Barcelona Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 Ce gen/genuri preferat/e aveti? eu am:sport(de la rugby pana la olimpiata beijing,cu handball,fotbal,football pe plaja,nhl,baschet..you got it),actiune(gta,manhunt,fear(ala e mai mult horror),shootere(moha,call of duty,brothers in arms,sniper,the regiment)..la asta nu stiu exact genul..dar se incadreaza intre: MMORPG,RPG si toata gama d'astea,rts etc(red alert,kohan 2,medieval,gothic,morrowind,warcraft,starcraft) si curse(Nfs,street sindicate,wheel(numai stiu cum ) ),burnout,blur. Voi? Quote
Aprig Posted August 13, 2010 Report Posted August 13, 2010 Prefer action-adventure combinat cu platforming şi niţel hack-and-slash, dar nu exagerat. God of War (1, 2, 3), Prince of Persia (1, 2, 3), Tomb Raider (Aniversary, Legend, Underworld), Dante's Inferno (pe care îl am de cîteva luni, dar n-am apucat să-l joc ), Darksiders; dacă e open space cu atît mai bine (Assassins Creed 1, 2). Mai shooter, dar jucabil, Resident Evil (4 şi 5), care o dă spre horror, Fatal Frame 2 şi Silent Hill 2. Ar mai fi Guitar Hero (1, 2, '80s, 3, 4, Aerosmith, Metallica, 5) şi GTA-urile, de distracţie (inclusiv Bully, care e tot de la Rockstar). Pe PC, shootere mai vechi (Doom, Unreal, Blood 2 - care din păcate nu merge în Linux, dar pe de altă parte nu merge nici în Windows pe calculatoare mai noi). Ce mă oftică e că majoritatea jocurilor, inclusiv pe consolă, sînt shootere, şi să ţinteşti cu joystick-ul ăla e chiar neplăcut. Ar trebui să se abţină pe platformele care nu au mouse. Asta m-a oprit să iau Uncharted, care ar fi un joc foarte bun altfel. O categorie specială ar fi MGS-urile, dar din păcate nu mă ţine răbdarea. Cică stealth action, şi cu nişte cutscene-uri lungi de e mai degrabă film decît joc (ultimul, 4, am înţeles că are vreo oră jumate de de-astea, am văzut începutul dar apoi m-am plictisit brusc şi l-am lăsat baltă). Quote
Barcelona Posted August 13, 2010 Author Report Posted August 13, 2010 Hack and slash imi place dar pacat ca nu mai am Diablo . Quote
Asimetric Posted August 13, 2010 Report Posted August 13, 2010 RTS-urile imi plac. Warcraft, Starcraft. Chiar si Age of Empire si Company of Heroes. Nu stiu ce gen e, dar mi-a placut foarte mult seria Hitman. In special 2. Cred ca tot undeva pe-acolo intra si Mafia. Quote
Barcelona Posted August 15, 2010 Author Report Posted August 15, 2010 Action-Steath .cred.(no wikipedia ) Quote
Asimetric Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 Da. Cel "mai stealth" joc. Deghizari, ascunzatori, pistol cu amortizor, "piano wire", luneta. A fost singurul joc care chiar ma intrebuinta, si eram foarte tensionat cand il jucam. Quote
vesperala Posted August 16, 2010 Report Posted August 16, 2010 pe calculatorul meu am doar un joc: age of mythology mi-aş fi dorit alte age-uri, pe ăsta l-am jucat şi răsjucat. oricum, e genul de joc care îmi place. Quote
Eonica Posted August 17, 2010 Report Posted August 17, 2010 De ceva vreme am dat in mintea lui fecior'miu. Asa ca am dat in boala Farm Frenzy, Farm Mania, etc. Inainte de asta jucam tot ce prindeam din seria Hidden Objects. Quote
KyKy Posted August 27, 2010 Report Posted August 27, 2010 mie imi plac MMOPRG.( Metin2) sau hooter Counter-Strike, Half-Life Quote
Barcelona Posted August 27, 2010 Author Report Posted August 27, 2010 mie'mi plac strategiile gen Kohan 2.iubesc strategii gen dragoni si chestii.gen Diablo . voi ce mai recomandati? Quote
Barcelona Posted September 2, 2011 Author Report Posted September 2, 2011 reinvii topicu' Aprig@Recomand Torchlight e fix Diablo doar ca are grafica mai cartoonish l'am jucat zilele astea la greu e bun la plictiseala.. zilele astea o sa'mi iau din nou diablo > Quote
oanadraga Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 eu sunt pop girl:))...ascult pop...cel mai mult, si pop rock...cateodat' Quote
piko Posted September 27, 2011 Report Posted September 27, 2011 (edited) M-am jucat recent Gatling Gears. Nu stiu la ce gen se incadreaza dar e misto. Edited September 27, 2011 by piko Quote
Barcelona Posted September 27, 2011 Author Report Posted September 27, 2011 E shooter (aka' d'ala cu pac-pac.) Quote
KyKy Posted October 1, 2011 Report Posted October 1, 2011 Eu încerc să învăț EVE. Și mai joc Combat Arms. Quote
Aprig Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Nu ştii în ce te bagi Eve este unul din cele mai adictive jocuri online. Probabil e mişto la început, dar încearcă să nu-l iei prea în serios, ok? Quote
Recommended Posts