Jump to content
Vesperala Forum

Guvernul Boc V. Se va schimba ceva?

Eonica

Recommended Posts

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Salut tipo. Iti scapa ceva, cred.

E atac frontal la pretentiile UDMR.

Ma mir dar nu foarte mult. Tie nu-ti scapa asa ceva. :cafea:

Da-mi o replica in care poti evalua lipsa de comunicare de moment a sefilor pooanta si crina.

Tocmai ei sa lipseasca...

Nasol, asa-i?

:bighug:

Bai, a iesit Romania din criza. De maine incepe carnavalul, pentru ca e oficial. A spus-o insasi ministrul Elena Udrea. Dupa ce a facut-o si Boc de vreo 4-5 ori. Si, bai nesimtitilor care va e ciuda ca PDL-ul a scos tara din criza (Amin si slava Domnului ca exista partidul asta, ca nu stiu ce ne faceam fara el), ia vedeti-va de treaba voastra, care n-ati fost in stare decat sa va plangeti ca vi se taie din salarii. Uite ca masurile au dat roade.

Ave PDL, Ave Base (presedintele partidului, din cate arata fara nicio intentie de a ascunde aceasta incalcare a Constitutiei - dar asta e alta poveste).

Bai, a iesit Romania din criza. De maine incepe carnavalul, pentru ca e oficial. A spus-o insasi ministrul Elena Udrea. Dupa ce a facut-o si Boc de vreo 4-5 ori. Si, bai nesimtitilor care va e ciuda ca PDL-ul a scos tara din criza (Amin si slava Domnului ca exista partidul asta, ca nu stiu ce ne faceam fara el), ia vedeti-va de treaba voastra, care n-ati fost in stare decat sa va plangeti ca vi se taie din salarii. Uite ca masurile au dat roade.

Ave PDL, Ave Base (presedintele partidului, din cate arata fara nicio intentie de a ascunde aceasta incalcare a Constitutiei - dar asta e alta poveste).

Asimetricule, fruntea sus, :console: am vazut urzici in piata :yahoo:, acesta e semn sigur de iesire din criza. Urmeaza loboda , dragaveiul si stirul, :rules: ne apropiem cu pasi mari de apogeu si vom fi invidiati de intreg mapamondul! :blush-1:

In regula.

Hai sa rezum rapid.

Cu ce este dezavantajat angajatul dupa noua lege?

Chestii de bun simt, nu aiureli.

RoAp, eu sunt pasnica pe acest subiect. Chiar nu stiu amanunte si nici nu ma mai intereseaza legile acestui guvern. Va veni urmatorul , le va schimba in functie de culoare, implicit de interese...nimic nu va avea viata prea lunga, vor veni cu alte idei, modificari mai mult sau mai putin tampite, va fi un haos si-o ceata de nu ne vom mai regasi in vecii vecilor directia cea buna. Bulibaseala de acum va inflori , Dumnezeu cu mila!

RoAp, eu sunt pasnica pe acest subiect. Chiar nu stiu amanunte si nici nu ma mai intereseaza legile acestui guvern. Va veni urmatorul , le va schimba in functie de culoare, implicit de interese...nimic nu va avea viata prea lunga, vor veni cu alte idei, modificari mai mult sau mai putin tampite, va fi un haos si-o ceata de nu ne vom mai regasi in vecii vecilor directia cea buna. Bulibaseala de acum va inflori , Dumnezeu cu mila!

Mai usurel cu urmatorul guvern. Daca vine din impuls mediatic.

Sa va spun ceva simpatic.

Situatia in care un angajator nu are decat banii de platit net in ziua platii salariilor.

Vreti?

Aprig si NightS, ia lasati voi topicul ala cu maidanezii, ce v-ati protapit acolo de parca sunteti lipiti cu scotch , :allwrong: va e usor sa va contrati cu Big si cu mine, mai exersati si intre voi, ca eu la filmul ala cu Jumong asa am vazut ca fac razboinicii adevarati ..

Uite , intreba RoAp ceva aici, ce parere aveti, care sa fie filozofia ?

Nu cunosc in detaliu problema, dar din ce am vazut asa scurt la TV, banuiesc si eu cateva dureri ale angajatilor: contractul de munca limitat la maxim 3 ani e una din ele.

Pana acum, daca angajai pe cineva, era mai rau decat sa-l iei de nevasta, fiindca nu mai puteai scapa de el, in caz ca se dovedea doar un parazit. Acum angajatul nu mai are senzatia aceea de siguranta ce-i permite sa se culce pe-o ureche si s-o frece linistit pana la pensionare.

cum ma mai dumiresc si eu, mai spun. :)

Comite o infractiune. Asimilata evaziunii fiscale. Ii suficienta o singura zi.

Codul penal ii restrictiv(spaga) legat de asa ceva.

Scrie doi ani temnita, atata acordam.

Ce ar face un angajator in situatia asta? :rolleyes:

O sa plateasca salariul net si o sa-si anunte statul de plata? Aratandu-si iubirea fata de angajati?

No way, functia de casier al statului nu-l prinde. Sau da, dar fara sa plateasca salariile.

In general nu-s probleme de-astea. Dar ii un motiv bun de a proteja relatia cu statul, asa-i?

Prin neplata salariului. Si de aici scandal.

Vreau sa am posibilitatea sa dau afara in timp util pe oricine mi-ar periclita relatia cu fiscul.

Fara motive.

E un exemplu extrem.

Merg mai departe. Am intarziat o zi cu plata taxelor stopate la sursa.

Ii infractiune, doi ani popreala. Asta daca am achitat salariile.

Daca firma are cumva conturile blocate nu exista posibilitate de plata a stopajelor decat prin ordonanta data de un procuror care cerceteaza cazul, caz demarat.

Merita asemenea deranj pentru un angajat?

Nu. Deocamdata nici judecatorii nu dau doi bani pe asta.

Iarasi e un exemplu extrem.

Despre incompetenta nu discut fiindca intotdeauna au fost chei care sa rezolve asta.

Chiar in instante.

Pentru subiectul asta merita sa invat sa fac split. Dar in seara asta nu prea am timp.

Si cum vezi tu rezolvarea? E foarte interesant pentru mine. Sa zicem ca am bani doar pentru salariile nete. Ce ma fac? Cum impac si capra si varzoiul? Aduc lupul sa manance capra?

Pentru subiectul asta merita sa invat sa fac split. Dar in seara asta nu prea am timp.

Si cum vezi tu rezolvarea? E foarte interesant pentru mine. Sa zicem ca am bani doar pentru salariile nete. Ce ma fac? Cum impac si capra si varzoiul? Aduc lupul sa manance capra?

Dai afara in timp util. Nu pe toti.

E autoprotectie pana la urma.

Categoric eu am cautat doar ce n-o sa vedeti la televizor.

:rolleyes:

... în urmă cu doar 8 ani, în calitatea (de necontestat atunci) de lider al Opoziţiei din Camera Deputaţilor, înfiera adoptarea Codului Muncii prin angajarea răspunderii Guvernului, pe care îl acuza astfel de dictatură. Acum, premierul Emil Boc a uitat ce susţinea - corect şi legitim - când era deputat şi a preluat exact practicile pe care le critica vehement în numele PD şi al Opoziţiei.

http://www.cotidianul.ro/138051-Emil-Boc-a...tura-guvernului

Tu acum ce faci? Dai apa la moara mediei?

E vreun motiv intemeiat care sa te supere legat de CM?

:yessir:

Usor de zis, usor de facut. Dar treaba cine o mai face?

Asta ii explici judecatorului.

O sa tina cont cum tin eu cont de culoarea parului fufei pe langa care ma dau ca sa obtin

oarece amanunte legate de norme interne ale ANAF.

N-am spus nimic de kilograme. Iau problema in piept. :dancing: