Eonica Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Pleaca ai nostri, vin ai nostri. 6 ministri noi. 2 dintre ei au mai fost ministri. Nu cred nici in ruptul capului ca vor reusi sa schimbe ceva. Jur cu mana pe fundita ca in cazul in care astia fac ceva si se misca ceva spre bine, il votez pe Base si tura viitoare...... Nu ma linsati, e doar o gluma chestia cu votatul! Persoanele fara discernamant, ca mine, nu voteaza. Aproape ca m-ar tenta sa deschid casa de pariuri si sa vedem cine castiga daca pariaza pe neo-vechiul guvern Boc V. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vesperala Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 om mai avea de numărat? şi Ludovicii erau mulţi în Franţa, dar persoana se schimba, rămânea numele. cine vede Boc V crede că avem dinastie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clarenzio Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 (edited) Pleaca ai nostri, vin ai nostri. 6 ministri noi. 2 dintre ei au mai fost ministri. Nu cred nici in ruptul capului ca vor reusi sa schimbe ceva. Jur cu mana pe fundita ca in cazul in care astia fac ceva si se misca ceva spre bine, il votez pe Base si tura viitoare...... Nu ma linsati, e doar o gluma chestia cu votatul! Persoanele fara discernamant, ca mine, nu voteaza. Aproape ca m-ar tenta sa deschid casa de pariuri si sa vedem cine castiga daca pariaza pe neo-vechiul guvern Boc V. ....poate-si schimba blana dar naravul ba! Nu vad de ce am putea avea sperante de la aceasta noua "formula efervescenta". Asa oameni, asa reprezentant si guvernanti! Desi politica n-a fost niciodata una din preocuparile mele (multe "cuvinte de lemn" spuse de pomana, si foarte putina actiune), ma gandesc ca, totusi ar trebui sa-si faca fiecare datoria de cetatean si sa mearga la vot. Daca noi cei care, mai avem cat de cat surse de informare (tv/radio si multe siteuri aferente unde se vinde "paine calda" ies din discutie) nu participam la vot, alegerile vor fi pe seama celor prostiti c-o mana de orez si-o sticla de ulei. Asta ce inseamna? Ca ne batem joc de dreptul nostru de-a vota, si de democratia pe care-am inteles ca si-au dorit-o toti, acum 20 si-un pic de ani. Chiar ai putea permite ca in totalitate soarta tarii sa fie discutata STRICT intre partide politice, castigand cel cu cele mai bune "strategii" sau cel mai bun orez? Stiu ca se fac manevre, ca sunt manipulate sectii de votare etc insa asta nu-i in niciun caz o scuza pentru a te eschiva si a nu dori/crede ca ceva mai bun va avea loc in curand. Doar imprevizibilul vine cand te astepti mai putin, nu? Edited September 3, 2010 by Clarenzio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted September 3, 2010 Author Report Share Posted September 3, 2010 (edited) Vesperala, dar nu-i de ras. Chiar avem dinastie de Boci. Astia sunt ca iarba rea din holde - greu de starpit. Edited September 3, 2010 by Eonica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rocozaur Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Nup, nu se intampla sa avem persoane diferite care sa fie denumite Boc V si viitorul Boc VI. Pur si simplu omul sufera de sindromul personalitatilor multiple. Parerea mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mnemosyne Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Nu se va schimba nimic Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesmerize Posted September 3, 2010 Report Share Posted September 3, 2010 Pur si simplu omul sufera de sindromul personalitatilor multiple. Parerea mea Aştept cu nerăbdare să se creadă o Sailor Moon. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Era mai interesant daca fiecare scria ce-ar dori sa se schimbe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Nu se va schimba, se va merge pe acelasi fagas. Circ fara paine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted September 9, 2010 Report Share Posted September 9, 2010 Eu mi-as dori mai putina balbaiala. Sa nu mai apara azi o lege si maine sa fie abrogata pentru ca e aberanta sau imposibil de aplicat. E o chestie de bun-simt, pe care o voi cere de la orice guvern si orice prim-ministru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anaiD Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Guvernul BOC " vrem banii" scopul scuza mijloacele Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Asimetric Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Nu s-a schimbat nimic. Dovada, l-au arestat pe Vantu. Cu tot tacamu', ca de obicei, cu stenograme, si cu arestare preventiva. Si totul la TV, normal. Cat de bun. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Va reamintesc fervoarea cu care s-a votat. Ceva regrete? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucareli Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Va reamintesc fervoarea cu care s-a votat. Ceva regrete? Pot inlocui regretele cu dezamagirea? Parca suna mai frumos. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted September 22, 2010 Report Share Posted September 22, 2010 se va schimba cate ceva, ca loc de mai rau este. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 se va schimba cate ceva, ca loc de mai rau este. Aveti dreptate. Loc de mai rau este si va fi. O perioada. Insa au aparut regulile. E un pas. al dumneavoastra, radu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted September 24, 2010 Author Report Share Posted September 24, 2010 Reguli au fost mereu. Cu cei care trebuie sa urmareasca aplicarea lor e problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted September 24, 2010 Report Share Posted September 24, 2010 Reguli au fost mereu. Cu cei care trebuie sa urmareasca aplicarea lor e problema. Au fost reguli pe vremea lui iliescu? Chiar, am uitat sa intreb, a murit dobitocul? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laurent-III-rd Posted September 25, 2010 Report Share Posted September 25, 2010 Jur cu mana pe fundita ca in cazul in care astia fac ceva si se misca ceva spre bine, il votez pe Base si tura viitoare...... Nu ma linsati, e doar o gluma chestia cu votatul! Persoanele fara discernamant, ca mine, nu voteaza. Eu cred ca pana la urma, tot pe Base il vei vota. Mai ales ca intre timp te pot declara asta apta medical. Ca unde sunt toti la fel...e si normal. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted September 25, 2010 Author Report Share Posted September 25, 2010 RoAp, au fost si majoritatea dintre ele inca mai sunt in vigoare. El e mort demult, dar din cauza ultimelor descoperire in materie de mumificare, nimeni nu-si da seama. Nici macar el. Laurent, s-ar putea sa-l votez tot pe el, caci pana peste 4 ani, e posibil sa-si elimine orice contracandidat. Si iar il pomenim pe Ceasca. Ca pe vremea lui: il vota lumea pe el sau pe el. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 Au mai schimbat unul in guvernul Boc V. Blaga si-a dat demisia. Decizie unilaterala cica. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted September 27, 2010 Report Share Posted September 27, 2010 Au mai schimbat unul in guvernul Boc V. Blaga si-a dat demisia. Decizie unilaterala cica. Ce mascarada , ce rapid il "executara" pe Blaga! Asa sa le-ajute Dumnezeu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted September 27, 2010 Author Report Share Posted September 27, 2010 Si-asa e rau, si-asa e rau. Numai ca asta ne arata ca preocuparile lor sunt legate in primul rand de ciolan si apoi de popor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pufonel Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Imi pare rau de Blaga, era unul din cei mai buni ministri. Sa vedem ce poate cel care a venit in locul lui. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RoAp Posted September 29, 2010 Report Share Posted September 29, 2010 Imi pare rau de Blaga, era unul din cei mai buni ministri. Sa vedem ce poate cel care a venit in locul lui. Lasati-i dracului pe ministri. Is vremuri noi, atitudini noi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts