RoAp Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Are ochiul bagat gogu pe topicul asta. Amuzant. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted January 23, 2011 Author Report Share Posted January 23, 2011 Gugu si cu tine. Amandoi aruncati ochiul, dar nu continuati discutia. Eu preconzez ca ramane Romania cel putin 2 generatii, atarnata de 24%. Sunt eu oare prea pesimista? Sa exste sanse sa se intoarca macar la ce a fost? Gogu si cu tine. Amandoi aruncati ochiul, dar nu continuati discutia. Eu preconzez ca ramane Romania cel putin 2 generatii, atarnata de 24%. Sunt eu oare prea pesimista? Sa exste sanse sa se intoarca macar la ce a fost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mithras Posted January 23, 2011 Report Share Posted January 23, 2011 Eu preconzez ca ramane Romania cel putin 2 generatii, atarnata de 24%. Sunt eu oare prea pesimista? sunteti realista. accizele si tva-ul raman veniturile sigure ale guvernantilor, ar trebui sa zbarnaie economia ca sa se micsoreze, nu e cazul, nu sunt premise , cel putin pe termen scurt si mediu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eonica Posted October 29, 2011 Author Report Share Posted October 29, 2011 Tot iese firma cu bani de dat la stat pe TVA. Ar cheltui firma mai mult, dar deocamdata n-are de unde. Mai stiti vreun truc de micsorat suma aferenta TVA-ului de platit? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 Mi-e dor de ceausescu cat i-ar fi adolescentului dor de abstinenta sexuala. Buna remarca cu nea nicu si importurile. Hai sa facem un pariu. Termen 31 martie 2011. Miza, o bere. Continutul, statistica octombrie 2010-martie 2011. Cifre seci, fara detalii. Evaluarea propun s-o facem raportata la 2009 si 2010. Nu la 2007, 2008. Ca sa ai o sansa. Stabilesti tu locul unde cel care pierde onoreaza pariul. Si fara aferente. Doar noi, baietii. LE: am modificat anii. Imi vreau pariul. Recomand recitirea topicului. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted January 15, 2013 Report Share Posted January 15, 2013 sunteti realista. accizele si tva-ul raman veniturile sigure ale guvernantilor, ar trebui sa zbarnaie economia ca sa se micsoreze, nu e cazul, nu sunt premise , cel putin pe termen scurt si mediu. Just quote. No comments. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 Si-am ajuns si in punctul asta. Enumar eu sau astept tampitii din grupul 70%? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted November 4, 2013 Report Share Posted November 4, 2013 O sa enumar eu pe masura ce-mi aduc aminte. 3% pe cifra de afaceri. impozit pe norma de venit. lipsa(singura tara diN CE) ajustare acciza la combustibil pentru agricultura. impozit si tva pe arenda. (singurii din lume) Anulare certificate(garantii bancare) legat de recolta. Revin. Asa-i ca nu aveti habar? V-a placut 70% ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Pe de alta parte trebuie sa scriu ca NU guvernul are vina neaparat ca incasarile mici la buget is datorate pretului mic la cereale anul acesta. Pe partea de agricultura. Au gresit, cred eu, cu doua lucruri. Subordonatii din ministere, nu neaparat guvernul. Si bunul simt spune ca trebuie sa raspunda. Au eliminat supraincarcarea(primul an cand se intampla) camioanelor pe distante scurte. Calculul facut nu-i intamplator. Au crezut ca se vor incasa mai multi bani din acciza pe combustibil obligand transportatorii la curse mai dese. Aici au gresit prima data, cred. La 0,25 lei kg, o incarcatura pe camion a ajuns sa valoreze ceva peste 1000 Euro. Total lipsit de sens. Producatorii renunta la transport in situatia data. Media de rentabilitate in mare este de 4-5000 euro un transport. Un vis in situatia data. A doua greseala a fost comunicarea defectuoasa. La recomandarea cui s-a facut pot doar sa banuiesc. S-a batut moneda pe productii mari. Fals in abordare. Se numara banii, nu kilogramele. Si de aici incurcaturi bugetare. Am considerat corect sa scriu asta. Principiile is una si afinitatile alta. Mergem inainte. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Lamuriti-ma cu un lucru. Acciza la combustibil creste cu 0,7 eurocenti sau cu 0,07 euro? Nu glumesc. Inca nu apare in Monitorul Oficial. Se bat cap in cap calculele. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narcisa Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Lamuriti-ma cu un lucru. Se bat cap in cap calculele. Nu stiu, nana, sa te lamuresc. Dar ia lamureste-ma tu de ce , Doamne iarta-ma, banalul cartof , hrana cea de toate zilele a romanului, a ajuns la 2 lei kilogramul, ca mintenas sare peste portocale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Nu stiu, nana, sa te lamuresc. Dar ia lamureste-ma tu de ce , Doamne iarta-ma, banalul cartof , hrana cea de toate zilele a romanului, a ajuns la 2 lei kilogramul, ca mintenas sare peste portocale... Transportul. Exact ce va spuneam legat de mia de euro valoare marfa la un transport cu un camion. Is strict calcule. Nu stiu, nana, sa te lamuresc. Dar ia lamureste-ma tu de ce , Doamne iarta-ma, banalul cartof , hrana cea de toate zilele a romanului, a ajuns la 2 lei kilogramul, ca mintenas sare peste portocale... In alta ordine. Asta ca sa va corectati o idee gresita. Cunosc sistemul la care faceti referire. Cel al samsarilor. (generic) Am sa va dezamagesc. Nu am facut niciodata acte de comert dintre cele amintite. Ma ocup strict de transporturi. Is scump, e adevarat. Dar asta nu are de ce sa va supere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Am facut si s-au mai facut calcule. Nu ca ar importa socoteala mea. Cred ca e justificata acciza suplimentata la combustibil. Cei 0,07 euro. E o taxa in plus insa e necesara. Asta asa ca sa nu credeti ca tin cu ursul neaparat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted December 5, 2013 Report Share Posted December 5, 2013 Am facut si s-au mai facut calcule. Nu ca ar importa socoteala mea. Cred ca e justificata acciza suplimentata la combustibil. Cei 0,07 euro. E o taxa in plus insa e necesara. Asta asa ca sa nu credeti ca tin cu ursul neaparat. Am sa fiu si lache. Lache e termenul pentru homosexuali, in genere. Ii deasemenea si termenul pentru cel care i-o trage nevestei dvs. Dobitocii recunosc mai rar asta. Acciza diminuata la combustibil. In 2013 nu exista asa ceva. Suspecta linistea... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted March 16, 2014 Report Share Posted March 16, 2014 Linistea guvernantilor. La intrebari nepuse. Trebuie vazuta partea buna. Trafic redus pe sosele. Liniste si pace. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted August 15, 2014 Report Share Posted August 15, 2014 In Craiova exista internet? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Radu_RoAp Posted August 19, 2014 Report Share Posted August 19, 2014 Olguta Vasilescu(o stiti de cand era la prm) a spus ca exista pe vremuri insa au gresit minerii si au legat gresit cablurile(sarmele) . Dar sunt projecte. Si curand oricine se va putea sterge la axila cu device-uri. Minunat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts