Jump to content
Vesperala Forum

Madalina Manole s-a sinucis.


Eonica

Recommended Posts

unii mai spun lucrurilor pe nume

 

http://www.videonews.ro/action/viewvideo/5...adalina-Manole/

Mirabela Dauer

 

Din tot ce spune ea, un singur lucru am de comentat. Ea afirma ca trebuia sa scrie pe cruce Madalina Manole, dar nu cred ca e firesc sa se scrie numele de scena. Mi se pare normal sa fie scris numele real.

Treaba e insa complicata. Se ascut sabiile pentru batalie, sotul, parintii ei, parintii lui. O sa asistam la show-uri mediatice.

Ma intreb ce vor sa rezolve daca se cearta in public? Sa fie oare batalia pe avere?

Link to comment
Share on other sites

unii mai spun lucrurilor pe nume

 

 

Mirabela Dauer

 

Exagereaza.

 

 

 

 

 

Ma intreb ce vor sa rezolve daca se cearta in public?

 

Nu numai ca n-ar trebui sa se certe in public, dar n-ar trebui sa se certe deloc, dimpotriva, ar trebui sa fie uniti in jurul copilasului , ca au o mare durere comuna. Daca sunt regrete si mustrari de constiinta , sunt tardive , dar poate nu inutile. Oricum, MM era o femeie matura, ne-am fi asteptat sa-si gestioneze de-o maniera corespunzatoare eventualele nemultumiri si neimpliniri, nimeni nu le are pe toate, intotdeauna cei din jurul nostru, inclusiv cei foarte dragi, din familie ,mai pot gresi cu vorba sau cu fapta, tot oameni sunt si ei, adesea greselile sunt reciproce, ca nici mortul n-a fost perfect cat a trait. Daca a fost vorba doar de greseli fara intentia de crima sau de inlesnire a ei, ce rost mai au invinuirile acum? :(

 

Link to comment
Share on other sites

Nu sunt de acord cu Mirabela Dauer, acum or sa iasa ca ciupercile dupa ploaie speculatiile. Pana la urma sinucigasii sunt egoisti, foarte centrati pe ei si ce simt ei. O stiu pentru ca am fost o persoana depresiva si cu ganduri morbide :lol: Insa ceea ce simti e atat de intens incat te poate dobori. Psihicul uman e atat de fragil ... Pe de alta parte e si o forma de curaj. Eu nu as reusi sa ma sinucid, recunosc ca mi-e frica. De multe.

Link to comment
Share on other sites

Eu ramasei de-a dreptul consternata de interventia dansei telefonica, atat de dura, de patimasa, inadmisibil de acuzatoare, la limita isteriei. E trist.

 

Ii strict marketing si is bani la mijloc.

In situatie limita oamenii accepta provocari financiare.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ii strict marketing si is bani la mijloc.

In situatie limita oamenii accepta provocari financiare.

 

Probabil. Ma soca diferenta dintre sensibilitatea specifica artistului si stilul de exprimare atat de agresiv, cu nuante clare de vulgaritate, ceva e fals, nu se leaga, nu formeaza un tot.

 

Link to comment
Share on other sites

NU ii inteleg nici pe parintii Madalinei. Dupa ce a ramas copilul fara un parinte, ramane si fara celalalt? Cum se face ca membrii trupei cu care Madalina si sotul ei petreceau destule ore zilnic, au vorbe numai de bine despre el? Cum de acesti trupasi nu au iesit cu tot felul de declaratii, cand ei sunt cei cu care Madalina petrecea cel mai mult timp din punct de vedere profesional? Presupunerile mele nu cred sa fie gresite: cei cu adevarat apropiati de cei cei doi soti nu ies cu declaratii, nu arunca cu noroi.

Pentru ceilalti se aplica ce zice RoAp: MARKETING.

Link to comment
Share on other sites

Prin sinucidere omul comite pacatul de moarte de a se pune pe el insusi Dumnezeu si de a decide cand se termina viata sa. El respinge mantuirea.

 

Sinuciderea n-o consider un păcat pt că, după părerea mea, cei care recurg la ea sunt oameni care nu mai au resurse.Sunt într-o stare care seamănă c-o fundătură.Nu văd o soluţie/soluţie convenabilă din punctul lor de vedere pt o problemă care-i acaparează complet.

 

Dacă nu e cazul sinuciderii pe fondul unei boli care favorizează asta, îmi pare un fel de ‘deranjament’ esenţial care reduce orizontul la un punct.

Link to comment
Share on other sites

In ultimele zile, sotul Madalinei a tot iesit cu declaratii. Recunosc ca nu le-am urmarit cu mare atentie, insa atat cat am apucat sa vad, m-a mirat faptul ca el da dovada de mare intelegere fata de gestul ei. Cel putin asta vrea sa ne arate noua, telespectatorilor. Pornind de la prezumtia ca ar fi sincer, nu inteleg cum de nu e suparat pe ea ca a facut acest gest care, pentru mine, este de mare lasitate. Mai ales ca la mijloc e un copil atat de mic. Eu as fi tare furioasa in locul lui.

 

Mesmerize, toata stima ca poti intelege si accepta un astfel de gest.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...