Jump to content
Vesperala Forum

Ce jocuri jucati?


Barcelona

Recommended Posts

Ce jocuri jucati in momentul de fata(adica ce jocuri aveti pe hard)

Eu am:football manager 07,08,09,Nfs Most wanted,Underground 1,2,Gta iv(pe pc),Gta sa,fifa 05,06,07,08,09,10(de la un prieten.daca era sa le downloadez asteptam un an),pes 2009 si 2010.vreau sa iau gta'ul original(4) si sa cumpar pro'street,carbon si shift.

 

Voi ce jucati?

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Fifa 12, NFS Shift 2 (ocazional), Starcraft 2. Incerc sa fac rost de GTA 4, dar nu "pot". :) Next- Assassin's Creed. Si mai vedem. Astept cu nerabdare un joc facut de Ubisoft, care seamana cu Guitar Hero, dar foloseste chitara adevarata (facut exact pentru mine...ca tot vreau sa invat mai multe) - ROCKSMITH

 

Si, bineinteles, vesnicul FM 2012. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
  • 6 months later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

unele,sincer,nu stiu de ce le-am luat,am avut prototype 2,l-am sters instant,mortal kombatul il am instalat random prin laptop,l-am jucat de 2 ori si atat,s.a.m.d. .mai mult fun am avut la virtua tennis,nba 2k14,2k13 am jucat pe fiecare 2 minute,si apoi sterse.

darksiders am jucat juma' de ora. :lol: .

am sarit de la ac1 la ac4 :lol: .probabil o sa le reiau si pe celelalte,vreau sa incep totusi mafia 2'u si la noire'u,si modern warfare,si black ops,si battlefield,siii..si.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
Evadare din castelul de gheata.

 

E interactiv si ma declar invins.

 

Am stat cateva ore si m-am blocat.

 

Cica e pentru 6-7 ani.

 

Stati sa caut link-ul.

 

 

http://www.jocurikids.com/jocuri/scapa-din...-de-gheata.html

 

M-ati facut curios. L-am terminat dar trebuie sa recunosc ca nu e chiar pentru copii de 6-7 ani, mi-am prins urechile prin el putin :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 7 months later...

De când cu SteamOS, au început să se porteze tot mai multe jocuri pe Linux, deja pe Steam sînt disponibile în jur de 1600 de titluri. Am jucat și eu în sfârșit ambele Portal (geniale joculețele, mai ales Portal 2 e superb). Am cumpărat Blood II ca mulțumire, deși nu merge pe Linux, a fost jocul meu preferat mai mulți ani la rând. Dar nu pot să-l joc. E destul de vechi, nici în Windows nu merge bine. Aș putea să dezgrop un calculator mai vechi (am unul care ar merge ok în pod), dar nu am timp. Eh.

 

Un alt joculeț mișto este Monochroma, din păcate pe la mijloc crapă, tre' să-l termin pe Windows (adică la muncă, după concediu).

 

Acum joc Limbo. E chiar drăguț (de fapt e dark, sadic, gore, dar trecând peste amănuntele astea e un joc drăguț). Limbo îl urmăresc de când a apărut, abia recent a ajuns și pe Linux.

Link to comment
Share on other sites

Cu Tomb Raider m-am oprit, e super jocul dar trebuia să-l joc pe easy, e shooter și eu cu țintitul cu joystick nu mă descurc (îl joc pe PlayStation, probabil pe PC nu aș fi avut probleme). AC3 îl joc acum, cam plictisitor indianul ăla, dar merge. Deocamdată am luat-o prin păduri, vânez :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...