RoAp Posted May 19, 2011 Report Posted May 19, 2011 Cine l-a infrant? Si-a facut-o singur, cu mana lui. Deci lucru manual se numeste. Eu zic sa ramana cu presedintia partidului si sa lase guvernul. Poate unui tehnocrat cum isi doreste Base'. Tu ce faci acum? Te pui bine cu maimutoii? Inca nu le-a trasat sarcini voiculescu lacheilor. Mi-ar placea de la tine doua lucruri. O privire pe tema baietilor destepti din energie. Cu sublinierea inceputului contractelor. O parere despre jintia de voiculescu prind propria candidatura la prezidentiale. Si bonus vreau un link doua despre manifestatia golanilor din 1990. Cea de zilele trecute, bineinteles. Quote
Eonica Posted May 19, 2011 Author Report Posted May 19, 2011 Tu ce faci acum? Te pui bine cu maimutoii? Inca nu le-a trasat sarcini voiculescu lacheilor. Mi-ar placea de la tine doua lucruri. O privire pe tema baietilor destepti din energie. Cu sublinierea inceputului contractelor. O parere despre jintia de voiculescu prind propria candidatura la prezidentiale. Si bonus vreau un link doua despre manifestatia golanilor din 1990. Cea de zilele trecute, bineinteles. Nu ma pun bine cu nimeni. Sa se puna bine ei cu mine!! Despre priviri, ce sa-ti zic: baietii din energie isi fac de cap de prea multi ani si isi vor mai face. E firesc sa fie asa si nu e vina lor, ci a celor care le-au creat cadrul. Si cine le-a creat cadrul?? Alesii nostri!! Si cine i-a lasat sa continue? Ceilalti alesi ai nostri! Cat despre motanul Felix... ce sa-ti spun eu. Vrabia malai viseaza, asta-i vizibil. Ca doar nu binele poporului. Vrei bonus?? Glumesti! Tu nu stii politica bonusurilor? Le dai cand ai capatat ceva. Asa caaa...pofta'n cui! Quote
Narcisa Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Nu se va schimba nimic. Pe cei saraci vantul ii va bate mereu numai din fata. Quote
Catalin X Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Nu se va schimba nimic. Pe cei saraci vantul ii va bate mereu numai din fata. ... si daca vor constientiza cum trebuie lucrul asta vor fi feriti de efecte neplacute atunci cand urineaza ... Quote
Narcisa Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 C-așa pățește cel ce deține neinspirate mâncărimi in cur . Observa, rogu-te, ca nici cei bogati nu-s intotdeauna scutiti de necazuri. Mai rar, insa, doar cand merg cu spatele inainte. Eram sigura ca iesi din ascunzatoare si faci un pas in fata. Quote
Catalin X Posted May 23, 2011 Report Posted May 23, 2011 Observa, rogu-te, ca nici cei bogati nu-s intotdeauna scutiti de necazuri. Mai rar, insa, doar cand merg cu spatele inainte. Eram sigura ca iesi din ascunzatoare si faci un pas in fata. Sunt bogat , dar fara legatura cu banii . Suna siropos , dar e adevarat . Mancarimile-n cur pot fi chiar generatoare de progres si bunastare daca survin atunci cand esti in relatii intime cu Coana Lene . Ironia te prinde mai bine decat grija de rit crestino-proletcultist ( paradoxal , nu ! ) pentru dezmostenitii soartei. De vorbarie seaca despre saracie , mai ales atunci cand este privita prin poza lui Ceasca facuta sul , mi s-a luat de mult . Daca intru rar pe aici nu inseamna ca stau ascuns in barlogul meu . Atat pot sa dau eu acestui forum . O medie de sub 0.7 postari pe zi . Quote
Narcisa Posted November 12, 2011 Report Posted November 12, 2011 Cititi si luati aminte! http://www.evz.ro/detalii/stiri/cum-arata-...iza-953637.html Quote
Eonica Posted November 15, 2011 Author Report Posted November 15, 2011 As lua aminte, dar astea sunt abureli. Sa nu-mi spuna mie ca nu sunt locuri de munca. Multi nu vor sa munceasca, mai ales cei iesiti acum de pe bancile scolii. De mai bine de 3 luni ma chinui sa angajez agenti de vanzari. Chem 20-25 la interviu (ca CV-uri primesc la greu) si daca vin 5-6. Cand aud ca au de facut teren, se ridica si pleaca. Unul, dar macar unul sa intrebe de salariu. Cand aud de teren rup usa. E drept ca nu le asigur masina la scara, ci abonament pe toate liniile cu mijloacele de transport in comun. Si apoi se plang cat ii tine gura ca nu-i angajeaza nimeni din cauza lipsei de experienta. Decat un salariu mai bun, prefera unul mai mic, dar sa stea la birou. Eventual sa nu faca nimic. Am crezut ca am eu ghinion, pana cand am aflat de la cineva care are o spalatorie/curatarorie chimica care avea nevoie de o persoana care sa supravegheze masinile de spalat 8 ore/zi si dadea salariul minim pe economie. Nu gasea si pace. Majoritatea spuneau ca mai bine stau acasa decat sa stea la servici pentru banii astia. Si era vorba de a sta la propriu, nu la figurat. Asadar n-ar fi mai bine pentru ei sa pateasca ca in bancul urmator: Dialog la Oficiul pentru Plasarea Forţei de muncă. - Bună ziua, vreau şi eu un loc de muncă. - Avem ceva foarte bine plătit, dar e mult de lucru. - Nu, mulţumesc. Dacă am bani, îi dau pe băutură. - Atunci, avem un loc în care nu prea aveţi de muncă, dar e prost plătit. - Nu, pentru că dacă am timp, fac rost de bani şi îi dau pe băutură. Nu aveţi ceva unde să muncesc toata ziua şi să fiu prost plătit ? - Îmi pare rău, dar nu aveţi studii superioare… Si atunci nu te intrebi daca e cu adevarat criza in Romania, daca nu cumva e doar un motiv sa ne plangem de mila. Unde-i lumea aia disperata dupa un loc de munca? Quote
Narcisa Posted November 15, 2011 Report Posted November 15, 2011 Mda, luati aminte si la Eonica. Eonica, mami, nu-mi e prea clar ce trebuie sa faca agentii de vanzari. Daca-i vorba despre cei care bat pe la usi sau te acosteaza pe strada ( trag de tine la propriu, te roaga, incearca la modul pueril sa te convinga cat de eficace este solutia aia de doi bani pentru curatat aragazul), din cate am observat eu , nu vand mai nimic. Si banuiesc ca sunt platiti la vanzari. Mai inainte mai faceau ceva vanzare, dar , de cand cu magazinele astea mari , unde se gasesc de toate, rar de tot mai vand cate ceva. Ieri am fost sa scot niste bani de la bancomat. Erau cativa oameni la rand, asa ca, asteptand , am avut ceva timp sa "monitorizez" strada. Doua doamne incercau sa faca un sondaj IMAS. Opreau trecatorii si-i rugau sa-si rupa doua minute din timp pentru a raspunde la niste intrebari. Raspunsurile erau toate de genul " nu, multumesc, nu ma intereseaza, ma grabesc, lasati-ma-n pace ". Uneori rastite, alteori zeflemitoare. Adesea doar o privire absenta, indiferenta, si niciun raspuns. Nimeni nu s-a oprit , erau imbracate subtirel si era ger. Tropaiau marunt si cautau mereu din ochi un potential interlocutor. Ma intrebam cat or primi pentru munca lor si daca eu as putea sa fac asta, mi se parea umilitor, le compatimeam , nu stiu sa spun de ce am avut atunci sentimentul acesta dureros . Stiu ca orice munca e demna de respect. Spun doar ca sunt unele activitati pe care eu le-as schimba bucuroasa cu munca fizica: iau randul la prasit din capul locului, duc pe Joiana la pascut, iarba verde, flori de mac, aer curat, ciripit de pasarele. Si mancare mai pe sponci, evident. Sunt si destui oameni care n-au chef de munca. Pentru ca n-au ajuns la disperare . Si pentru ca s-au invatat pe subventii si tot felul de ajutoare sociale. Quote
Aprig Posted November 16, 2011 Report Posted November 16, 2011 Sunt si destui oameni care n-au chef de munca. Pentru ca n-au ajuns la disperare . Si pentru ca s-au invatat pe subventii si tot felul de ajutoare sociale. Aferim! Cam asta voiam şi eu să spun, în linii mari. Sînt sate întregi în care nu munceşte nimeni nimic. Da' nimic. Le cresc ciulinii în curţi. Toţi sînt grămadă la cîrciumă, unde beau pe caieţel. Quote
vesperala Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 End of story... Dacă mai apare vreun sezon al serialului, vă anunţ. Quote
Asimetric Posted February 6, 2012 Report Posted February 6, 2012 Filmarile au fost intrerupte, din cauza demisiei actorului din rolul principal. Cum ar fi ca, dupa ce si-a dat demisia, sa fie tot el numit premier de catre Base? LE: Nope. Cica e Mihai Razvan Ungureanu...Cine-o mai fi si asta...doar Base stie. Quote
Narcisa Posted February 11, 2012 Report Posted February 11, 2012 De schimbat, s-a schimbat . S-a inlocuit fata cu spatele. Sau susul cu josul. Dar o sa fie bine: vom avea salarii mari, pensii marite, restante platite, educatie cum viseaza Ritter, justitie cu norma si masura, caini cu diverse sortimente de covrigi in coada si trai pe vatrai. Cat despre indemnul scolastic al actualului premier, vis-a -vis de munca, ma declar de acord , atata timp cat se refera la voi si nu la mine. " Imi place munca, ma fascineaza. Sunt in stare sa stau ceasuri intregi si sa privesc la ea." Quote
Radu_RoAp Posted January 15, 2013 Report Posted January 15, 2013 De schimbat, s-a schimbat . S-a inlocuit fata cu spatele. Sau susul cu josul. Dar o sa fie bine: vom avea salarii mari, pensii marite, restante platite, educatie cum viseaza Ritter, justitie cu norma si masura, caini cu diverse sortimente de covrigi in coada si trai pe vatrai. Cat despre indemnul scolastic al actualului premier, vis-a -vis de munca, ma declar de acord , atata timp cat se refera la voi si nu la mine. " Imi place munca, ma fascineaza. Sunt in stare sa stau ceasuri intregi si sa privesc la ea." Categoric sublima schimbare. Quote
Radu_RoAp Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 Asa-i ca va e dor de facturile de pe vremea lui Boc? Quote
Radu_RoAp Posted February 24, 2013 Report Posted February 24, 2013 vor mai aparea ceva Clone Eu sa vreau si nu pot sa vorbesc. La mine in mahala, loc select, cica, noi l-am ales pe becali. La pachet cu bugetul alocat metroului. Jegul de ponta a zis ca poate intarzia lucrarea. Au behait insuficient prostii. Sa nu aud pe careva cu osanale ca ne luam in bete. Quote
visdevara Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Eu sa vreau si nu pot sa vorbesc. La mine in mahala, loc select, cica, noi l-am ales pe becali. La pachet cu bugetul alocat metroului. Jegul de ponta a zis ca poate intarzia lucrarea. Au behait insuficient prostii. Sa nu aud pe careva cu osanale ca ne luam in bete. oierul ii baiat destpt...mie imi place de el Quote
Narcisa Posted February 25, 2013 Report Posted February 25, 2013 Eu am ajuns neutra precum Elvetia in primul razboi mondial. De fapt, si-n al doilea i-a prins bine. Nu tu, galceava, nu tu ,bete, nu tu, pietre. Doar diplomatie. Toti alesii sunt ai nostri si-s cat se poate de reprezentativi. Si cand dorm, tot pentru popor lucreaza. Quote
Radu_RoAp Posted February 26, 2013 Report Posted February 26, 2013 Eu am ajuns neutra precum Elvetia in primul razboi mondial. De fapt, si-n al doilea i-a prins bine. Nu tu, galceava, nu tu ,bete, nu tu, pietre. Doar diplomatie. Toti alesii sunt ai nostri si-s cat se poate de reprezentativi. Si cand dorm, tot pentru popor lucreaza. Am inteles ca m-ati taxat. Am gresit, am a invata. Quote
Radu_RoAp Posted April 4, 2013 Report Posted April 4, 2013 V-ati mai uitat in ultimele zile pe Monitorul Oficial? Sigur v-ati uitat? Quote
Recommended Posts