Jump to content
Vesperala Forum

Recommended Posts

Posted

Ce gen/genuri preferat/e aveti?

eu am:sport(de la rugby pana la olimpiata beijing,cu handball,fotbal,football pe plaja,nhl,baschet..you got it),actiune(gta,manhunt,fear(ala e mai mult horror),shootere(moha,call of duty,brothers in arms,sniper,the regiment)..la asta nu stiu exact genul..dar se incadreaza intre: MMORPG,RPG si toata gama d'astea,rts etc(red alert,kohan 2,medieval,gothic,morrowind,warcraft,starcraft) si curse(Nfs,street sindicate,wheel(numai stiu cum :)) ),burnout,blur.

Voi?

Posted

Prefer action-adventure combinat cu platforming şi niţel hack-and-slash, dar nu exagerat. God of War (1, 2, 3), Prince of Persia (1, 2, 3), Tomb Raider (Aniversary, Legend, Underworld), Dante's Inferno (pe care îl am de cîteva luni, dar n-am apucat să-l joc :( ), Darksiders; dacă e open space cu atît mai bine (Assassins Creed 1, 2). Mai shooter, dar jucabil, Resident Evil (4 şi 5), care o dă spre horror, Fatal Frame 2 şi Silent Hill 2.

Ar mai fi Guitar Hero (1, 2, '80s, 3, 4, Aerosmith, Metallica, 5) şi GTA-urile, de distracţie (inclusiv Bully, care e tot de la Rockstar).

Pe PC, shootere mai vechi (Doom, Unreal, Blood 2 - care din păcate nu merge în Linux, dar pe de altă parte nu merge nici în Windows pe calculatoare mai noi).

Ce mă oftică e că majoritatea jocurilor, inclusiv pe consolă, sînt shootere, şi să ţinteşti cu joystick-ul ăla e chiar neplăcut. Ar trebui să se abţină pe platformele care nu au mouse. Asta m-a oprit să iau Uncharted, care ar fi un joc foarte bun altfel.

O categorie specială ar fi MGS-urile, dar din păcate nu mă ţine răbdarea. Cică stealth action, şi cu nişte cutscene-uri lungi de e mai degrabă film decît joc (ultimul, 4, am înţeles că are vreo oră jumate de de-astea, am văzut începutul dar apoi m-am plictisit brusc şi l-am lăsat baltă).

Posted

RTS-urile imi plac. :) Warcraft, Starcraft. Chiar si Age of Empire si Company of Heroes.

Nu stiu ce gen e, dar mi-a placut foarte mult seria Hitman. In special 2. :) Cred ca tot undeva pe-acolo intra si Mafia.

Posted

Da. Cel "mai stealth" joc. Deghizari, ascunzatori, pistol cu amortizor, "piano wire", luneta. :) A fost singurul joc care chiar ma intrebuinta, si eram foarte tensionat cand il jucam. :lol:

Posted

pe calculatorul meu am doar un joc: age of mythology

:pardon: mi-aş fi dorit alte age-uri, pe ăsta l-am jucat şi răsjucat. :lol:

oricum, e genul de joc care îmi place.

Posted

De ceva vreme am dat in mintea lui fecior'miu. Asa ca am dat in boala Farm Frenzy, Farm Mania, etc. Inainte de asta jucam tot ce prindeam din seria Hidden Objects.

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 4 weeks later...
Posted

Nu ştii în ce te bagi :) Eve este unul din cele mai adictive jocuri online. Probabil e mişto la început, dar încearcă să nu-l iei prea în serios, ok? :)