Barcelona Posted August 23, 2010 Author Report Posted August 23, 2010 tin pumnii mai.ai gasit ce'ai zis? OK! Quote
Gliphy Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Nope. N-am cautat. Deci, revenind. Barcuta, tu cum zici ca suna mai bine. Pozele caracterului. Principal: Mona si Andrei/Mona si Dan ? Quote
Barcelona Posted August 23, 2010 Author Report Posted August 23, 2010 hmm.. In principiu Mona si Andrei daca vrei tot numele dar daca vrei numele prescurtate Mona si Dan.dar ar iesi mai bine Daniel. Quote
Gliphy Posted August 23, 2010 Report Posted August 23, 2010 Daniel e nume international. Asta imi da dureri de cap. Cred ca ramane mona si daniel... Pe M il cheama si Daniel. Si pe mine si Ramona. Asta ma omoara in principiu, dar pana o gat nu o sa afle ce nume i-am pus baiatului.Asta inseamna relativ ani. Quote
Barcelona Posted August 23, 2010 Author Report Posted August 23, 2010 hmm.nu stiu mai.:-s :| . ma rog,nu scriu eu.i mean.poti sa treci peste asta. no' bine,bafta stii ca tin pumnii,nu? :*. daca mai ai intrebari sa'mi spui.ori pe topicu' asta ori pe mess(Era sa scriu ori pe topicu' asta ori pe forum =))) Quote
Mephisto Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 scriu repede fara sa ma uit la tastatura.deh,obisnuinta Pc'ul,net'ul,muzica,(imi place sa vad un flim bun) si fetele (deh,next year) Si fetele iti plac tot fara sa te uiti la tastatura? Quote
Barcelona Posted August 24, 2010 Author Report Posted August 24, 2010 good joke.nu,cele din viata reala Quote
Mephisto Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 What joke?! Ce iti place asa mult la ele, de constituie un viciu? Quote
Barcelona Posted August 24, 2010 Author Report Posted August 24, 2010 nu's obsedat de pc daca la asta te referi ON:...totu'.prefer si cele "visatoare".si extremiste.adica..nevermind Quote
Mephisto Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Nu ma refer. Ce fel de extremiste? De-alea care vor autonomia tinutului secuiesc, sau care? Quote
Barcelona Posted August 24, 2010 Author Report Posted August 24, 2010 ...sa le placa viata.ceva gen pregatite sa faca ceva noi in fiecare zi.nu ma refer la ce credeti voi ... alte intrebari.si nu de fete Quote
Mephisto Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 S-o crezi tu! Aici NOI punem intrebarile, tu ce mult poti sa te abtii de a raspunde la ele, ceea ce dealtfel chiar ai dreptul sa faci, pentru ca tot ceea ce spui poate fi folosit impotriva ta, remember? Asadar, ce inseamna "fete carora le place viata"? Quote
Barcelona Posted August 24, 2010 Author Report Posted August 24, 2010 da,dar intrebari in bunul simt. so.alt subiect? Quote
Mephisto Posted August 24, 2010 Report Posted August 24, 2010 Nu. Sunt convins ca esti foarte curajos in raspunsuri la intrebari gen Ce betisoare de urechi folosesti? sau Ce tip de apa mineral a preferi? Doar ca eu m-am nascut ranjind, nu le pot pune. A da, inca ceva. Un pic mai multa atentie la unii termeni, iti recomand o mai mare grija in alegerea lor. Quote
Barcelona Posted August 24, 2010 Author Report Posted August 24, 2010 ...... alte intrebari?dar nu despre fete. (ce termen nu ai inteles?) (ah da,inca ceva..nu's din capitala.) nu vreau sa ma cert cu cineva.dar totusi mi se par insistente. partea cu capitala n-am zis'o cu nici o rautate. Quote
Mephisto Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Nici n-am vazut partea cu capitala Si da, sunt insistente intrebarile. Quote
Barcelona Posted August 25, 2010 Author Report Posted August 25, 2010 pff.ai intrebari sau ma vezi doar o jucarie pe care acum o manevrezi? INTREBARI. Quote
nevermind Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 Vrei sa te intrebam despre baieti? Quote
Barcelona Posted August 25, 2010 Author Report Posted August 25, 2010 nu macar intrebari care sa nu ajunga la subiectul viata personala sau sa degenereze. Quote
Barcelona Posted August 25, 2010 Author Report Posted August 25, 2010 (edited) Nu o vizita pe la profil si la varsta ar trebui la mine Edited August 25, 2010 by Barcelona Quote
Lucareli Posted August 25, 2010 Report Posted August 25, 2010 (edited) nu macar intrebari care sa nu ajunga la subiectul viata personala sau sa degenereze. Edit: nu ma mai complic. Stau iar vreo 2 saptamani la racoare. Edited August 25, 2010 by Lucareli Quote
Barcelona Posted August 25, 2010 Author Report Posted August 25, 2010 Ok...tre' sa fac si anuntu' asta. Azi sunt dat peste cap rau.sa ma scuzati daca zic ceva gresit/prost/jignitor si seria sau macar sa incercati. i mean si acum sunt enervat de cateva chestii Apropo,nu ma refer la nici un membru. Quote
Barcelona Posted August 25, 2010 Author Report Posted August 25, 2010 (edited) nevermind,am spus ceva rau? sa revenim la intrebari Ps-felicitari pentru 50 de posturi Edited August 25, 2010 by Barcelona Quote
Recommended Posts