Jump to content
Vesperala Forum

Ce gen preferat aveti?


Barcelona

Recommended Posts

Ce gen/genuri preferat/e aveti?

eu am:sport(de la rugby pana la olimpiata beijing,cu handball,fotbal,football pe plaja,nhl,baschet..you got it),actiune(gta,manhunt,fear(ala e mai mult horror),shootere(moha,call of duty,brothers in arms,sniper,the regiment)..la asta nu stiu exact genul..dar se incadreaza intre: MMORPG,RPG si toata gama d'astea,rts etc(red alert,kohan 2,medieval,gothic,morrowind,warcraft,starcraft) si curse(Nfs,street sindicate,wheel(numai stiu cum :)) ),burnout,blur.

Voi?

Link to comment
Share on other sites

Prefer action-adventure combinat cu platforming şi niţel hack-and-slash, dar nu exagerat. God of War (1, 2, 3), Prince of Persia (1, 2, 3), Tomb Raider (Aniversary, Legend, Underworld), Dante's Inferno (pe care îl am de cîteva luni, dar n-am apucat să-l joc :( ), Darksiders; dacă e open space cu atît mai bine (Assassins Creed 1, 2). Mai shooter, dar jucabil, Resident Evil (4 şi 5), care o dă spre horror, Fatal Frame 2 şi Silent Hill 2.

 

Ar mai fi Guitar Hero (1, 2, '80s, 3, 4, Aerosmith, Metallica, 5) şi GTA-urile, de distracţie (inclusiv Bully, care e tot de la Rockstar).

 

Pe PC, shootere mai vechi (Doom, Unreal, Blood 2 - care din păcate nu merge în Linux, dar pe de altă parte nu merge nici în Windows pe calculatoare mai noi).

 

Ce mă oftică e că majoritatea jocurilor, inclusiv pe consolă, sînt shootere, şi să ţinteşti cu joystick-ul ăla e chiar neplăcut. Ar trebui să se abţină pe platformele care nu au mouse. Asta m-a oprit să iau Uncharted, care ar fi un joc foarte bun altfel.

 

O categorie specială ar fi MGS-urile, dar din păcate nu mă ţine răbdarea. Cică stealth action, şi cu nişte cutscene-uri lungi de e mai degrabă film decît joc (ultimul, 4, am înţeles că are vreo oră jumate de de-astea, am văzut începutul dar apoi m-am plictisit brusc şi l-am lăsat baltă).

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...