Jump to content
Vesperala Forum

Guvernul Boc V. Se va schimba ceva?

Eonica

Recommended Posts

Pleaca ai nostri, vin ai nostri. 6 ministri noi. 2 dintre ei au mai fost ministri. Nu cred nici in ruptul capului ca vor reusi sa schimbe ceva.

Jur cu mana pe fundita ca in cazul in care astia fac ceva si se misca ceva spre bine, il votez pe Base si tura viitoare...... Nu ma linsati, e doar o gluma chestia cu votatul! Persoanele fara discernamant, ca mine, nu voteaza. :fool:

Aproape ca m-ar tenta sa deschid casa de pariuri si sa vedem cine castiga daca pariaza pe neo-vechiul guvern Boc V. :rade:

• Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pleaca ai nostri, vin ai nostri. 6 ministri noi. 2 dintre ei au mai fost ministri. Nu cred nici in ruptul capului ca vor reusi sa schimbe ceva.

Jur cu mana pe fundita ca in cazul in care astia fac ceva si se misca ceva spre bine, il votez pe Base si tura viitoare...... Nu ma linsati, e doar o gluma chestia cu votatul! Persoanele fara discernamant, ca mine, nu voteaza. :fool:

Aproape ca m-ar tenta sa deschid casa de pariuri si sa vedem cine castiga daca pariaza pe neo-vechiul guvern Boc V. :rade:

....poate-si schimba blana dar naravul ba! :cleanglasses: Nu vad de ce am putea avea sperante de la aceasta noua "formula efervescenta". Asa oameni, asa reprezentant si guvernanti!

Desi politica n-a fost niciodata una din preocuparile mele (multe "cuvinte de lemn" spuse de pomana, si foarte putina actiune), ma gandesc ca, totusi ar trebui sa-si faca fiecare datoria de cetatean si sa mearga la vot. Daca noi cei care, mai avem cat de cat surse de informare (tv/radio si multe siteuri aferente unde se vinde "paine calda" ies din discutie) nu participam la vot, alegerile vor fi pe seama celor prostiti c-o mana de orez si-o sticla de ulei. Asta ce inseamna? Ca ne batem joc de dreptul nostru de-a vota, si de democratia pe care-am inteles ca si-au dorit-o toti, acum 20 si-un pic de ani. Chiar ai putea permite ca in totalitate soarta tarii sa fie discutata STRICT intre partide politice, castigand cel cu cele mai bune "strategii" sau cel mai bun orez?

Stiu ca se fac manevre, ca sunt manipulate sectii de votare etc insa asta nu-i in niciun caz o scuza pentru a te eschiva si a nu dori/crede ca ceva mai bun va avea loc in curand. Doar imprevizibilul vine cand te astepti mai putin, nu? :hatoff:

Edited by Clarenzio

• 2 weeks later...

Eu cred ca pana la urma, tot pe Base il vei vota.

Mai ales ca intre timp te pot declara asta apta medical. Ca unde sunt toti la fel...e si normal. :yeap:

RoAp, au fost si majoritatea dintre ele inca mai sunt in vigoare. El e mort demult, dar din cauza ultimelor descoperire in materie de mumificare, nimeni nu-si da seama. Nici macar el.

Laurent, s-ar putea sa-l votez tot pe el, caci pana peste 4 ani, e posibil sa-si elimine orice contracandidat. Si iar il pomenim pe Ceasca. Ca pe vremea lui: il vota lumea pe el sau pe el.