Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

• Replies 148
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
:rolleyes: nu ai somn? :lol:

4 Dimineata scrie pe mine.

nu.nu am somn

cand vine berula aia pe care mi-ai promis-o? :heat:

Gustere,da tu ai bolonzat complet la cap?du'te ducea'te'ai in frigider ca is la berule.Chopile,ia adu' o bere la fratica.no hai repede ghibol,ca daca nu nu iti dau pe desene.

SI NU,NU AM COPYRIGHT.Ce'Ne'A'U'L,fiti pe faza :rade:

Posted

calitati-e draguta,frumoasa,crazy ca si mine..ii place muzica ca si mine(si ce ascult eu :D:)..

defecte-n-am descoperit inca nimic.uneori timida

maine daca mai intrebi o sa iti spun mai multe.mi'e cam somn...dar rezist pana la 3-4

Posted

pai..eram afara pe drum..jucam fotbal.4 vs 4.eu pe banda stanga..iese tipa cu bicicleta si o ia prin sant(eu eram langa)si "Derapez :rade:" .daca derapam cu 3-4 secunde inainte imi erau picioarele varza.m-am ales cu julituri pe tot picioru.am pierdut cu 6-1 :rade:.invidie si smecherie de 0,000000000000000000000000000000000000000000000000000000000.am ramas fara portar de la 2-1.a iesit ala si era pe apucate.FORTA STEAUA :rade:.e de ras sa'i vezi p'astia cu :hai hai maa!,hai ma da pasa ma.hai baaaaaaaaaaaa si alte expresii ecolaptice =))) :rade: