezi ce chestii interesante gasesti", dar nu stiu daca mai sunt si altii care sa aiba timp si chef de sapat dupa te miri ce prefect,, doar asa, din harnicie.

Nu mai fi asa secretos, varsa direct aici, despre ce e vorba. :)

Poti sa ma urasti cat vrei.

Ii vorba de razboiul surd legat de retrocedari. Probabil la alegeri gospodariile maghiare se vor mai alege cu ceva borcane cu vopsea. E o rusine. Pe cetatenii maghiari din Romania nu-i mai reprezinta udmr.

Se trage de timp. Se speculeaza mult in momentul asta presedintia maghiara pe parte de comunitatea europeana.

Asta-i motivul pentru care consider terminata uniunea maghiara.

As impinge putin motivul plecarii lui MB.

Toatal inoportun in opinia mea. Dar pacatele is pacate. Si costa, candva.

Is ani buni de cand uniunea maghiara ii factor activ.

Vreau cateva exemple de lucruri cu adevarat bune facute cetatenilor maghiari.

Fizice!

Poti sa ma urasti cat vrei.

RoAp, pe cuvant ca n-am nimic cu tine. Cand am spus sa nu ne pui pe cautat, am vorbit cat se poate de obiectiv.

In rest, ce sa zic: vezi destul de corect lucrurile. Etnicii unguri au aceleasi probleme pe care le au romanii in general, iar in afara de asta,, ii doare-n 14 cine e presedintele UDMR sau ce dezbat ei pe-acolo.

RoAp, pe cuvant ca n-am nimic cu tine. Cand am spus sa nu ne pui pe cautat, am vorbit cat se poate de obiectiv.

In rest, ce sa zic: vezi destul de corect lucrurile. Etnicii unguri au aceleasi probleme pe care le au romanii in general, iar in afara de asta,, ii doare-n 14 cine e presedintele UDMR sau ce dezbat ei pe-acolo.

E un motiv pentru care noi doi comunicam. :hatoff:

Asta-i abureala politica. Ma si mir c-au acceptat asemenea minister.

Sau n-au avut incotro.

Miza ii alta. Sapa putin la activitatea prefectului de Mures.

Pascan, Mihai sau Marius parca.

La mai mult ca prefectul de Mures e mai interesant prezentul decat trecutul. Un fost ziarist ajuns reprezentantul guvernului in teritoriu. Asta e. Soarta vitrega.

Prezentul e mai interesant ca se opune public ca padurele Romaniei sa fie taiate din ordinul minoritatilor. Dar daca asta e politica de mediu a guvernului Boc, de ce te pui tu impotriva vantului? :tease:

• 2 weeks later...

Lumeeeee, lume! Soc! A picat motiunea anti-Boc! (am facut si-o rima) Absolut imprevizibil. :huh: Cine s-ar fi asteptat? :) :rolleyes:

La a cata parte a ajuns guvernul lui Boc? Cred ca deja are destule episoade cat sa puna de-un sezon intreg.

Boc e acel boxer, campion mondial, detinator al centurii, si care este provocat permanent, cu centura in joc, dar de fiecare data reuseste sa o pastreze.

LE: In momentul asta Boc iese victorios din ring, vorbind de "reforma statului". Ba, da' astuia nu ii e scarba de el insusi? Si iar a invocat misticismul flacarii violet. Frate, astia alte treburi n-au? Pfff...

Lumeeeee, lume! Soc! A picat motiunea anti-Boc! (am facut si-o rima) Absolut imprevizibil. :huh: Cine s-ar fi asteptat? :) :rolleyes:

La a cata parte a ajuns guvernul lui Boc? Cred ca deja are destule episoade cat sa puna de-un sezon intreg.

Boc e acel boxer, campion mondial, detinator al centurii, si care este provocat permanent, cu centura in joc, dar de fiecare data reuseste sa o pastreze.

LE: In momentul asta Boc iese victorios din ring, vorbind de "reforma statului". Ba, da' astuia nu ii e scarba de el insusi? Si iar a invocat misticismul flacarii violet. Frate, astia alte treburi n-au? Pfff...

Karma , Asimetricule, karma! :think: Karma natiunii noastre aflate in Varsator. Plus ceva condimente: vraji, farmece, blesteme... totul este magie. Neagra ca noaptea.

:lol: dar tu alta treaba nu ai decat sa te uiti la ei?

Recunosc ca sunt putin masochist. Si totusi, a fost un eveniment important din politica romaneasca, dar care a fost lasat sa treaca oarecum neobservat...Cu toate ca rezultatul era mai mult decat previzibil.

Si, la naiba, n-am ce face. Ma intereseaza ce se intampla prin Romania. De obicei, prin politica. Pentru ca, desi se spune ca cetatenii nu au putere de decizie, sistemul democratic in care ne aflam (inca, pana nu face Base vreo magie) spune altceva. Cetatenii au puterea o data la cativa ani, pot rezolva totul cu o stampila.

Stiu, stiu..."Dar pe cine sa votezi, ca toti sunt la fel?" Bai, pe oricine. Numai nu pe aia care tocmai au fost la putere si care ne-au bagat in groapa. Acum, de exemplu, pe Basescu il doare in dos. Isi face de cap. Se ia de guler cu Franta, Germania si Italia, apoi se lasa calcat in picioare de Ungaria. Si asta dupa ce a fost ales pentru un al doilea mandat, in urma unei campanii electorale penibile, bazate pe "comunism, moguli, mineriade, Iliescu".

Urmaresc evenimentele de genul asta ca sa stiu pe cine sa nu votez in viitor. :)

Karma , Asimetricule, karma! :think: Karma natiunii noastre aflate in Varsator. Plus ceva condimente: vraji, farmece, blesteme... totul este magie. Neagra ca noaptea.

:lol: Mda...Eu zic ca e vorba de prostie si indiferenta. Astea par mai plauzibile. :) :D:

Pfiuu si stiu sigur ca Boc nu-i ruda cu Bute. Cu cine o fi semanand asa razboinic? :rade:

Si nu uita ca dimineata a dat declaratii ca are cravata mov, deci treaba-i rezolvata cu motiunea... asa ca are si Narcisa dreptatea ei. Dar tu nuuu, nuuu, ca Narcisa nu stie bine. Eheee veezi?!

La aia ma refeream. Cand a iesit transpirat, ostenit si ciufulit din sedinta de ieri, a pus victoria pe seama cravatei sale mov. Ca altfel...cine stie ce s-ar fi intamplat. Daca nu-si lua cravata? :huh: Vorba cantecului: "Am cravata mov...sunt premier!"

Aliodor isi merita toti banii. In plus, am auzit ca Luna e in Leu. A avut noroc de data asta. Motiunea a picat intr-o zi buna. Nu vreau sa ma gandesc ce nenorociri ar fi avut loc daca Mercur era retrograd si Marte era in aceeasi linie cu Soarele si cu Jupiter. :o:

Aveti voi ce aveti cu actualul guvern.

Haideti sa facem un pariu. Pe o bere ca sa nu existe tentatia materiala.

Il enunt eu(pariul).

Mergand pe ceea ce am numit eu aici momentul zero..

Adica reguli!!!

Si acum pariul.

Cred ca din partea usl candidatul la prezidentiale va fi voiculescu.

Pun o cota de 3 la 1.

Ma bazez pe disciplina din santierul lui.

Hai sa vorbim de ce s-a schimbat.

S-o luam cu taxele de actualitate.

Aduceti-va aminte de parerea mea de acum un an cum ca se va ajunge la a cauta schimburile comerciale doar cu platitorii de TVA.

Un tip obiectiv ar aprecia scandalul de zilele astea doar fiind impozitare progresiva.

Chestie care scapa de ceva timp fraierilor.

E de bun simt ca peste un prag de venituri sa ai alt regim de impozitare.

Calculati voi costurile unui loc de munca apropiat de pragul la care trebuie sa devii jucator in alta grupa de impozitare.

E ceva schimbat? E de rau asta?

Suntem doar neam de guralivi si speculanti?

Vezi Codul Fiscal!